שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב לכולם

elall

Member
מנהל
La jefa del campeón טלנובלה חדשה של טלויסה

הטלנובלה כבר בשלבים מתקדמים מאוד, היא תעלה במקסיקו ב11 ליוני.
לפני כמה ימים הייתה מסיבת השקה. בתפקידים ראשיים אפריקה זבאלה וקרלוס פרו. אפריקה תשחק אימא לנער מתבגר שחולם להיות כדורגלן מפורסם
. את בנה ישחק שחקן צעיר אנריקה אריזון. חוץ מזה אין כל כך שמות גדולים נוספים (טוב, אולי קלאודיה רמירז, וזהו).
&nbsp

faery18

New member
כנראה היא תהיה המחליפה של משפחתו של בעלי

בשבילי זה מעולה ככה יהיה לי זמן להשלים את חמישים הפרקים שנותרו לי באדמה פראית.
Por amar sin ley נראית מאוד כבדה ממש לא התחברתי מרגיש כמו סדרה לא כמו טלנובלה.
&nbsp
עדיין בהלם שויוה כתבו תגיע עם ה' בסוף 0_0

Don Nirtin

New member
זה בהמשך לפוסט הביזארי

שבו הם הודיעו שתשוקה וכוח תגיע במקום דרך לאהבה. כתבו שם פרקים מלאין (!!!!) באתר.

Dona Sonrisa

New member
הלם!

גם זה שהם אמרו תגיעהה ובעיקר מזה. שהם באמת אמרו בצורה ישרה שהטלנובלה בדרך (מבלי להסתיר כי זה לפני הזמן של ההודעה על טלנובלה)
מצד אחד טלנובלה עם דויד ספדה המושלם
מצד שני לא כל כך מתלהבת מהנושא של הטלנובלה שזה עורכי דין וחוקים וכו.
בקרוב זה בטח במקום משפחתו של בעלי שנגמרת עוד חודשיים בערך..
איזה מעצבנים ויוה!
&nbsp

יש גם סיפורים מעבר לא רק עריכת דין, יש התאהבויות, אכזבות

והרבה בגידות. חוץ מזה לשם שינוי טלנובלה שלא עוסקת בשטויות כמו עני והעשיר אם כי יש רעים ולאן שהגעתי אישתו לשעבר של הראשי לא תרצה לוותר עליו בקלות ותעשה לו את החיים קשים אל אהובתו וגם יש ילדים שלהם באמצע(לא משלו אבל אוהב אותם כילדיו) שתשתמש בהם נגדו וגם הרשע, חוליאן חיל לא יוותר בקלות על הראשית ויעשה הכל כדי להשיב אותה אליו. וסופסוף נראה את אנה ברנדה במחוזותינו מאז לב פראי בתפקיד הרבה יותר טוב, יש קאסט סבבה ששלושה מתוכם היו כבר בארץ. וגם תפקידים מיוחדים של כוכבי הטלנובלות. שווה לנסות.

סילביה נבארו יש טלנובלה חדשה

היא תככב בטלנובלה חדשה וכלל הנראה שוב של גיזל גונזלס. הטלנובלה החדשה כנראה תהיה רימייק לאי.אר.

נ.ב

בימים אלו משודר הטלנובלה המצליחה ליבי הוא שלך במקסיקו במקום טרסה, ולמי שיש אנדרואיד יכול להוריד את האפליקציה "הכוכבים"(הערוץ) ולצפות דרכו. הטלנובלה התחילה שבוע שעבר והועלו 5 פרקים ראשונים והחל ממחר יותר מאוחר בלילה יעלה פרק 6 ויימחק הראשון.

על כנפי האהבה פרק אחרון שודר אתמול

וויוה העילגים כתבו שהיום ישודר פרק אחרון של הסדרה הטורקית, על כנפי האהבה

faery18

New member
בקשר לסרט ההמשך של איסבל

ויוה ענו לי באיחור של חודשיים(
)ש"כרגע לא ידוע אבל שהם ממשיכים לבדוק את זה ואם יהיה חדש בנושא הם יעדכנו" - נחמד לדעת שיש עוד תקווה עם זה!

אגב מוזר שהם אמרו שהכתובת מייל הזו שלהם לא הכי פעילה ולכן התשובה המאוחרת שהרי זו הכתובת שהם מציעים לכותבי הפוסטים ואותה הם שמים תחת כל פוסט שגולש מפרסם..

evglev1

Well-known member
מנהל
אז אולי זה ההסבר

הם לא פרסמו את הפוסט הכפול שלי, כי הם פשוט עדיין לא קראו אותו. גם את הפוסט האחרון שלך פרסמו בפייסבוק ולא בבלוג, נראה שהם יושבים כל היום בפייסבוק שלהם, ולא מסתכלים מה יש להם בתיבת המייל.

evglev1

Well-known member
מנהל
ובדיוק קיבלתי תשובה מהם שהפוסט יפורסם בשבועיים הקרובים

ואני שלחתי להם אותו עוד בסוף פברואר. אז נחמד לדעת שהם איטיים, אבל עונים, חשבתי כבר שהם שמו על איקס מאז שהם הציעו לי לבוא לאולפנים שלהם ולא נעניתי.

evglev1

Well-known member
מנהל
התכוונתי לפוסט הקודם שלך שפורסם בפייסבוק ולא בבלוג

וואלה לא ידעתי שאנה ברנרדה החמודה בכלל לא נולדה במקסיקו, ועוד באה מארה"ב למקסיקו שזה בכלל מדהים.

למעלה