סיכום שבועי

LPMCR

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של LP שלכם

שיר השבוע לא של LP שלכם

להקת/זמר/זמרת השבוע

אלבום השבוע

תמונת השבוע

סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה)

משהו טוב שקרה השבוע

משהו רע שקרה השבוע

משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא

שאלת השבוע:עבודה במשמרות או כל יום

שיהיה שבוע טוב

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

איתי96

New member
סכמ"שי

שיר השבוע של LP שלכם: Given Up

שיר השבוע לא של LP שלכם: מתי את חוזרת - סינרגיה, אש - רמי קליינשטיין, אור גדול - אמיר דדון, All Is One - Orphaned Land, Crazy Train - Ozzy

להקת/זמר/זמרת השבוע: אוזי אוסבורן, אורפנד לנד, רמי קליינשטיין, סינרגיה.

אלבום השבוע: All Is One - Orphaned Land

תמונת השבוע:...

סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): חברים, מחוץ לחוק, סקראבס, שנות ה 70, כל מיני סדרות ב CBS REALITY

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בטקס פתיחה של המכבייה (חברה שלי רוקדת שם אז הצלחתי לקבל כרטיס) וראיתי שם את קטלין רייטר, סקעת ופאקינג רמי קליינשטיין!! :)))))) הייתי בסינמה, אכלתי בשיפודי ציפורה, יצא האלבום החדש של אורפנד לנד. מכבי ניצחו במשחק הראשון שלהם במוק' ליגת האלופות!!!!

משהו רע שקרה השבוע: לא הייתי בהופעה השקה הבת ז**ה של אורפנד לנד
מכבי הוגרלה נגד באזל לסיבוב השלישי של המוק' וזה דיי מפחיד..

משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שמכבי יינצחו את גיור במשחק השני, לשחק הרבה טניס.

שאלת השבוע:עבודה במשמרות או כל יום: קודם תמצאו לי עבודה

שיהיה שבוע טוב

איתי96

New member
אם המשמרות קבועות אז עדיף משמרות.. לדעתי..

בקשר לסקעת.. אני חייב להתוודות.. מאז כוכב נולד 2 אני הערצתי אותו..
אפילו הכרתי את כל האלבום הראשון והשני שלו בע"פ.. ועד היום יש מצב שאני זוכר את המילים... אני פשוט לא שומע אותו כבר איזה שנתיים..
אפילו הייתי בהופעה שלו בזאפה תל אביב בפסח לפני 3-4 שנים..
אבל.. מאז שהוא יצא מהארון רשמית והוציא את האלבום השלישי שהוא גייזי כזה.. אני פשוט לא יכול לסבול אותו.. הוא נהיה יותר מדיי הומו.. ויש לי קצת בעיה עם זה.. אין לי בעיה עם גייז כל עוד הם משאירים את זה בבית.. אבל אז התחילו תמונות שלו עם חבר שלו ברחוב וזה הגעיל אותי..
וחברה שלי שהופיעה במכבייה.. אמרה שקטלין רייטר ורמי קליינשטיין וסיוון טלמור מדה וויס ממש נחמדים ועשו להם שלום כזה ודיברו איתם.. ורק סקעת היה סנוב ואפילו חיוך אחד הוא לא נתן להם..
אבל הביצוע שלו במכבייה לשיר "אור גדול" היה פשוט מדהים שקיבלתי צמרמורת וממש נהניתי לשמוע אותו והזכיר לי כמה הוא זמר מעולה..
אם לא שמעת ובאלך לשמוע את הביצוע: 2:23:10
http://www.youtube.com/watch?v=w2f5UtqsSSA
\

LPMCR

New member
גם אני ממש אהבתי אותו

עד היום אני נהנת לשמוע אותו מידי פעם.. ולא אכפת לי שהוא גיי

שיתמזמז ברחוב עם מי שבא לו XD

למעלה