הדי, בתור המר"ן אלעל מה תוכל לספר לנו על הערב הזה, ואיזה רקוויזיטים יש לך ממנו?
א אסיק1 Member 25/10/17 #1 הדי, בתור המר"ן אלעל מה תוכל לספר לנו על הערב הזה, ואיזה רקוויזיטים יש לך ממנו?
H hadi orr New member 26/10/17 #2 מה יש מקום שכזה שנקרא חיפה? חחחחחחחח אין לי דבר וחצי דבר מאירוע תאטרלי זה. רק את חיים טופול מדי פעם שהשוק היה בדיזנגוף הייתי רואה אותו ויש לי פלקט של שלו מאחד הסרטים. מצטער
מה יש מקום שכזה שנקרא חיפה? חחחחחחחח אין לי דבר וחצי דבר מאירוע תאטרלי זה. רק את חיים טופול מדי פעם שהשוק היה בדיזנגוף הייתי רואה אותו ויש לי פלקט של שלו מאחד הסרטים. מצטער
א אסיק1 Member 26/10/17 #3 אז כדאי לך למהר וליצור קשר עם דן אלמגור שמא יש לו משהו. הרי לא יתכן שאתה מוותר בכזו קלות.
נ נתן קלמן New member 26/10/17 #4 טריוויה שם התוכנית היה: רגל אחת באוויר והיא הועלתה באפריל-יולי 1964 דברי הקישור היו של שבח וייס
א אספן 3 New member 26/10/17 #5 והיתה גם רביעיית מועדון התיאטרון שחבריה היו יעקב בן סירא, גדעון זינגר, שמעון בר וראובן שפר. יצאו שני תקליטורים משיריה ולפני כן היו לבטח תקליטים.
והיתה גם רביעיית מועדון התיאטרון שחבריה היו יעקב בן סירא, גדעון זינגר, שמעון בר וראובן שפר. יצאו שני תקליטורים משיריה ולפני כן היו לבטח תקליטים.
P powo New member 27/10/17 #8 לרביעיה. יש להם שיר .שהוא רלוונטי גם היום איך הפשפש עלה למעלה.זה לא מובן.זה לא מובן