קלינטון 5 "עייצע גיבר קיביצר" מתנשא.

rak dan

New member
קלינטון 5 "עייצע גיבר קיביצר" מתנשא.

קיבצר ביידיש - אחד תפרן שאין לו שנקל על התחת, עומד מאחרי שחקני הקלפים ונותן עצות. זהו קלינטון המשתחצן, החלטת לייעץ לפורום ולרדת עלינו הכותבים.

עשינו, בנינו בעמל רב, אכלו לנו ושתו לנו ת'הרקדה שלנו החברים הרוקדים. חנפנון בונבון, אתה, מה בדיוק עשית חוץ מלשלם את ה-30 שקל חדש בכניסה להרקדה כמו כל אחת אחרת. אין לי בעיה מגדרית והגדרתית עם גבר שמעריך ואוהב גבר אחר. יש לי בעיה עם "האדם המושלם" שבא לדבר בשם כולם ומרשה לעצמו ברב שחצנותו להטיל דופי באחרים הרעים ? כולה באים שניים שמצלמים ומתעדים את הנעשה בהרקדה מדי שבוע. אין כל צורך להתאמץ, המרקיד עצמו מנפיק תעלול שבועי חדש.

יאללה שלך תפסיק להתחכם עלינו, כולך מרקיד אחד בין כל שאר מאות המרקידים הקימים, תבוא ותעביר אותה בכייף בלי "בת הדייג" 3 חודשים רצוף ו"עגילי דמאר" חצי שנה בקבע. מומלץ במיוחד להרגיע את המיקרופון, אפילו שקשה לך להתאפק. וכדאי שתתכבד ותכנס למרכז הרחבה, במקום להסתתר ולרקוד בסוד באין רואים במעגל החיצוני.

ואתה קלינטון הטוב והכישרוני, אם אתה "עייצעגיבר קיביצר" כזה חכם במתן עצות לאחרים. מה דעתך לגשת בעצמך אישית למרקיד כמובן בארבע עינים, ולהסביר לו את כל הנזקים שהוא גורם לעצמו בהתנהלותו הלא מחושבת, ולשים בצד את האני העצמי שלו וההגזמה הפראית בהשמעת הריקודים שלו .

חוצמיזה לשיטתך קלינטון הרוקד, בפעם הבאה כשיהיה לך משהו חשוב להטיף לנו, אתה מוזמן לבוא אלינו בארבע עינים, לא חייבים לעשות הכל בגדול בפורום.
מקווה שאתה יודע מתי והיכן לפגוש אותנו. יהיה לכבוד רב להכירך לא כמתחזה.

אליק 31

New member
רק דן ידידי, דבריו של קלינטון לטעמי הינם לגיטימיים

גם אני אוהב את המרקיד הזה
ואני אהיה מאד חרד, אם ההרקדה החמה שלו ברחובות תיעלם לנו פתאום
ואולי בצדק קלינטון חושב שאנחנו עלולים להזיק
בהערות שלנו
אבל קלינטון יקירי,
אני רוצה לתת לך דוגמה אחת יפה:
כאשר אני מרים טלפון למרקיד מסויים, מאד אהוד עלי,
איני זוכר ולו פעם אחת!
ולו פעם אחת!
שלא קיבלתי מיד מענה
אני מעלה בפניו את הערותיי,
את בקשותיי
את תלונותיי
המרקיד שומע אותי בקשב
הוא נותן לי הרגשה של פנאן
אפילו אם בסופו של יום הוא לא נעתר לבקשתי/טרונייתי/הערתי

ואילו אצל המרקיד דנן, שבו אנו מסיחים כרגע
הרמתי לא אחת ולא שתיים, טלפון אל המרקיד:
לא קיבלתי ולו פעם אחת מענה
כן, הטלפון היה זמין
אבל איש בצד השני לא הרים את הטלפון... או לא לחץ על מקש הסמרטפון
לסיכום
בכל חבורה יש את הילדים הרעים
אבל מה זה נחמדים
מה זה חכמים
רק דן הוא אחד מהם. אני העד הנאמן.
ומרקיד לא צריך לחשוש ממנו.

רקדן לך למד מאליק

אליק מלווה את ההרקדה הזאת עוד לפני עידן נצר עוד מימי יבנה ואין לי ספק שרצונו לשמור ולטפח אותה וכן גם אני רוקד אצל שיקר מימי יבנה.תרומתי היא בהגעה והצטרפות למעגל הרוקדים פה ושם שירה אינני יודע את המילים וכל תרומתי ליצירת האווירה היא ב-לה לה לה העיקר להשאר בקצב ותשלום של 30 שקל כדי שהמרקיד יספק את הסחורה כי הוא מעוניין למכור כמה שיותר מהמוצר שלו והסחורה נמכרת כמו הירק מחוץ לאולם.ההרקדה גדלה והעיקר הופכת לתוססת ומגוונת ככל שעובר הזמן לדעתי גם בגלל הירידות שלך ואחרים וגם בזכות הפועלים השחורים (הרוקדים) שנהנים.ומדוע הכנסתי את אליק כי התרשמתי שהוא מתנהג בהגינות כלפי המרקיד ובקורתו מאוזנת. ב. ב אמרה דברו עלי טוב דברו עלי רע העיקר דברו עלי וזאת תרומתך

rak dan

New member
מי אתה קלינטון ה- 5 שמחלק ( )יונים ל"טיפה סרוחה"

קלין טודה לך יקירי על הטובנות, חדל חרטבונה.
אליק מעולם לא רקד ביבנה, באחריות ! ואתה מה הסיפור שלך, לא זוכר אותך שבכלל רקדת שם ביבנה, לא אתה וגם לא בת הזוג שלך, גם לא בזיסמן, לא באביבים ברשל"צ, גם לא בגולדה כשהרקיד שם, אז מה אתה קופץ ?
במטוטא ממך, לי אל תספר על יבנה, כרוקד קבוע אצלו במשך 3 שנים בהרקדה שם. אני אספר לך על התעלולים של הגבר שאתה כל כך אוהב, ואיך בדיוק הוא חירב את ההרקדה בעצמו לבדו. בסרט הדפוק הזה, היתי אצלו כבר 4 פעמים.

מאחר ולא רקדתם ביבנה, לידיעתך קלין, לידיעת אליק וכל מלככי הפינכה המזדנבים: גלידות, גבינות, אבטיחים, בורקסים, ועוד מלא.. היו כבר אז ביבנה, זה לא מה שעושה הרקדה.

לאחרונה תקופה ארוכה התאפקתי ובלעתי, למרות "העצבים" של בת הזוג לריקוד עליו. אבל כמה מרקיד יכול להגזים, כולה באנו לרקוד ולהעביר ערב בכייף.

היי ע צ ב נ י כן רקדתי ביבנה

ויגיד אליק אם הוא רקד או לא
אינני יודע מי אתה ומי בת זוגתך אבל הוצאת קיטור ואולי עכשיו נתרכז בעיקר
מספיק להכניס אוכל לפורום בו נתרכז באווירה בעוצמת הקול ובאיכות הרקודים והרוקדים האם אתה מוכן.
אני מגיע להרקדה בדרך כלל עם מצב רוח של אחרי יום עבודה ויוצא עם חיוך גדול על השפתיים. איך אתה יוצא?

אליק 31

New member
קלינטון צודק: אכן, רקדתי ביבנה

וביבנה שיקר יסד את "חנות המכולת" שלו, הלא זה שלחן הכיבודים...

ובפעם הראשונה נדהמתי לראות כי שיקר העמיד איש מיוחד שביקע אבטיחים, חלק אותם למנות , בין שאר כיבודים ששיקר היה החלוץ בלהגיש אותם לרוקדים
עד שיקר היה רק קפה ותה.

EZCA

New member
עכשיו שיקר מפטם אותנו בכמות אדירה של גלידות

וניל,שוקולד ותות.אחרי כמה דקות הקופסאות הגדולות והרבות של הגלידה ריקות לחלוטין.
קשה מאד לעמוד בפיתוי
והדייטה הלכה לי.

ה - הרקדה באוסי וזוהר יום חמישי

היי רקדן לאן נעלמת כולה העמידו אותך במקומך כרקדן מן השורה ולא בוחן ובודק ומעביר בדרך כלל בקורת שלילית על מקור פרנסה של אדם. בוא ספר לנו האם בחמישי האחרון אהבת את ההרקדה כנראה מישהו ספר למרקיד שיש רוקדים וותיקים ששוכחים את הרקודים הישנים מאוד והמרקיד עשה תפנית והרקיד מרקודי שנות ה-80,90 אותם רקודים שרקדנו ביבנה אם אתה עדיין זוכר. ספר לנו גם מאיפה הבטחון לומר "באחריות לא אליק ולא קלינטון רקדו ואכלו אבטיחים ביבנה"
וספר לנו כמומחה אמיתי על עוצמת הרעש הסבירה מאוד בהרקדה זאת
וממני תודה ענקית על תרומתך האמיתית בהטמעת עוצמת שמע סבירה בהרקדה
והגדלת המודאות לנזק הבלתי הפיך מהחשיפה לרעש.

למעלה