נשים... תמיד היו מודרניות מגברים ורק אנחנו.... רק חוזרים אחורנית בזמן. עצוב העניין....
ב בעל להשכרה1 New member 20/4/15 #1 נשים... תמיד היו מודרניות מגברים ורק אנחנו.... רק חוזרים אחורנית בזמן. עצוב העניין....
T turangaleela1 New member 20/4/15 #4 איכס מה זה הזקן הזה? איפה ראית כאלה? וגם מה שקרה לערווה של נשים די עצוב, בלי שיער ערווה זה לא אישה, זה ילדה
איכס מה זה הזקן הזה? איפה ראית כאלה? וגם מה שקרה לערווה של נשים די עצוב, בלי שיער ערווה זה לא אישה, זה ילדה
מ מחפש עיר מקלט New member 20/4/15 #5 יקירה נוטה ממש לא להסכים עימך, זקן לגבר אכן זה מגעיל, אבל שיער ערווה לבחורה זה ממש דוחה, אותו כנ״ל לגבר שלפחות יסדר ויגלח חשוב מאוד.
יקירה נוטה ממש לא להסכים עימך, זקן לגבר אכן זה מגעיל, אבל שיער ערווה לבחורה זה ממש דוחה, אותו כנ״ל לגבר שלפחות יסדר ויגלח חשוב מאוד.
מ מחפש עיר מקלט New member 20/4/15 #7 דוחה גורם לחוסר חשק להעניק חוויה אוראלית תראי במידה וזה קצוות שיער דלילות מעלה אפשרי.. ולגבר זה לא דוחה אותך??
דוחה גורם לחוסר חשק להעניק חוויה אוראלית תראי במידה וזה קצוות שיער דלילות מעלה אפשרי.. ולגבר זה לא דוחה אותך??
מ מחפש עיר מקלט New member 21/4/15 #10 שיער על הגוף שיער על הגוף זה לא דבר יפה, חוץ מעל הראש בכל מקום אחר לא מוסיף מאומה.
T turangaleela1 New member 21/4/15 #11 אז אתה מוריד שיער מכל הגוף? פייי אני חייבת להגיד שאני מעריכה כאלה אנשים על ההשקעה. כל הכבוד. אני גם חושבת ששיער גוף זה חלק ממי שאנחנו כבני אדם, וגם, את האמת לאמיתה, אין לי סבלנות להתעסק עם זה
אז אתה מוריד שיער מכל הגוף? פייי אני חייבת להגיד שאני מעריכה כאלה אנשים על ההשקעה. כל הכבוד. אני גם חושבת ששיער גוף זה חלק ממי שאנחנו כבני אדם, וגם, את האמת לאמיתה, אין לי סבלנות להתעסק עם זה
T turangaleela1 New member 21/4/15 #14 לא לא, אני דוגלת בלעשות מה שטוב לי וביוצא מכך דוגלת בכך שכל אחד יעשה מה שטוב לו. ולי אין עצבים להוריד שיער מהגוף שלי בפנאטיות. אז אני עושה את זה לא בפנאטיות רק כשמתחשק לי
לא לא, אני דוגלת בלעשות מה שטוב לי וביוצא מכך דוגלת בכך שכל אחד יעשה מה שטוב לו. ולי אין עצבים להוריד שיער מהגוף שלי בפנאטיות. אז אני עושה את זה לא בפנאטיות רק כשמתחשק לי
Y Young And Twisted New member 21/4/15 #20 לגמרי איכס על הזקן נתקל ביותר מדי גברים שמטפחים זקן...לא רק שזה לא מחמיא להם הם גם קצת נראים כמו פעילי אל קעידה
לגמרי איכס על הזקן נתקל ביותר מדי גברים שמטפחים זקן...לא רק שזה לא מחמיא להם הם גם קצת נראים כמו פעילי אל קעידה
N NAונימיT New member 20/4/15 #9 לי באופן אישי זקן ארוך לגבר, ושיער כזה הצידה לגבר יכול להיות מדליק לחלוטין.  
י יאנקל ניו יורק New member 22/4/15 #26 אם ככה ? תחפשי לך שותף חרדי ותהני איתו ואולי אפילו יעשה אותך להשפריץ שוב
ד דניאל35אי New member 21/4/15 #13 נשים תמיד היו יותר מגברים בלי קשר לתמונה שבכלל לא נפתחת לי ...    
ע עגלשון New member 21/4/15 #16 יש לי רק שני דברים להגיד על זה 1. הלוואי שיכולתי לחזור בזמן 2. ערוותה של האישה מ-1970 זה בדיוק אני אם היית מצייר את הראש שלי בשחור
יש לי רק שני דברים להגיד על זה 1. הלוואי שיכולתי לחזור בזמן 2. ערוותה של האישה מ-1970 זה בדיוק אני אם היית מצייר את הראש שלי בשחור
נ נטול כינוי1 New member 21/4/15 #17 לדעתי.. אישה אמורה להיות חלקה... גבר אמור להיות עם שערות...בעיניי זה דוחה כל הענין של ההורדת שערות...מעשה נשי! אגב אני חושב שהגזימו עם הזקן חח אלא אם כן התכוונו לחרדים..
לדעתי.. אישה אמורה להיות חלקה... גבר אמור להיות עם שערות...בעיניי זה דוחה כל הענין של ההורדת שערות...מעשה נשי! אגב אני חושב שהגזימו עם הזקן חח אלא אם כן התכוונו לחרדים..
T turangaleela1 New member 21/4/15 #21 איזה מזל שלא שאלתי לדעתך. אחרת הייתי בבעיה מה הכוונה "אמורה", "אמור", למה?