התחלנו באפייה באופה לחם ועברנו לאפייה ידנית.
מכינים לחם חצי מלא ....
אם קונה לחמים אזי קונה במאפייה טובה לחם קמח מלא/שיפון/דגנים .
לגבי מחירים...אני לא הכתובת
לעצמי בעיקר אופה באופה לחם - לחם מלא-שיפון עם תוספות איך שבא. יותר טעים לי מקנוי וגם יותר זול! לפעמים קונה לחם מלא קל.
למשפחה בעלי קונה במאפייה - כל פעם שפותחת את הפריזר נופלות עלי ערמות של לחמניות, בייגלה ופיתות......
המחירים במאפייה סבירים אבל עדיין לדעתי בתחום הלחם המלא יש מקום לתחרות עזה יותר בעיקר בסופרים.