2 אירועים לציון יום הזכרון הטרנסי הבינלאומי, ת"א

Smoochie

New member
אני מוחה בתוקף!

לפני שנתיים או 3, יום הזיכרון נקרא "יום הזיכרון הטרנסג'נדרי *קוקסינלי", והנה עכשיו הוא רק "יום הזיכרון הטרנסג'נדרי". מה קרה?! גם אתם שם ב"אגודה" נדבקתם בטרנספוביה מופנמת וחושבים שהמילה "קוקסינלית" היא קללה?! בושה וחרפה! אתם לא מייצים אותי!

hatzilonit

Member
מנהל
אני כבר לא יודעת מה פה בדיחה ומה לא...

אם היית רצינית, אשמח לאיזה קישור אינטרנטי או תמונה...
כי אני ממש לא זוכרת שום דבר כזה, אבל זה רק יכול להעיד שהזיכרון שלי גרוע...

ואם את מתבדחת, עדיף כבר שתגידי שהאירוע לא מייצג אותך כי הוא לזכר א\נשים שכבר אינם בין החיים, ואילו את, בהחלט חיה ובועטת

Smoochie

New member
חצילונית יקרה

1. שזפי עינייך במודעה הבאה - כי ככל הנראה לא תזכי (וגם כולנו) לראות מעתה והלאה את המילה קוקסינלית במודעה רשמית של אירוע זה וכל אירוע ששייך לקהילה בפייסבוק ובכלל. ככה זה כשארגוני הקהילה הטרנסית לוקים בטרנספוביה מופנמת ומוחקים בשיטיות חלק נכבד ממנה + הקהילה הגאה הכללית שמשתפת פעולה עם הקו הזה. להלן הקישור: https://m.facebook.com/events/548103555269147/ 2. כשאמרתי ש"אתם לא מייצגים אותי", התכוונתי שארגוני הקהילה לא מייצגים אותי באופן כללי. ועל אף שאני חיה ונושמת וברור לי שיום הזיכרון אינו מוקדש לי, אני מבקשת למחות על ההדרה המחוצפת והאליטיסטית של הקהילה הקוקסינלית כאחת שמזדהה *גם* עם הקהילה הזו. לפיכך, את מוזמנת להימנע מלהוציא את דבריי מהקשרם. תודה

hatzilonit

Member
מנהל
המחאה תהיה יותר אפקטיבית בפייסבוק של האירוע

הפורום (ו\או המנהלת שלו) אינם מקושרים עם מארגני האירועים בפרט או עם המרכז הגאה בכלל.

למעלה