סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
סכמ"ש די מהיר

אני צריך לקום מחר ב-8 בערך ויש לי מחר יום ארוך אז לצערי אעשה את זה קצר הפעם
&nbsp
משהו טוב שקרה השבוע: חבר הכי טוב שלי התחתן!! איזה כיף היה.. הייתי המלווה שלו, היה כיף, שתיתי הרבה אבל מספיק כדי לתפוס ראש טוב פלוס ולא ברמה של להקיא את החיים שלי (ע"ע החתונה של אחי לפני 3 שנים
). היה ממש מרגש לראות אותו מתחתן, וזה מגיע לו. גם אם אשתו הייתה האמא של ה-bridezilla
אני יכול להרחיב כל כך הרבה אבל בקצרה, אני הכי שמח בשבילו.
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: האמת? לא זכור לי שהיה משהו כזה.
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יום הבחירות! אני לגמרי הולך לבחור במחנה הציוני וממש מקווה שהם יצליחו להרכיב ממשלה. וזהו, אין לי כוח להרחיב עוד על פוליטיקה חח.. אה, לפחות יש יום חופש

&nbsp
התחדשות השבוע: בסופ"ש הקודם הלכתי עם חבר לחנות אאוטלט של קסטרו וקניתי שם 3 מכנסיים צבעוניים: שניים מהם היו במבצע של 2 ב-50 ש"ח (שזה כלום!) ואחד אחר עלה 100 ואני מאוד אוהב אותם. מאוהב פלוס

&nbsp
סרט השבוע: נאדה.
&nbsp
סדרת השבוע: "בית הקלפים", פאקינג שיט. אני מכור לדבר הזה! זה כל כך טוב, אתם חייבים לראות את זה. קווין ספייסי ורובין רייט פשוט נפלאים.
&nbsp
ספר השבוע: פרנק אנדרווד הוא המלך שלי השבוע אז לא היה לי זמן גם לזה.
&nbsp
שיר השבוע: "תל אביב" של עומר אדם. ו"תודה" לאח של הכלה של החבר ההוא שדאג להשמיע את השיר הזה שוב. ושוב. ושוב. ושוב. ושוב.

&nbsp
אלבום השבוע: "תל אביב" של עומר אדם, כי שמעתי אותו כל כך הרבה פעמים שזה הרגיש כמו אלבום של שיר אחד

&nbsp
מאכל השבוע: סטייק עצם או וואטאבר, פאקינג שיט.
&nbsp
ציטוט השבוע: כל המחמאות שאותו חבר נתן לי יום למחרת החתונה כשהוא ואשתו נסעו לצימר בצפון לסופ"ש. לא ארחיב, לא אחפור, רק אגיד שהיה משעשע לשמוע את אשתו מתרגשת ומזילה דמעות מהמחמאות ההדדיות שלנו אחד לשני חחח

&nbsp
תמונת השבוע: אני לא אוהב להעלות לכאן תמונות שלי וגם לא אעלה תמונה מהחתונה כי זה מה-זה לא קשור (
) אז תסלחו לי שגם הפעם החלק הזה יהיה ריק.
&nbsp
תכניות לסופ"ש: בחמישי נחתי (ישנתי 10 שעות! איזה תענוג) ובסופ"ש חברה שלי מטרטרת אותי לטובת נסיעות לאזור שדרות כי היא מצלמת השלמות לפרויקט הגמר שלה. נו, מה לעשות, כשצריך אז צריך חח
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): "זו לא הכמות, זו האיכות" - השבוע נוכחתי לדעת כמה המשפט הזה כל כך נכון לגבי כל כך הרבה דברים, ואני שמח שלמרות שזה משהו שידעתי והאמנתי בו עוד קודם הוא רק גרם לי להבין כמה דברים נוספים.

2Dirrty4U

New member
באיחור קצת אופנתי

משהו טוב שקרה השבוע: יצא לי לנהוג בכמה רכבים שווים השבוע וכל פעם אני "מגלה" מחדש את האהבה שלי לרכבים. שוקלת ברצינות לעשות קורס נהיגה מתקדמת ולטוס לאיזה מסלול מירוצים מפורסם באירופה...
משהו רע שקרה השבוע: היו חדשות שממש עיצבנו אותי לגבי המנחה של תוכנית הטלוויזיה טופ גיר שמשודרת בערוץ BBC - היה איזה סיפור שלכאורה המנחה, ג'רמי קלארקסון, רב עם איזה מפיק/עוזר הפקה ובגלל זה השעו אותו מהערוץ וביטלו את השידור של 2 הפרקים האחרונים של העונה
BBC כפויי טובה, ערוץ מסריח! בנימה החיובית הקימו עצומה להחזרתו של קלארקסון שחתמו עלייה כבר 900K אנשים(!) תוך ימים ספורים..
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שיחזירו את קלארקסון! קלארקסון לראשות הממשלה!!!
התחדשות השבוע: 3 בגדי ים חדשים לקראת הקיץ

סרט השבוע: 50 גוונים של פארודיה מזעזעת. כן, מצאתי זמן לראות את "הסרט" הזוועתי הזה שכולם כ"כ דיברו עליו וחפרו עליו. גרוע בכל קנה מידה אפשרי שקיים. הביקורת של וואלה דיי מסכמת את מה שאני חושבת על הסרט: http://e.walla.co.il/item/2829166
שיר השבוע: AronChupa - I'm an Albatraoz ו-Dimitri Vegas & Like Mike vs Tujamo & Felguk - Nova
אלבום השבוע:

מאכל השבוע: מרק נמס בכוס
אני חייבת להתחיל לפנות זמן לארוחות נורמליות
ציטוט השבוע: #BringBackClarkson
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: כבר עבר.. מה זה רלונטי?

אחר (או: מסר חשוב לאומה): #BringBackClarkson

ערן1987

New member
על מה בדיוק המנחה ההוא רב עם המפיק?

זה עד כדי כך ברמה של לבטל שידור של 2 פרקים?
&nbsp
"50 גוונים של אפור" - אני חושב שבעוד שנה פלוס, כשהוא בטח יהיה בחינם בטלוויזיה/ב-VOD, אולי אצפה בו. כרגע, אני לא מתכוון להוציא עליו שקל! חחח

2Dirrty4U

New member
הם היו ביום צילומים ארוך של התוכנית בניוקאסל

מהבוקר עד הלילה, בשיא הקור ובסוף יום הצילומים קלארקסון, שבין היתר אחראי גם על כל הצוות שלו, גילה שלא דאגו להם לאוכל ואז היה, עפ"י ההצהרה הרשמית של הביביסי, "fracas" בין קלארקסון למפיק ואז כל אתרי החדשות הוסיפו שלכאורה קלארקסו נתן למפיק אגרוף.

כאן נשאלת השאלה - הם לא יכלו לפתור את זה בינם לבין עצמם? הם היו חייבים לעשות את זה פומבי, להשעות את קלארקסון, לבטל את 2 הפרקים הנותרים של העונה של טופ גיר (צילומים של כל פרק מוערכים במליוני לישטים לפרק בודד!), לירות לעצמם ברגל ולעצבן את כל ה-350 מיליון מעריצים שצופים בתוכנית?..!

בלי קלארקסון הם כלום ושום דבר. הבנאדם הזה חריף ברמה אחרת, אומר מה שהוא חושב, ממש לא פוליטיקלי קורקט, תמיד סרקסטי, עוקצני ומעורר מחלוקת - זה מה שעושה את טופ גיר.
היו פעמים ש-BBC המעפנים הצבועים האלו נתנו לקלארקסון "אזהרות" בעקבות דברים שהוא אמר בתוכנית אבל טופ גיר זאת לא תוכנית שמשודרת בלייב - מצלמים הכל, עורכים וכל פרק עובר אישור אז אם קלארקסון אומר משהו שלא לרוחם למה הם פשוט לא מוציאים את זה בעריכה? האאא כי הוא אומר דברים שאנשים מפחדים להגיד אבל אוהבים לשמוע אבל העיקר אחר כך לבוא אליו בטענות שהוא לא בסדר!

נכון לעכשיו חתמו על העצומה להחזרתו 926K.. זאת תהיה הטעות הכי גדולה של BBC אם הם לא יחזירו את קלארקסון.
אבל מה שהכי הורג אותי זה שהשמוק הזה יושב עם הבירה הקרה שלו ומסתלבט על "הדברים שביביסי צריכים לשדר ביום ראשון במקום טופ גיר". אין דברים כאלה

אחת האנשים שאני הכי מעריצה בעולם הזה!

ערן1987

New member
נשמע בנאדם מצחיק חח

גם אם הריב נשמע הגיוני וצודק, והוא באמת נשמע ככה, למה לבטל את שידור 2 הפרקים? זאת מכה ל-BBC כי הם יספגו את הכספים האלו, לא הקלארקסון הזה.

2Dirrty4U

New member
כי הם מפגרים

עכשיו גם המפיק הזה מתבכיין שהסיפור הזה "הרס לו את החיים" והוא מקבל איומי מוות ומפחד לצאת לרחוב והוא לא רוצה לאבד את העבודה "שהוא כ"כ אוהב" (אבל לא מבצע את תפקידו הבסיסי כמו לדאוג לאוכל).
מגיע לו ומגיע ל-BBC שהחליטו החלטה מטומטמת של להוציא את זה לציבור ולא לפתור את זה בינם לבין עצמם. זה היה ברור שזה יקרה.
טופ גיר משודרת ב-170 מדינות בעולם עם כמות מטורפת של 350 מיליון צופים. כמות המעריצים שיש לתוכנית הזאת משוגעת ולא חסר מעריצים מטורפים שיכולים להתנקש בחייו של המפיק הזה שהפרצוף שלו מתנוסס בכל כתבה בנושא.
&nbsp
שיפטרו אותו ויתנו לו לשלם על כל ההפסדים.
שיתנו לקלארקסון עונש, סבבה מקובל, אבל שלא יפגעו בתוכנית ובמעריצים.

DAN1EL

New member
מסכמ"ש באיחור

משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד.
משהו רע שקרה השבוע: קצת עצבים באוניברסיטה. אין לי כוח להרחיב.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי מלא דברים להספיק לעשות ואני מקווה להספיק אותם.
התחדשות השבוע: ---
סרט השבוע: ראיתי את:
"האידיוטים" - של לארס פון טרייר. חזק. לארס שולט.
"רמבו 3" - מגניב ביותר.
"מידות רעות" - חביב אך ארוך מדי. לא נפלתי. מה שכן - יש כמה קטעים מצחיקים והסרט מלא בהופעות משחק משובחות של כולם! פת"א יודע לביים שחקנים, אי אפשר לקחת את זה ממנו (ובכלל - נו דיסריספקט לפת"א - הוא אחד הקולנוענים המיומנים של הדור שלו - אבל אני לא נמנה על מעריציו. סורי).
סדרת השבוע: ---
ספר השבוע: סיימתי את "לא כזאת" של לינה דנהאם. במקביל קורא את יומנה של אנה פרנק ואת ספר במדבר.
שיר השבוע: Bobby Womack - How I Miss You Baby
אלבום השבוע: נראה לי ש"זוהר" של קרולינה כבר שבוע שלישי ברציפות!

ציטוט השבוע: לא זוכר.
תמונת השבוע: אין.
תכניות לסופ"ש: לא רלוונטי.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין.

ערן1987

New member
לנצח אזכור לפת"א את "לילות בוגי"

אבל בתכל'ס חוץ ממנו לא ראיתי עוד סרטים שלו ואני מאוד מצטער על זה. עם הזמן אשלים את כולם, במיוחד את "זה ייגמר בדם" הכל כך מהולל.
&nbsp
חייב לשאול - מה קרה שלאחרונה אתה קורא הרבה ספרי תנ"ך? אני יודע שזה ממש טלנובלה וכאלה, ובכל זאת..

DAN1EL

New member
דווקא "מוכה אהבה" הוא הכי אהוב עלי של פת"א

שזה די מפתיע, כי אדם סנדלר מככב בו (שזה כשלעצמו מפתיע).
במקום השני - "לילות בוגי".

את "מגנוליה" עדיין לא ראיתי!
אני יודע שאני חייב להשלים את זה.

"זה ייגמר בדם" ו"המאסטר" מאוד מרשימים מבחינה קולנועית אבל קשה לי להגיד שאהבתי אותם.
התרשמתי מהם? כן.
אהבתי אותם? לא.

וקשה לי גם להאמין שאתה תאהב את "זה ייגמר בדם" יותר מאשר את "לילות בוגי".

לגבי התנ"ך - כי זה אדיר, בעיקר!
ואני חושב שכל בן אדם שרוצה ליצור משהו (בעיקר בתחום הכתיבה) צריך להכיר היטב את התנ"ך.

ערן1987

New member
אדם סנדלר מנסה לקחת תפקידים יותר

רציניים בשנים האחרונות ולא ממש הולך לו בהם חח.. אני מניח שמתישהו זה יתפוס לו

&nbsp
הקלטתי לפני כמה חודשים את "המאסטר", רוצה להשלים אותו. איימי אדמס

DAN1EL

New member
אני לא אוהב את החלוקה לתפקידים "רציניים" ו"לא רציניים"

- גם אם ברור שאני מבין למה אתה מתכוון.

אבל הבעיה שלי עם שחקנים כמו אדם סנדלר, ג'ים קארי ורובין וויליאמס המנוח היא לא שהם משחקים תמיד תפקידים מגוחכים או מופרעים בקומדיות (אני לא אוהב את ג'ים קארי ורובין וויליאמס גם כשהם משחקים בתפקידים ההו-כה-רציניים-ומתחנפים-לאוסקר שהם כל כך אוהבים ואהבו בשנים האחרונות).
יש כמה וכמה שחקנים קומיים מדהימים בהיסטוריה (ובהווה) של הקולנוע. זה בכלל לא קל להיות שחקן קומי.

ראיתי את סנדלר משחק גם בתפקידים רציניים וזה לא הרשים אותי.
עד שראיתי אותו ב"מוכה אהבה".
באתי מוכן לגמרי לשנוא אותו שם, והוא ממש (ממש!) הפתיע אותי לטובה.
זה היה ברמה כזאת שממש אהבתי את הדמות שלו.
תחשוב כמה אדיר הוא צריך להיות שם כדי שאני אראה סרט עם שחקן שאני לא סובל (גם כשהוא משחק בתפקידים רציניים!) ואוהב את הדמות שלו באותו סרט - ואפילו מאוד אוהב.

למעלה