ראש בראש
L LPMCR New member 27/11/12 #2 בראש בראש שעבר ניצח בהפרש קולות אחד השיר: Lost In The Echo השבוע מתחרים אחד בשני- Forgotten VS. In The End
בראש בראש שעבר ניצח בהפרש קולות אחד השיר: Lost In The Echo השבוע מתחרים אחד בשני- Forgotten VS. In The End
® ®NuLy® New member 27/11/12 #3 קשה!! אוהבת את שניהם ממש ממש ממש! Forgotten הוא בין השירים האהובים עליי ב-HT אבל אני בוחרת בכל זאת ב-In The End, כי אין מה לעשות - זה קלאסיקה!
קשה!! אוהבת את שניהם ממש ממש ממש! Forgotten הוא בין השירים האהובים עליי ב-HT אבל אני בוחרת בכל זאת ב-In The End, כי אין מה לעשות - זה קלאסיקה!
A andre93 New member 27/11/12 #4 לא מכיר את השיר הראשון. מאיזה אלבום זה? בכל מקרה בוחר ב- In The End כי כאמור זו קלאסיקה אדירה!
A andre93 New member 28/11/12 #8 אהה עכשיו נזכרתי שיר נחמד, משום מה לא זכרתי אותו מהאלבום הזה אולי כי יש בו כל כך הרבה שירים מצויינים.
אהה עכשיו נזכרתי שיר נחמד, משום מה לא זכרתי אותו מהאלבום הזה אולי כי יש בו כל כך הרבה שירים מצויינים.
S shaharEB New member 28/11/12 #6 ראש בראש קשה ><' אבל... in the end, כמו שאמרו לפני. מי לא מכיר אותו מי יכול לא לאהוב אותו ? בלעדיו הייתי מכירה את לינקין ? סביר להניח שכן.. אבלל זה השיר שמייצג את לינקין כשמישהו יגיד, מי זה לינקין פארק ? השיר שאני אשלח תמיד יהיה In the end . לא כי הוא הכי טוב, פשוט הכי מוכר ובין הכי טובים
ראש בראש קשה ><' אבל... in the end, כמו שאמרו לפני. מי לא מכיר אותו מי יכול לא לאהוב אותו ? בלעדיו הייתי מכירה את לינקין ? סביר להניח שכן.. אבלל זה השיר שמייצג את לינקין כשמישהו יגיד, מי זה לינקין פארק ? השיר שאני אשלח תמיד יהיה In the end . לא כי הוא הכי טוב, פשוט הכי מוכר ובין הכי טובים
א איתי96 New member 28/11/12 #10 In The End.. אין פה שאלה בכלל.. וחוץ מזה.. אני לא מת על Forgetten בכלל..