האירוע התעופתי של השנה ואתם מוזמנים

bensand

New member
האירוע התעופתי של השנה ואתם מוזמנים

חברים יקרים שימו לב ושימרו את התאריך. ב22 - 23 לחודש אוקטובר מתוכנן אירוע תעופתי חסר תקדים בישראל וטייסי הממ"ג מוזמנים להשתתף. האירוע כולל את טייסי GA, אולטרה לייטים וגם טייסי הממ"ג יקבלו מקום וחלון זמנים לטיסת ערב וטיסת בוקר משדה תעופה באזור הצפון שיוכרז בהמשך. למעוניינים להשתתף עם או בלי שהות לילה אנא שלחו לי הודעה בפרטי או בוואצאפ לשיריון מקום (נכון לשעה זו אין מגבלת מקום).

bensand

New member
תודה רבה לעשרות הפונים רק בקשה

מכיוון שרבים מכם פונים אלי בהודעה בפורום אשמח אם תוכלו לציין את שימכם ומספר טלפון... תודה.

יוטו2

New member
זה יהיה נחמד אם יעבירו את האירוע לאמצע השבוע ככה שגם

שומרי השבת יוכלו להצטרף .
&nbsp
אפשר בחול המועד סוכות בעבר היה את האירועיט בשדה תימן .

bensand

New member
הצדק איתך ולכן האירוע מתוכנן לחמישי ושישי

האירוע תוכנן ליום חמישי משעות אחר הצהריים נחיתות של GA ושל אז"מ בשדה התעופה, הממ"גים שרובם אני מניח יגיעו עם העגלות ימריאו עם השתפרות התנאים בשעות הערב המוקדמות, אנחנו גם נעמיד אפשרות לטיסות חוויה בשדה התעופה למעוניינים, שוב פרטים ימסרו בהמשך על הפעילויות המתוכננות בשדה.

יוטו2

New member
אני ינסה להגיע רק בחמישי אם יהיה למה - שישי זה בעייתי .

GIL BL1

New member
אתה יכול לחלום על לטוס בשעות אחרה"צ/ערב בק"ש

כאיש הצפון,ומנסיוני הדל, אל תחשוב על זה אפילו לנסות להמריא בשעות אחרה"צ בגליל העליון....

bensand

New member
ככל שיאפשרו התנאים ובהחלט העזר בך בכדי לתכנן את הטיול הזה

bensand

New member
עידכון לשואלים - האירוע של אגודת התעופה הכללית

לחברים באגודה תהיה קדימות ברישום לפעילויות והמטסים המתוכננים אז מהרו להרשם.

bensand

New member
טכנית זה אפשרי בהחלט.

בין אם מתוח שדה התעופה או מחוצה לו על הגדר יהיה אפשר לצפות מדובר בתנועה אוירית כבדה ביותר. אם זכור לכם היה אירוע שגיל ברקן הרים בצפון ועשרות מטוסי אז"מ נחתו במנחת אלביט... אני וילדי ישבנו על הפיינל של המסלול וראינו את כולם נוחתים, תענוג

למעלה