סכמ"ש די מהיר
אני צריך לקום מחר ב-8 בערך ויש לי מחר יום ארוך אז לצערי אעשה את זה קצר הפעם

משהו טוב שקרה השבוע: חבר הכי טוב שלי התחתן!! איזה כיף היה.. הייתי המלווה שלו, היה כיף, שתיתי הרבה אבל מספיק כדי לתפוס ראש טוב פלוס ולא ברמה של להקיא את החיים שלי (ע"ע החתונה של אחי לפני 3 שנים
). היה ממש מרגש לראות אותו מתחתן, וזה מגיע לו. גם אם אשתו הייתה האמא של ה-bridezilla
אני יכול להרחיב כל כך הרבה אבל בקצרה, אני הכי שמח בשבילו.

משהו רע שקרה השבוע: האמת? לא זכור לי שהיה משהו כזה.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יום הבחירות! אני לגמרי הולך לבחור במחנה הציוני וממש מקווה שהם יצליחו להרכיב ממשלה. וזהו, אין לי כוח להרחיב עוד על פוליטיקה חח.. אה, לפחות יש יום חופש

התחדשות השבוע: בסופ"ש הקודם הלכתי עם חבר לחנות אאוטלט של קסטרו וקניתי שם 3 מכנסיים צבעוניים: שניים מהם היו במבצע של 2 ב-50 ש"ח (שזה כלום!) ואחד אחר עלה 100 ואני מאוד אוהב אותם. מאוהב פלוס

סרט השבוע: נאדה.

סדרת השבוע: "בית הקלפים", פאקינג שיט. אני מכור לדבר הזה! זה כל כך טוב, אתם חייבים לראות את זה. קווין ספייסי ורובין רייט פשוט נפלאים.

ספר השבוע: פרנק אנדרווד הוא המלך שלי השבוע אז לא היה לי זמן גם לזה.

שיר השבוע: "תל אביב" של עומר אדם. ו"תודה" לאח של הכלה של החבר ההוא שדאג להשמיע את השיר הזה שוב. ושוב. ושוב. ושוב. ושוב.

אלבום השבוע: "תל אביב" של עומר אדם, כי שמעתי אותו כל כך הרבה פעמים שזה הרגיש כמו אלבום של שיר אחד

מאכל השבוע: סטייק עצם או וואטאבר, פאקינג שיט.

ציטוט השבוע: כל המחמאות שאותו חבר נתן לי יום למחרת החתונה כשהוא ואשתו נסעו לצימר בצפון לסופ"ש. לא ארחיב, לא אחפור, רק אגיד שהיה משעשע לשמוע את אשתו מתרגשת ומזילה דמעות מהמחמאות ההדדיות שלנו אחד לשני חחח

תמונת השבוע: אני לא אוהב להעלות לכאן תמונות שלי וגם לא אעלה תמונה מהחתונה כי זה מה-זה לא קשור (
) אז תסלחו לי שגם הפעם החלק הזה יהיה ריק.

תכניות לסופ"ש: בחמישי נחתי (ישנתי 10 שעות! איזה תענוג) ובסופ"ש חברה שלי מטרטרת אותי לטובת נסיעות לאזור שדרות כי היא מצלמת השלמות לפרויקט הגמר שלה. נו, מה לעשות, כשצריך אז צריך חח

אחר (או: מסר חשוב לאומה): "זו לא הכמות, זו האיכות" - השבוע נוכחתי לדעת כמה המשפט הזה כל כך נכון לגבי כל כך הרבה דברים, ואני שמח שלמרות שזה משהו שידעתי והאמנתי בו עוד קודם הוא רק גרם לי להבין כמה דברים נוספים.