סוד האפיקומן

אור 173

New member
סוד האפיקומן

האפיקומן קרוב לוודאי מתחבא מתחת ערימת הבגדים שבארון,
אבל היכן אתם מסתירים את סודותיכם הכמוסים? ומהו סוד "טוב" אם לא סוד שמכביד, מביך ומעורר חשש ?

אנשים, זה הזמן לעשות ניקיון פסח, לחשוף סודות כמוסים מתוך חדרי הלב
הרי אנחנו לא מכירים זה את זה,(אולי חוץ ממפגשים..)אז מה אכפת לנו לחשוף?

למי שחושש, יכול אולי לכתוב את הסוד בתור משתמש אחר ולציין שהוא חבר קבוע בפורום וכך לא יזהו אותו...)
אני אצטרף בהמשך.
חג שמח

לויידע למה נזכרתי בזה עכשיו אבל .. יומחד ראיתי מישהו מעבול שנכנס בעמוד עם השלט של השם של הרחוב ואיזה אחד אחר שהיה יותר מעבול מהראשון אומר לו "תראה איך עיקמת לזבוטינסקי את הצורה" אז אני מניח שזה הכי קרוב שיש ללרצוח רחוב .. לא ?!?

Purple Mushroom

New member
ואו. יהיה לי קשה.

בעקרון יש לי עוד סוד אחד ששיתפתי בזמנו בפורום ב2006, בשרשור שנדחק לפינה, את "רב סרן שמועתי", ואולי גם את בר או "בארי הבארבארי" ואני לא רוצה לחשוף כאן.
חוץ מזה אין לי סודות. כבר נחשפתי בטלויזיה לראשונה ב 28.9.2009, כשגרתי עם חברה שלי במאז"ה חודש וחצי. נחשפתי בטלויזיה בתור מתמודד של עמותת אנוש.
היה לי משבר נפשי גדול בצבא, והייתי מאושפז כ-3 חודשים במחלקה פסיכיאטרית, עם כדורים פסיכיאטריים, עד עכשיו בערך כבר יותר מ18 שנים, מגיל 18 וחצי פלוס.
לפני כ18 שנים, במרץ 1995, התחלתי להיות מטופל במעון יום, אשפוז יום ברמת חן. חזרתי לרמת חן, אחרי הרבה שנים, מלפני איזה 3 שנים, או משהו כזה.
כיום דייר בדיור מוגן של חברת קידום פרוייקטים שיקומיים.

אה, ואני גם מכור לפורנו, כמו כולם.
והיתה לי פעם שאיפה למצוא כאן בת זוג, מתמקד בכתיבה.
בגלל זה מאוד אוהב את הגישה של המשוגע כאן, lot mad או איך שקוראים לו. (mad a lot?). סליחה , הזקנה. אני כאן כותב כבר כנראה יותר מ12 שנים, תרייסר שנים, וזה גם גיל הקרחת שלי.
זהו בערך.
אוהב לחפור.
אוהב להכיר אנשים חדשים תמיד, עסוק ומתנדב.
וצריך מתי שהו לצאת מהמחשב.
זהו בערך.
א.א.
--=]

דינדש

New member
טוב, כי אף אחד לא -באמת- רציני פה.

בליל הסדר, דודים שלי החביאו את האפיקומן.
ואני ואחותי שהיינו הכי צעירות שם (TRUE STORY.), היינו כ"כ עייפות אחרי האוכל ששכחנו לחפש אותו.
כל בני המשפחה האחרים גם שכחו, עד הרגע הזה אפילו!

והנה הסוד (ששששש.... שמרו על השקט! קיבלתם מידע סודי ביותר!):
איפשהו, בבית של דודים שלי. מוחבא עד עצם היום הזה אפיקומן שמחכה שימצאו אותו! אבל מה שהוא לא יודע זה ששכחו אותו...

עכשיו אני צריכה להרוג אתכם!

דינדש

New member
אצלם לא עושים "ביעורי חמץ"...

וחוץ מזה, זה היה בליל הסדר השנה... אז לא היו ביעורי חמץ חחח

למעלה