אתמול התחילה עשרת הדיברות - וואו איזו הפקה

Hadar169

New member
אתמול התחילה עשרת הדיברות - וואו איזו הפקה

ממש חבל שאין אותה לכולם כבר מהרגע הראשון הכל התחיל בצורה מאוד עוצמתית עם כל הפרטים זריקת הבנים ליאור יוכבד שכורעת ללדת את משה אבל לא יכולה לשאת את המחשבה שיהרגו גם אותו. מרים הקטנה אחותו שרק מחפשת איך לעזור כל הזמן איזו שחקנית מתוקה! והכל על רקע תפאורה נופים ואפקטים מדהים! איך שכמעט גילו את משה
ואיך שהציגו את הארמון של פרעה עם כל הדמויות אחד לאחד
הכי נורמאלית שם זו כמובן הבת שלו מי שלימים תיקח לחיקה את משה הקטן ובעצם תציל אותו.

איזה חמודים הברזילאים ממש השקיעו עלינו חח לפני שהתחיל היה פרומו חדש וגם שעון כזה למטה שסופר אחורה את הזמן עד לפרק הראשון אהבתי

אחרי כזה פרק פתיחה מטורף
אנסה כן להתמיד איתה כמה שאצליח למרות שעמוס
אבל אין זה ליגה אחרת. שאפו

Hadar169

New member
נראה שכבר היה שידור חוזר

כל יום למחרת היום בשתיים למרות שבממיר כתוב שלוש.
אבל לא נורא אם פספסת זה רק ההתחלה:)

snirf

Active member
זה פרק בשבוע, אז זה לא אמור להוות מעמסה...

למרות שצורת השידור הזאת הזויה, שכן יש לה מעל 200 פרקים

באמת היה תרגום בסוף? (הקלטתי את הפרק טרם ראיתי)
והאם זה התחיל בשעה שכתובה בפס המידע? (כי יש להם תקלה שאין סינכרון בלוח השידורים בין מה שכתוב- לשידור בפועל, הערתי להם כמה פעמים)

Hadar169

New member
מה פתאום פרק אחד זה ישודר כל השבוע

חוץ מיום שבת. כל יום בתשע בערב פרק חדש של שעה.
אבל הוט עדיין לא סידרו את השעות בממיר-הסדרה עדיין כתובה בשעה עשר, בגלל זה צריך להקליט מתשע גם אם כתוב משהו אחר. תרגום יש

snirf

Active member
זה מעולה שיש לה תרגום, כל הכבוד להוט על זה

6 ימים בשבוע, כולל שישי בטוח?
וזהו גם לי זה היה תמוה שהיא משודרת רק בראשון...אבל זה מה שהיה כתוב בלוח השידורים-הופיעה רק ביום ראשון (לפחות כך זה היה כשתזמנתי הקלטה בסופ"ש...מזל שלקחתי ריזיקה ותזמנתי הקלטות ידניות מ-9 עד 11 בימי חול ראשון עד חמישי...עכשיו אצטרך להוסיף גם שישי אם את אומרת)

elall

Member
מנהל
בברזיל (לגלובו לפחות) הם משדרים טלנובלות 6 ימים בשבוע

זה ערוץ שמותאם לישראל במיוחד? כי אם כך, אז זה אמור להיות מראשון עד שישי, אבל בברזיל הפרקים הם משני עד שבת.

snirf

Active member
זה ערוץ רקורד בינלאומי...לא מותאם לישראל

רק עשרת הדיברות מתורגמת ע"י הוט.

Hadar169

New member
אני חושבת שיש דברים שמותאמים לפה

כמו הפרסומות לכבוד העלייה של הערוץ שהיו פה בהתחלה, וגם הפרומואים לפני כל פרק שמציינים את שעת השידור המקורית ואת שעת השידור בישראל-לא נראה לי שכולם רואים את זה.

snirf

Active member
באיזו שעה זה שודר אתמול? כי בלוח השידורים עכשיו

בכלל כתוב שזה בשעה 11 בלילה...
עם כל האי-סנכרון שלהם חושש שזה לא יקליט לי בצורה נכונה את הפרקים, עדכני ככה שאשגע את הוט לתקן לשעה המדויקת.
&nbsp
יש שם גם טלנובלה שקראת ביצ'ו דה מאטו משהו כזה, שלפי התקציר נראית כמו יאגו...ויש כמובן גם את בלה המכוערת שזה גם רימייק
&nbsp

Hadar169

New member
גם הפרק השני שודר בתשע אבל כן הם שוב הזיזו את השמות

בממיר עוד שעה קדימה והכל שוב השתנה ככה שגם ההקלטה ששמתי לתשע זזה קדימה וכמעט זה הקליט לי משהו אחר
מזל ששמתי לב בערב והקלטתי שוב. אבל עכשיו אני רואה שסידרו את זה וכן יש סינכרון! מעולה
BICHO DO MATO (חיית היער בתרגום חופשי
)עושה רושם טוב נראית כפרית כזאת ובלה המכוערת הראשי שלה הוא מזמן לאהוב אפשר לומר בעדינות שהוא עבר מהפך רציני מאז חח.. מעניין מה עוד יביאו.

יעלקר

Well-known member
מנהל
בוקר טוב ,

&nbsp
באיזה ערוץ בבקשה זה משודר? האם פספסתי משהו?
&nbsp
תודה והמשך יום נפלא

snirf

Active member
כן כי שיגעתי את הוט

הם עושים בלאגן בלוח השידורים
6 פרקים בשבוע זה המון...כך שכנראה אראה רק את הפרק הראשון, אתרשם ואוותר...אין לי מקום לצבור פרקים בממיר לצערי

יעלקר

Well-known member
מנהל
תודה רבה. מתי משדרים את כל פרקי השבוע? ששי או שבת?

Hadar169

New member
כן בגלל זה חשבתי בהתחלה לצפות רק לסירוגין

אבל אחרי שראיתי את הרמה של שני הפרקים הראשונים אני כבר מכורה זו ממש הפקת ענק. והיא באמת תופסת הרבה מקום
אבל אנסה לצפות בה כמה שיותר בסמוך לזמן השידור.

לגבי התקלה נראה שלפעמים שווה לשגע את הוט חח טוב שהצקת להם כנראה היו הרבה תלונות, מילא אם זה לא היה פוגע בהקלטות.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז נראה שתדחי את השלמת הפרקים באדמה פראית

Hadar169

New member
בלית ברירה זה אכן הולך לבוא על חשבון אדמה פראית אבל

אני לא אדחה את ההשלמה אלא פשוט אמשיך לצפות בה רק בקצב הרבה יותר איטי.

למעלה