סבא, תעזור לי

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
סבא, תעזור לי

טוב חברים, אני מודה שדנה ודבי לא היו זוג אהוד עלי בכלל,
(די אהבתי אותן בהתחלה, אבל אחרי ליאור ומור, הכי רציתי שהן ילכו (ולא א"א)).
אבל למרות זאת הרגשתי שמגיע להן שירשור פרידה.

האמת, עכשיו בסוף הפרק, ממש הבנתי אותן, זה נורא מעליב לדעת שהרוב חושבים עליך דברים רעים ולפי דעתי הם בין הזוגות שהכי הרוויחו במירוץ, כי כמו שדנה אמרה (הפרק) - היא הרוויחה את אמא שלה ואמא שלה הרוויחה אותה, ובעיני זה הרבה יותר שווה מהמיליון...
זה הן ורומי וקורל שגם באיזשהו אופן הרוויחו אחת את השנייה.

להתראות דנה ודבי,
ובעיני הפרס שקיבלתן (ע"פ מה שסיפרתן הפרק) - הרבה יותר חשוב ויקר מהמיליון. כל הכבוד לכם

שיהיה לכן המון המון בהצלחה בהמשך
.
.

אורישקי

New member
אהבתי אותן דווקא

אני חושב שהגזימו איתן. היו זוג מבדר לגמרי.

הקטעים המזלזלים של דבי לא היו במקום אבל בשורה התחתונה העריכה והתדמית שנוצרה להן לא הייתה מוצדקת. היא לא מושלמת אבל היא טיפוס שלא הייתה לי בעיה אם הייתי מתראה איתו מדי פעם. בסה"כ כשהיא לא בתחרות או בעצבים אני חושב שהיא כיפית למדי.

ולא אשכח אף פעם את הקטע ההזוי עם הסוכריה
בכלל כל היציאות הסוטות שלה מאד הצחיקו אותי, אני מודה

היו אחלה זוג, בתכלס דבי ביחד עם מעיין ובת אל הכוכבות של העונה. אבל שוב - הגיע זמנן להיות מודחות.

ny22

New member
מנהל
אהבתי את מה שכתבת.

אגב, מה היה קטע עם הסוכריה? אשמח אם תזכיר לי...

אורישקי

New member
הנה

http://www.youtube.com/watch?v=STOMOSfiYDU

זה ברור שזו בכלל לא הייתה הכוונה שלהן אבל העריכה ואיך שהציגו את זה גרמה לי ממש לצחוק

ny22

New member
מנהל
.

האמת, אותי הקטע הזה לא ממש הצחיק, אבל אני מבין איך העריכה גרמה לזה להיות מצחיק
.

Mידאס

New member
כל מלמולי ה"הרווחתי" והבולשיט הזה זה שואו

כמו כל הקיום העלוב שלהן - שואו. הזונה מבבל שידרה כל העונה כאילו היא מטילה ביצי זהב, או שנולדה בארמון בקינגהם. הייתה מתה! ראינו בפרק "סוחט הדמעות" היכן היא מתגוררת - בדירה צנועה ולא בארמון או באיזו אחזות פאר. לפזר בולשיט כמו "היו לי משרתות", זה קל. חבל שהמציאות היא לפעמים שונה מאד.

דבי השטן ודנה ה"מלאך"? תחשבו שוב. דנה שטן לא קטן בעצמה. משום מה שכחתם את תאקל הנקניקיות בספרד או את העובדה שבפרק הקודם היא לא עשתה דבר וחצי דבר בשביל לסתום לזונה מבבל את הג'ורה, כשהיא נכנסה באלירן.

מעבר לזה היא זונה בעצמה, אבל בקטן. משתפת פעולה עם הזונה מבבל ורואה בפלירטוט הבלתי פוסק עם כל דבר שיש לו ביצים בין הרגליים דבר לגיטימי לחלוטין. איכס! זו אמא ובת לעזאזל! יש גבול, עם כל הכבוד לפתיחות ולקרבה. הדינמיקה ביניהן דוחה ברמות אחרות.

מעליב ששנאו אותן? הן הביאו את זה על עצמן. זה לא רק ארבעה זוגות ששונאים אותן, זו כמעט מדינה שלמה. הנזק התדמיתי שהן יצרו לעצמן הוא בלתי הפיך לדעתי. הן ערסיות (וממש לא לייט), זונות וטיפשות ש(איך אומרת קרואלה?) "אין דברים כאלה"!

אתה צודק בקשר לדנה

יש כאן מן חלוקה כזאת כאילו שבי היא השטן ודנה היא המלאך.

אז נכון שיחסית, אבל רק יחסית , לאמא שלה היא בסדר, אבל די הרבה פעמים היא התנהגה גם בגועליות כמו אמא שלה.

קיללה יחד עם אימא את הזוגות האחרים, ובדרך כלל שיתפה פעולה עם הנבזיות של אמא שלה.
אני לא זוכר אפילו פעם אחת שדנה עמדה מול אמא שלה ואמרה משהו כמו: אמא , הפעם הגזמת. הם צודקים ואת טועה.

השועל מאוד אהב את דנה הפייטרית

אך לא סבל את דבי והקריזות בכיינות עם ה
תעזור לי שלה.
אתמול לפני ששודר פרק רבע הגמר, היתה תכנית מיוחדת עם התאומים של דבי, שאמרו שהיא האמא הכי טובה בעולם.
ועל זה השועל אומר: כנראה לא יצא להם להכיר אימהות אחרות.

למעלה