עשרת הדיברות - מותו של פרעה

Hadar169

New member
עשרת הדיברות - מותו של פרעה

(עד פרק 63)סצנה אדירה איך שיונת הרעילה אותו לא לפני שדאגה שאיקני יעזוב את השמירה ושהחומר לא ישאיר עקבות
מצרפת קטע צילום מאחורי הקלעים של הסצנה+פרידה מהשחקן שנראה שהוא ממש היה אהוב שם על כולם. האמת שחקן גדול אי אפשר להכחיש אבל קשה לי להתחבר אליו כי ראיתי אותו רק בתפקידים רעים
אפשר לראות שם גם איך סיפרו את פרעה החדש הלא הוא רעמסס שעכשיו נכנס למראה והלבוש של אביו והדבר הראשון שהוא עושה זה לבטל את צו התלייה נגד משה וקורא להחזיר אותו בחזרה
אבל אנחנו יודעים שהוא עוד יתחרט על זה חחח
בינתיים נפרטרי מספיקה לעזוב כדי להיות כוהנת לאכזבתה של יונת שהייתה בטוחה שעכשיו שהמלך מת ביתה תישב על הכס לצד רעמסס ללא כל בעיה
אבל נראה ש"האלים" מסבכים לה את התכנית. אבל לאור העובדה שהמועמדת החדשה של רעמסס היא די אנאלפבתית היא מבינה שיש לה עוד תקווה
בינתיים משה וציפורה בהחלט התקרבו במשך כל החודשים האילה שהם היו לבד בחוץ עם המרעה היו סצנות יפות
אם כי עדיין הם לא הפכו לזוג וציפורה עדיין ממשיכה עם ההקנטות המעצבנות שלה נראה שככה היא מבטאת את הקנאה והרגשות שלה כלפיו בדרך מאוד לא שיגרתית חח מקווה שעכשיו אחרי שעזר לה ליילד את הכבשה היא תוריד קצת את ההגנות

ואיזה יופי שאביגיל אחותה של לילה סוף סוף הצליחה לגרום לצלפחד להסתכל עלייה בעקבות התכנית של מרים שרק רצתה להיפטר ממנו מסכן חח עכשיו רק צריך לחכות ולראות אם באמת מתפתח משהו בין מרים לחור שכבר מודע לעובדה שהיא שמה עליו עין אחרי שאורי דיבר איתו
עוד אהבתי את הברית של יהושוע הבן של נון ועמליה היה ממש יפה איך שכולם בכפר שרו ורקדו

Hadar169

New member
הוט פשוט מצחיקים

בתחילת השבוע בפרקים של ראשון ושני שמתי לב בהקלטות שהתקלה בערוץ חזרה. אז שוב התלוננתי בפורום שלהם כשאני מראש מודיעה להם שהתקלה הזו לא רק אצלי-מידיעה. ושוב הם עונים את אותה תשובה אנמית מהפעם הקודמת עם רמיזה שזו בעיה נקודתית אצלי שאני צריכה לבדוק אותה מול התמיכה הטכנית
ממש מגוחך. עד כמה שהספקתי לבדוק בהקלטות נראה שמאז זה תוקן אבל אם שוב פעם זה יקרה הפעם אני כבר אתלונן בפני ערוץ רקורד דרך האתר שיבררו את זה עם הוט. נראה את הוט אומרים להם ש"הבעיה היא נקודתית אצליהם"

Hadar169

New member
נפרטרי מסכימה להינשא לרעמסס ולמלוך לצדו כמלכת מצרים

(עד 66)זה היה צפוי
גם משה וציפורה מתקרבים, במיוחד אחרי שהיא מצילה אותו מהמלכודת של בטניה
איזו חצופה איך שהיא ניסתה לגרום ליתרו להאמין שמשה הטריד אותה כדי שייאלץ להתחתן איתה
מגיע לה שחטפה עונש להתחתן אחרונה מבין כל שבעת הבנות! "אבל אבא אני אהיה כבר כולי מקומטת עד שז'קה תתחתן"

מבין כל האחיות אני הכי אוהבת את האופי של אדירה, שגם נחשבת לאחות היחסית מבוגרת יותר אחרי ציפורה. גם אחראית גם לבבית וגם הכי יפה לדעתי מכל שבעת האחיות. איזה חמוד מנחם שלא נגרר אחרי אבא שלו ואחיו הרשעים בעניין הבאר של יתרו שהם רוצים להשתלט עלייה. אני כן חושבת שהוא יכל להפגין יותר נחישות מולם אבל לפחות הוא לא משתף איתם פעולה, בינתיים הוא ואדירה נאלצים להיפגש בסתר על גדות הנהר
אבל אני מאמינה שבסוף יתרו יתפשר ויבין שמנחם שונה מהמשפחה ההזויה שנפלה בחלקו

&nbsp
ובינתיים בכפר העברי הקושי ממשיך ללוות את כולם
אחרי שנדב הבן של אהרון נקלע לוויכוח עם קצין מצרי וכמעט חוטף מלקות
יוכבד לא מספיקה לאפות את הלחם למשפחה כי היא נאלצת לגונן עליו. מהשוט הוא אולי ניצל אבל עכשיו הוא יצטרך לעבוד יותר קשה אחרי שכעונש החליטו להעביר אותו לאתר הבנייה...למרבה הצער אלישבע צודקת והוא אכן למד מאהרון איך להתמרד ולהתנגד להכל
ומי מציל את המצב
חור
שמביא לכולם אוכל מהארמון וגם מנצל את ההזדמנות להתקרב למרים ולעשות רושם על המשפחה
זוג מעניין
אני בהחלט מחכה לראות כבר סצנות שלהם

Hadar169

New member
מסתבר שמשה וציפורה הם זוג גם במציאות
ומצפים לילד

ז'יזל איטיה וגיליירמי ווינטר הלא הם משה וציפורה התאהבו על סט הצילומים של עשרת הדיברות בשנת 2015
איזה קטע בהחלט רואים את הכימיה על המסך

בדיוק סיימתי את פרק 71 שציפורה נענית להצעת הנישואין של משה

למעלה