חמישי-שבת בבלוגיה ושת"פ תפוז

עוגת שוקולד עשירה וקלה לפסח וגם לכל יום

את העוגה הזאת עשיתי אינספור פעמים. זאת העוגה שאני מערבבת ולתנור כשיש אורחים בלתי צפויים חובבי שוקולד. הכי טעים לאכול אותה כשהיא חמה, או אחרי לילה במקרר, יש לוודא לא לייבש אותה והיא תהיה מהממת!

החומרים הם כאלו שיש תמיד בבית (אין צורך בקמח מיוחד) דומים לכל עוגות השוקולד העשירות - שוקולד, חמאה, ביצים, סוכר, ומעט קמח (אם בכלל) וההבדל הוא איך מכינים אותה.

וביום ראשון הקרוב - עוגת שוקולד שלוש שכבות במחיר של שתיים.....
 
למעלה