הפרק מתחיל, וריק מתחיל ממש לקבל וייבז של מנצח. אבל הוא יהיה אחד המנצחים הכי גרועים אי פעם. לא ברמה של בן, אבל עדיין. עד ההדחה של דיוויד הוא שיחק את המשחק כמו שצריך, למרות שגם אז לא ממש חיבבתי אותו. אבל מאז הוא היה צריך לזכות בשתי חסינויות בזו אחר זו, בלעדיהן, וורדוג ואולי גם וולדמורט עוד היו במשחק. וזה במיוחד כואב שאופציה ב' היו, פעמיים ברצף, פייבוריטים שלי. למרות שמתחילים להיגמר לי הלא-פייבוריטים. בעונה הזו, כולם משחקים ואין דבר כזה בריתות. כמו באיי הפנינה וסן חואן.
בכל מקרה, ריק מסתמן לזכייה, אבל רון עובד קשה על להחזיר אותו לאי ההכחדה, כולל לתת לו את תפריט היתרונות שקיבל ממש בתחילת המשחק. אבל לפני כן, אתגר פרס... עם הקרובים. מה שמוזר לי זה לא שרון הומו או שהחבר שלו שחור, אלא שהוא כל-כך צעיר. הם נראים כאילו מורגן פרימן והגיבור התורן בסרט קומדיה החליפו צבעים. בכל מקרה... לא, בלי פסנתר!!! לך מפה! קישטה! אתה לא רצוי!!! אני כבר מעדיף את הנגינה של האחיין שלי, שאין לו (עדיין) שום השכלה מוזיקלית. חוץ מזה, יש לי טריגר מעונה 20, כי קולבי היה באתגר הזה הכי גרוע בעונה שלמה שבה הוא היה מאוד, מאוד גרוע.
רון זוכה באתגר, ומצרף אליו את ג'ולי וגווין. כן, יש סוף סוף בחירה לפרס, במקום אתגרים מבוססי קבוצות! כמובן, בפעם הקודמת שזה קרה, אשלי הודחה במועצה מאוד מקוממת, שכללה הפרה של החוקים בשימוש באליל. בכל מקרה, מה עושה ריק? מחפש אליל. טוב שהוא לא בונה רק על חסינויות, אבל מה עם, אתם יודעים, קצת לנסות ליזום בריתות? אם דן מביג בראדר (עדיין השחקן הכי טוב בכל הריאליטי בעולם לדעתי) הציל את עצמו מהדחה וודאית והמשיך אחרי זה עד הגמר, תיאורטית שום דבר לא לגמרי בלתי אפשרי. טוב שהמפיקים לא שמו את האליל שוב סתם ככה בתוך איזה עץ, אלא תלו אותו ככה שיהיה קשה להשיג אותו, גם אחרי שימצאו אותו. אבל ריק מוצא את האליל... גוד דאמט, תודח כבר!
מה הקטע עם הקיצוצים בעונה הזו? כבר כמה פרקים שאין את "בפרק הקודם", עכשיו גם לא הראו את המתמודדים מגיעים לאתגר חסינות! או שזו דרישה של CBS בהעלאה לאינטרנט, זה או זה, או פרסומות. בכל מקרה, אתגר סיבולת... שוב... זה כבר מתחיל להימאס. גווין זוכה בחסינות, אבל זה לא ממש משנה, הוא הרי לא היה בסכנה בכלל. ואז ויקטוריה סוף סוף חוזרת לשחק את המשחק! לולא אי המתים, יכול להיות שהיא הייתה השחקנית הכי בולטת במשחק... אוקיי לא, אין מצב, וורדוג היה משחק יותר חזק בכל מקרה. אז יש פיצול קולות, ואורורה נותנת לגווין את הקול הכפול. למה שלא תשתמשי בו בעצמך?!? לא שיש לך סיכוי לזכות או משהו, אבל זה בדיוק מה שהמושבעים יראו!
בכל מקרה, ריק שולף אליל, גווין משתמש בקול הכפול, ויחד עם לורן מדיח את רון. מזל טוב למין הנשי שחזר לשלוט במשחק, אבל שוב הודח שחקן חזק. דיוויד, קלי, וורדוג ועכשיו רון באי ההכחדה, ואורורה וריק עדיין במשחק. העונה הזו מוזרה.
דירוג:
1. קלי
2. וורדוג
3. ויקטוריה
4. רון
5. לורן
6. גווין
7. דיוויד
8. אוברי
9. אריק
10. ג'ולי
11. אורורה