יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

ולנפגעי פעולות האיבה

אני חושבת שכל אחד מאיתנו מכיר מישהו,
אם זה במשפחה, בכיתה, בצבא, בשכונה.....

מקווה שרוצה להמשיך להאמין שאולי אולי ילדינו ישרתו בצבא של שלום.

אם אתם רוצים לספר לשתף במשהו, במקרה, בסיפור - תרגישו חופשי - אנחנו כאן

Jimmy Kane

New member
יהי זכרם ברוך

אני לא מכיר מישהו שהוא נפל.. אבל אני כן מקדיש את היום למחשבות על חיילים שנפלו בעת מילוי תפקידם ולנפגעי פעולות איבה..

Macphista

New member
טוב

אז אני רואה את הדברים אחרת, ובטח שמתם לב כי הייתי מאוד פעילה כאן בזמן יום הזיכרון.
אדם שכול (וזו דעתי האישית) לא צריך יום בשנה בו נשיא המדינה וראש הממשלה מקשקשים דברים.
השכול והאבדן הם יומיומיים.
אני רואה את היום הזה כיום לאומני בו בעלי הכוח במדינה משתמשים בשכול של אנשים כדי לתחזק מטרות לאומניות, פוליטיות ולהצדיק מוות מיותר של הבאים בתור.
ומעבר ליום הזה- אותם בעלי הכוח שמים @#$ מאוד גדול על משפחות שכולות ועוד יותר גדול על משפחות של פצועים ועל הפצועים עצמם.

shirush3

New member
בתור אחת שראתה את הדברים האלה מקרוב

את צודקת.
לבעלי הכוח לא באמת אכפת...

Shiri from the block

Active member
יום מאוד מאוד כואב... אני מכירה כמה בצורה עקיפה שנהרגו בפיגועים או במלחמות,
ובנוסף לזה גם בחור מהשכבה שלי שנהרג במלחמת לבנון השנייה, והכי כואב גם- שזה היה בדיוק יום-יומיים לפני שהכריזו על הפסקת אש והמלחמה נגמרה

אותו בחור, אז יש לי עוד קשר למשפחה שלו- אח שלו הגדול הוא אחד החברים הכי קרובים של אחי הגדול, והוא היה מבלה אצלנו המון בחגים או בשישי בערב, אז מרגישה מעין כאב כפול גם על אח שלו שכואב לי בשבילו וגם על הילד....

אחד הימים הקשים......

shirush3

New member

לצערי אני מכירה לא מעט חיילים שנהרגו ומשפחות שהפכו להיות שכולות בגלל השירות הצבאי שעשיתי

shirush3

New member
זאת אומרת ש...

בצבא שירתי בר"מ 2, שזאת יחידה שיושבת בבתי חולים ומטפלת בעצם בכל החיילים ששם.
לצערי, בבתי חולים יש גם מקרים קשים כמו תאונות ומחלות ולא תמיד זה נגמר בהפי אנד

אם הייתי משרתת ביחידה רגילה כמו כל ג'ובניק מצוי הייתי מכירה מקרים ממש רחוקים, לא רואה את זה על בסיס קבוע.
גם אחרי השחרור שלי הייתי בקשר עם חברות שלי שנשארו שם והכרתי עוד מקרים, אז זה לא היה רק בזמן השירות.

:)

למעלה