סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע: וואו מרוב שהשבוע היה כל כך עמוס אני כבר לא זוכר מה עשיתי אתמול אפילו חח אממ.. פרסמו את "שנדליר" שעשיתי עם יונתן ב"פטריה" ובכלל יש תגובות ממש טובות עליו כולל מהנהלת רימון
. וגם... ראיתי "עולם היורה" עם חברים בקולנוע בבכורה בחמישי והיה ממש מעולה!
משהו רע שקרה השבוע: לא עולה לי משהו כזה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שבוע הבא יש לי שבוע פסיכי. 5 הופעות + 3 חזרות להופעות אחרות ובין לבין אני גם צריך ללמוד שירים לכל ההופעות האלה וגם ללמוד למבחן ולהתקדם עם העיבוד ביג בנד (איף צריך לסיים אותו כבר! אררר) ובכל מיני פרוייקטים שאני מפיק בלי קשר
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: עולם היורה
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: מאז ההופעה של הבקסטריט בויז אני מוצא את עצמי פתאום חוזר לשירים של סוף ניינטיז-תחילת אלפיימז בטירוף

Moloko - Sing It Back
Modjo - Lady (Hear Me Tonight)
Kylie Minogue - In Your Eyes
Mariah Carey - Honey, Fourth Of July, Butterfly
בלטו בעיקר אבל יש עוד
אלבום השבוע: Mariah Carey - Butterfly
מאכל השבוע: יש לי שני חברים מהצבא שאנחנו עדיין בקשר וטיפחנו הרגל להיפגש פעם בכמה שבועות לראות סרטים (או בבית או בקולנוע). לפעמים רק עם אחד מהם. איכשהו יוצא שתמיד כשאנחנו כבר הולכים לקולנוע, אנחנו מוצאים את עצמנו אוכלים במקדונלד'ס
אז זה קרה גם בחמישי כשהלכנו לראות את "עולם היורה" ומה אני אגיד לכם? לפעמים מקדונלד'ס זה כל מה שאתה צריך..

ציטוט השבוע: אז גם השבוע יצא לי לעשות כמה לילות סמי-לבנים (זה כשהולכים לישון כזה ב-4 בבוקר וקמים באיזה 7-8 כדי ללכת לשיעור) בגלל שהייתי צריך להספיק להגיש/להכין כל מיני דברים ללימודים. בעיקר העיבוד ביג בנד הזה אבל לא רק. אז באחד מהלילות האלה ישבתי עם ידידה ועבדנו על הביג בנד ופשוט באיזשהו שלב התחלנו לדבר שטויות. אני לא זוכר בדיוק מה אבל היו כל מיני יציאות מפגרות ומשחקי מילים מוסיקליים שאין לי כוח להסביר עכשיו
בקיצור אין לי ציטוט ספציפי הפעם
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: עכשיו חזרתי מהופעה, מחר אני צריך ללמוד כל מיני שירים לקראת הופעות/חזרות שיש לי בשבועות הקרובים
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

DAN1EL

New member
Moloko

The Time Is Now הוא אחד השירים האהובים עלי בכל הזמנים, אבל גם SIB אדיר.

עולם היורה
(למרות שלא ראיתי עדיין
אבל אני חולה על דינוזאורים ומעריץ של הסדרה הזו. במיוחד שני הסרטים הראשונים, של ספילברג, אבל גם השלישי היה נפלא)
מקדונלד'ס

ערן1987

New member
שמח שהולך לכם עם "שנדליר" :)

יאללה, שבועות כאלה עמוסים עושים טוב.. זה מעייף אבל זה כיף!

ערן1987

New member
מסכמ"ש בקצרה

הסתפרתי, ראיתי את "המילים הטובים" עם החברה וההורים והיה לא רע, קיבלתי 2 דיסקים חדשים שקניתי מ-eBay (של בנקס ואוף מונסטרס אנד מן), חברה שלי הציגה בשבוע שעבר את סרט הגמר שלה והיא הייתה ממש מרוצה וגם קיבלה ביקורות טובות, הודעתי בעבודה שאני מתכנן לעזוב, פירסמו ביקורת שכתבתי ב-NRG (!!!) וזה גרם לי לאושר עילאי.. חוץ מזה, סתם תקופה סבבה עוברת עליי. אני צריך קצת להאיץ בכמה דברים אבל סבבה בסה"כ :)

למעלה