יהי זכרם ברוך

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
יהי זכרם ברוך

אני חייב להודות שחשבתי לא מזמן לפתוח שירשור על זה שגם במציאות יש חטיפה ושכמו שכאן בסדרה אנחנו יודעים מה שלום החטופים, כך גם שנדע מה עם שלושת הנערים שנחטפו...
(אפילו שאי אפשר להשוות בין החטיפות, זה היה מעין איחול כזה תוך כדי שציפיתי בשמיניה אצל אומיקרון).

היום קיבלנו את הבשורה הרעה מכל - הם נרצחו
.

יהי זכרם ברוך
...

מוזמנים להדליק נר לזכרם
.

Roei152

Well-known member
מנהל
נתאי אני חייב להגיד את האמת קצת הכעסת אותי עם ההשואה למצב בסדרה המצב בסדרה הוא ממש לא החיים האמתיים צריך להפריד בין זה לזה יכולת לכתוב שרשור בלי שום קשר לעלילת הסדרה
. יהי זכרם ברוך

ny22

New member
מנהל
קודם כל סליחה אם הכעסתי. ברור שאי אפשר

להשוות, אבל זאת הייתה מעין תקווה כזאת...

"צריך להפריד בין זה לזה יכולת לכתוב שרשור בלי שום קשר לעלילת הסדרה" מסכים איתך לגמרי. אבל החטיפה בסדרה ממש גרמה לי לקוות שיהיה אות חיים מהחטופים

אולי הייתי צריך לנסח את הדברים אחרת...

Roei152

Well-known member
מנהל
החטיפה בסדרה היא לא על רקע לאומי אני בכלל לא חשבתי על תקווה בהקשר לסדרה כלומר ברור שחשבתי וקיוויתי ששלושתם יחזרו בריאים ושלמים אבל לא חשבתי על זה בהקשר לשמינית או משהו בסגנון נכון שזה קרה בתקופה בה משגרים את הפרקים שעוסקים בחטיפה אבל חשבתי על זה לחוד וזה לחוד

ny22

New member
מנהל
ברור, על זה אין ויכוח

לכן גם כתבתי שאי אפשר להשוות בין החטיפות כי בסדרה החטיפה היא לא על רקע לאומני בדיוק כמו שאתה אומר.
על זה אין ויכוח ואתה צודק לגמרי.

אבל החטיפה בסדרה "הזכירה" לי שיש לנו שלושה ילדים שלא ברור מה מצבם. היא רק הזכירה... לכן לא עשיתי השוואה.

אני יודע שאולי זה נראה שניסיתי לקשר את זה איכשהו לסדרה, אבל באמת שזה לא כך, אם לא הייתה חטיפה בסדרה לא הייתי מזכיר אותה בהודעת הפתיחה...

ny22

New member
מנהל
עוד דבר הוא שככה מעלים מודעות

לוקחים משהו מציאותי (אירוע אקטואלי) ומשווים אותו לסדרות סרטים וכו'...
כמובן שאין לי שום כוונה להרגיז או להכעיס.
סליחה אם מישהו נפגע או הרגיש לא בנוח אם זה.

למעלה