אצלנו היה תפריט עשיר ומגוון:
כול אורח הביא תבשיל וזה מה שהיה: (לאחר החרוסת ושאר ברכות קערת -הפסח)
 
מרק כנפי -עוף וירקות עם קניידלך.
דגי -בס מעודנים: (התבשלו בסיר עם פרוסות עגבניות, פלפלים, ופלפלון חריף,בתיבול של
מלח, פפריקה-מתוקה ,פפריקה חריפה.)
סלטים:
סלק אדום, סלט כרוב, סלט ירקות טריים,וסלט גזר חריף.
כבד קצוץ וריבת בצל.(שהכינה גיסתי.)
עוף ותפוחי -אדמה מתובלים,(אני הכנתי)
בשר -כתף ופטריות שהביאה אחת המוזמנות.
תוספת אורז ,שתובל בעשבי תיבול וחמוציות.
מרק ירקות וקניידלך וקציצות כרישה עם תפו"א וסלטים ,לבקשת 3 הצמחוניים .
 
לקינוח :
לבקשת הצמחונים סלט פירות ועוגת בננה .
ועוגת קסטה-מצות : שכבות של קרם גנאש ,בציפוי שמנת -מתוקה פרווה- "ריץ" ,
ומעל פתיתי שוקולד,(קסטה שהייתה לילה בהקפאה.)