הסינגל יצא!

LPMCR

New member
אני ממש אהבתי :)

למרות שהעריכה ממש בולטת (כמו שאמרתם ג'ו לא נח) השיר ממש טוב מבחינת מוזיקה, ליריקס וביצוע.. :) *הולכת לשים בצלצול*

Lqpark

New member
בושה וחרפה של שיר, שיחזירו אותו חזרה לאולפן

הכל טכני פשוט הכל!, מוזיקה נשמעת רדודה, עריכה של ילד בן 10, במשך כל השיר יש תחושה שכאילו כל אחד היה יכול לעשות את זה.
הקול של צסטר נשמע מפוצץ בפזמון אבל עכשיו כשיש את הבתים הוא נשמע כמו ילד בן 4 שם.
הקטע ראפ של מייק... נו... חוץ מהקטע האחרון, זה נשמע מסכן.
קצב טוב, אפילו טוב מאוד, הליריקה ככה ככה למרות שהאווירה סך הכל מגניבה מכיוון שהשיר מדבר על האביב הערבי ואולי בגלל זה עשו שיר כל כך פשוט וקליט, כן אני חושב שזה העניין, כל המרידות נגד קאדפי, מורברק וכל השאר תחושה ברורה שזה כתוב עליהם.

ATS סביב הנשק הגרעיני היה מדהים, אני מקווה ששאר האלבום שידבר ככל הנראה על פוליטיקה ומערכת יחסים יהיה טוב ורציני מזה
מייק מה חשבת לעצמך??!?!?!?!

®NuLy®

New member
דיי נוו שרון אתה ממש מגזים

תן צ'אנס
ככה זה תמיד ברים חדשים, צריך לתת להם זמן

Lqpark

New member
אולי קצת הגזמתי באמת, אבל ציפיתי להרבה יותר

עכשיו כשאני מבין שהם עשו שיר פשוט כל כך בשביל שגם ערבים יוכלו להבין, אני מסתדר איתו

LPMCR

New member
לא אוהבת פוליטיקה אבל

האמת שבתקופה של mtm תגובות כמו מה שכתבת פה גרמו לי לבכות

איתי96

New member
כמו שציפיתי..

כל השיר על ג'ו.. בראד ופיניקס יכולים לקחת הפסקת סיגריה כשהשיר הזה ינוגן בהופעות.. אני ממש ממש ממש מקווה שזה לא יהיה ככה בשאר האלבום..
את הליריקס אהבתי.. צ'סטר ומייק נשמעים טוב.. אבל רואים שהשיר עבר עריכה גדולה מאוד..
סה"כ שיר טוב.. אבל רבאק.. תנו לנו כמה סולואים באלבום.. זה באמת נהיה משעמם..
השיר הזה מזכיר לי את תקופת MTM באיך שהוא נשמע.. יאללה מחכה לסינגל שני ולאלבום שיצא ביוני

LPMCR

New member
המון עריכה

בעיקר בקטע האחרון.. בולט בצורה צורמת

Kenl

New member
גועל נפש!

וכשעוד חשבתי שזה לא יהיה כמו ATS או לפחות יותר טוב הם פשוט עושים את זה שוב מחדש. השיר את זה באמת מזכיר לי את הפעם הראשונה ששמעתי את TC, אמרתי לעצמי טוב הוא נשמע כמו צ'סטר אבל אין מצב שזה לינקין... וזה פשוט נמאס, נשאר לקוות שאולי שאר האלבום לא יהיה כל כך גרוע...

Kenl

New member
לא אמרתי שTC שיר גרוע

פשוט מעצבן אותי שהם ממשיכים עם הסגנון הגרוע הזה

Lqpark

New member
נכון, הזרז היה קליט בטירוף, כבר בפעם הראשונה

שהקשבתי לשיר זמזמתי בפזמון הראשון את המילים כמו ששמעתי בראשון.

PureSHIT

New member
אני מניח שזה תלוי למי

עד היום אני לא אוהב כלכך את the catalyst. רציתי להקיא ממנו בהתחלה, אפילו יותר משרציתי להקיא כששמעתי בפעם הראשונה את MTM.

למעלה