עוד חצי שעה! Living Things!!!!!!!!!
P PureSHIT New member 26/6/12 #6 ילדה חולה אין לך משהו טוב יותר לעשות בחיים מאשר לחכות לשעה 12 בלילה?
L LPMusic New member 26/6/12 #5 הזמנתי עותק פיזי של זה ב-Pre Order וקיבלתי עכשיו במייל הורדה חוקית של האלבום בכל זאת אני אחכה שהאלבום יגיע אליי לפני שאני אשמע אותו
הזמנתי עותק פיזי של זה ב-Pre Order וקיבלתי עכשיו במייל הורדה חוקית של האלבום בכל זאת אני אחכה שהאלבום יגיע אליי לפני שאני אשמע אותו
P PureSHIT New member 26/6/12 #7 סוף סוף יהיו ליריקות רשמיות אני כל הזמן שומע את המילים "Each work has lost in the echo", מעניין לשמוע אם אני חירש או שכולכם יצאתם פיתה
סוף סוף יהיו ליריקות רשמיות אני כל הזמן שומע את המילים "Each work has lost in the echo", מעניין לשמוע אם אני חירש או שכולכם יצאתם פיתה
P PureSHIT New member 27/6/12 #8 בעצם מצאתי אתר נורמלי "Each word gets lost in the echo" זה מסביר את מה שאני שומע.. נראה לי. בקיצור, רשמי וזהו!
בעצם מצאתי אתר נורמלי "Each word gets lost in the echo" זה מסביר את מה שאני שומע.. נראה לי. בקיצור, רשמי וזהו!
P PureSHIT New member 27/6/12 #9 תכלס מה חשבתי המשפט ששמעתי אפילו לא נשמע לי הגיוני. רואים? זה מה שקורה כשלא אכפת לך מהמילים ואתה לא באמת מנסה לשמוע D:
תכלס מה חשבתי המשפט ששמעתי אפילו לא נשמע לי הגיוני. רואים? זה מה שקורה כשלא אכפת לך מהמילים ואתה לא באמת מנסה לשמוע D:
P PureSHIT New member 27/6/12 #10 ואם כבר חפרתי... אז אני אהיה זונת צומי בשביל שרון, סתם שיהיה מאושר. ולא דלית, אנחנו לא נתחתן.