המירוץ למליון עונה 4

choco2602

New member
המירוץ למליון עונה 4

למי ששם לב ולמי שלא בסוף המירוץ רון שחר ציין שהרישום לעונה 4 נפתח.
מישהו מכם מתכוון להרשם?

אורישקי

New member
אני לא בגיל

למרות שאין לי ספק שאם כבר הייתי נרשם לתוכנית ריאלטי כלשהי זו הייתה אך ורק המירוץ.

השורד

New member
מה הגיל המינימלי להישרדות ארה"ב?

בעצם אתה תהיה בצבא אז...

אורישקי

New member
18, אבל צריך גם לגור שם כמה שנים

עד כמה שידוע לי. והתוכנית שם כל כך מדרדרת שגם ככה בטח היא תגמר עד שאני אהיה בגיל
.

והגעתי למסקנה שהמירוץ למיליון עולה על הכל

ובאיזה שעשועון היית רוצה להשתתף?

אני ניסיתי לפני כמה שנים להתקבל לשעשועון על ידיעת מוזיקה עברית, בהנחית אסי עזר. הגעתי לשלב השלישי מתוך ארבע ונפלתי על כמה "אבטיחים" במבחן בכתב (כן, כן, עד כדי כך!). האמת היא שלא הצטערתי על כך, הרווחתי חוויה מעניינת בסך הכל עד שם, והשעשועון עצמו היה כזה פאלטה ששמחתי שלא הייתה לי יד בדבר. נכשל מכל וכל
.

מכיוון שיש כאלה מיונים קפדניים לשעשועונים, ואני יודעת שזה גוזל ימי עבודה והרבה זמן רק לנסות להתקבל, אין לי ממש כוח לזה...אבל אני כן מודה שאילו הייתה לי קצת יותר מוטיבציה, הייתי רוצה להשתתף בכלוב הזהב (השאלות שם מגוחכות!), 1 נגד 100 (נתחיל ב-100...) והכי אני חושבת שהייתי מצליחה במונית הכסף, אבל היא כבר לא משודרת.

בקיצור, נשאר לי בערך רק כלוב הזהב מכל אלה, לא?

אורישקי

New member
אני ממש רציתי להשתתף באחד נגד מאה

האמת אני עדיין רוצה, בגלל שהגיל שלי ממש בתפר (בינוארר 16) אני לא סגור אם אוכל להשתתף. אני לא רוצה להשתתף בספיישל ילדים.

אני חושב שאל תפיל את המיליון יכולה להיות מתאימה לי - בגלל שאני,אמא שלי ואבא שלי יודעים ביחד כמעט כל תשובה, לכל אחד יש נקודת חוזקה. אז אם שניים לילכו אין לי ספק שניקח את המיליון

לא אוהב את כלוב הזהב - זה מגוחך מדי ואני מעדיף פרס כספי.

לעוף על המיליון - רק בתור מי שבאמצע - זה מפגר לנצח ואז לקבל סכום של שקל.

אורישקי

New member
התוכנית ההיא של ארז טל

לפני בערך שנתיים, שהיו 4 אופציות ומיליון שקל בשטרות והיית צריך לחלק את המיליון בין כמה תשובות.... היו לזה שתי עונות מצליחות דווקא.

כבר איזה שנתיים לא שידרו...

טוב, אולי זה חלק מהעניין...שעדיין תישמר ההפתעה של הנוסעים, לא ידעו מאיפה זה בא להם...

אבל לי כבר כמה שנים יש רכב, אז...

X יו יו S

New member
תראי

יכולה להיות שתוכנית ירדה לגמרי
פשוט מכרה שלי השתתפה בתוכנית ופרק איתה עדיין לא שודר אז זאת הסיבה היחידה שאני חושבת שיש עוד מצב שיהיו עוד כמה פרקים

נראה לי מונית כסף למרות שהיא תוכנית נהדרת משמשת בשביל קשת סותם חורים
אני לא אתפלא אם בין החגים או קצת אחר היא תהיי

the red king

New member
כן אבל תמיד יהיה לך סיכוי

כי התוכניות האלההרי חוזרות על עצמן כל הזמן בפורנמטים שונים-דומים.
העיקר לא להתייאש ולהמשיך להירשם.
אגב אני זוכר את השעשועון הזה עם אסתר ראדה כזמרת היה דווקא ממש נחמד ראיתי הכל.

וסתם שאלה.. מתוך בורות.. מה זה "אבטיחים"?

אבטיחים -

ביטוי שכוונתו טעות בשיר...כששרים מילים לא נכונות...הביטוי בא מתוך - "אבטיח, אני יודע זאת פתאום..."
ומקורו באתר הגאוני עד מאוד - www.avatich.com המרכז טעויות של שירים. כניסה מומלצת בחום!

אולי אני....

ארשם, אם אני אמצע עם מי ללכת. אבל הסיכוי לכך לא נראה לי גבוה. במיוחד אחרי שגיליתי שאין באמת זמן לטייל ולבקר במקומות יפים בין קטעי מירוץ.

rasmus girl1

New member
כנראה בעונה הבאה,

כי אני עדיין לומדת לתואר, שנה הבאה שנה ג' ואחרונה..

JAMES DEAN

New member
בואי נילך עכשיו כי תראי את קורל היא עשתה

את זה במהלך לימודי המשפט שלה

אגב כל עונה המנחה אומר שהחלה ההרשמה אבל בתכלס היא עוד לא התחילה.
מי רוצה לרוץ איתי?

ny22

New member
מנהל
שיהיה לך בהצלחה ג'יימס

אם אתה רציני ואתה באמת רוצה להשתתף, אז אני מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם

למעלה