פשוט נהדרת - סוף טוב הכל טוב!
כמובן שהחזרה של דינו לא יכלה להגיע להגיע בלי בלאגן נלווה חח
ושוב ז'ונטאס היה זה שהציל את המצב
הוא נאבק באומץ בדינו כדי להגן על אליזה אבל נדקר ונפצע אנוש!
איזה מרגש איך שאליזה תרמה לו מהכבד שלה כדי להציל את חייו
סצנות ממש יפות ומרגשות, במיוחד אהבתי כשארתור ראה שאליזה לחשה לז'ונטאס שהיא אוהבת אותו כששניהם שכבו זה לצד זה בבית חולים
זה היה אז שסופסוף נפל לבן אדם האסימון שהוא זה שנדחף ומיותר ובאופן מפתיע ביותר הוא וויתר באותו הרגע על הכרטיס טיסה שלו לטובת ז'ונטאס!! ככה שמי שבסופו של דבר טס עם אליזה לפריז היה ז'ונטאסס
כמובן לשמחתה של אליזה
גם מפתיע איך לילה אמרה לז'ונטאס לרוץ אחרי החלום שלו. פעם ראשונה שהיא וארתור היו נסבלים בעיניי חח.. מה שכן בפרידה של אליזה מארתור החיבוק לא היה כזה הכרחי יכלו לוותר עליו
ובכלל לא מגיע לו סוף טוב הגיע לו לסיים לבד ולא לצד קרולינה אחרי כל הסבל שגרם לה. כמו גם רפאל שכמוך ניר גם אני לא הייתי מזילה דימעה אם המטוס שלו ושל לילה לא בדיוק היה מגיע בשלום לייעדו
נכון שהוא וקרולינה קיבלו לפני כן עבודות שירות על מה שעשו לאליזה אבל רפאל היה צריך לסיים בצורה הרבה פחות טובה ולא בטיסה סביב העולם
איזה כיף שאליזה קלטה בסופו של דבר את מי היא אוהבת באמת, לז'ונטאס כל כך מגיע להישאר איתה אחרי כל מה שעשה בשבילה לאורך כל הטלנובלה ואחרי כל הסבל שלו כשהיה רחוק ממנה. הזוג הכי מושלם מהברזילאיות המודרניות
ואם ארתור לא היה קיים היא הייתה מבחינתי הברזילאית המודרנית הטובה ביותר
היו בה מלא הברקות לכל דמות היה את הייחודיות שלה ממש טלנובלה טובה. ממוקמת מקום שני אצלי אחרי שדרות ברזיל
ולגבי היתר - לילי יולדת בן ולה ולז'רמנו ניתנת ההזדמנות לתקן את הטעויות שעשו עם פאביניו ובמיוחד עם סופיה!
קסנדרה מאושרת עם פאביניו דבורה מאושרת עם שארלס לו מאושרת עם ז'מאייקה ז'ילדה מאושרת עם אוגו, וז'וז'ו עם "מלאקה"
נוותר על העברות הדוחה של המילה
והרעים
דינו ופסאנייה-בכלא!
זכור לי שדינו התבכיין שאם הוא ייכנס לכלא יהרגו אותו - חבל שלא הראו לנו גם את זה
אהבתי את הסצנות האחרונות של ז'ונטאס ואליזה בפריז
רק חבל שלא באמת צילמו בפריז ושלא הייתה גם הצעת נישואים אבל העיקר הם סיימו יחד
טלנובלה פשוט נהדרת