ראש בראש
L LPMCR New member 25/12/12 #2 בסיבוב הקודם השיר שניצח בראש בראש הוא- Don't Stay השבוע מתחרים זה בזה: Robot Boy VS. Shadow Of The Day
בסיבוב הקודם השיר שניצח בראש בראש הוא- Don't Stay השבוע מתחרים זה בזה: Robot Boy VS. Shadow Of The Day
P PureSHIT New member 25/12/12 #3 קשה להחליט שירים שהם בהחלט לא מיי קאפ אוף שוקו... מעדיף את SOTD בקצת.
א איתי96 New member 26/12/12 #7 קל.. SOTD.. השיר הראשון ששמעתי של LP.. כבר הזכרתי את זה כמה פעמים.. אז תמיד אני אוהב אותו.. ובלי כל קשר.. זה שיר מעולה לדעתי!!
קל.. SOTD.. השיר הראשון ששמעתי של LP.. כבר הזכרתי את זה כמה פעמים.. אז תמיד אני אוהב אותו.. ובלי כל קשר.. זה שיר מעולה לדעתי!!
® ®NuLy® New member 26/12/12 #8 פשוט פשוט פשוט Shadow Of The Day ואפילו אני לא מתה עליו. פשוט את Robot Boy אני בכלל לא אוהבת. תיכף יבוא שרון ויציל ואתו
פשוט פשוט פשוט Shadow Of The Day ואפילו אני לא מתה עליו. פשוט את Robot Boy אני בכלל לא אוהבת. תיכף יבוא שרון ויציל ואתו
L Lqpark New member 28/12/12 #9 Robot Boy למרות שאני חושב שהוא פחות טוב מ- SOTD, אני פשוט לא רוצה שיישאר על 0 כי הוא באמת שיר נהדר!