חג עצמאות שמח!

N o R i K o

New member
חג עצמאות שמח!

אז בעוד אנחנו היינו עסוקים בלדסקס על משחקי הרעב ה-74, ארץ ישראל הקטנה שלנו הספיקה לגדול ולהתפתח והיום היא חוגגת לה 64 שנות קיום! הוריי!

אז בואו ננסה לחשוב - אם סנואו יפול, יפסיקו משחקי הרעב והכל יהיה שמח... D:
איך פאנם תחגוג את העצמאות שלה? האם יהיה לה שם חדש? האם יהיה לה דגל חדש? הם יעשו על-האש? מה לגבי הזיקוקים?
מי יהיה אחראי על החגיגות? מה יקריאו בכל הטקסים? איך תראה מגילת העצמאות שלהם?
"אנחנו מכריזים בזאת על..." ???

בקיצור, תנו לדמיון להתפרע
ולאורך הסופ"ש בואו נחגוג עצמאות גם לפאנם~ D:

N o R i K o

New member
הערה לקוראי הספר השלישי

נכון שאנחנו כולנו יודעים מה בסופו של דבר עלה בגורלה של פאנם, אבל -
1. קודם כל, לא לשכוח לסמן ספוילרים

2. המשחק הזה הוא היפותטי לחלוטין, כך שמבחינתכם גם פיניק יכול לרוץ לנשיאות פאנם - הרי כולם יודעים שהוא לא באמת מת
כך שתרגישו חופשי ללכת גם על דברים "לא הגיוניים"

בהצלחה

Sharonmxx

New member
מתכחשים?
MJ

מבחינתי כתוב בסוף הספר בלבן ככה שאי אפשר לקרוא "חהחה עבדתי עליכם, פיניק לא מת. אתם יכולים להפסיק לבכות עכשיו."

N o R i K o

New member
מבחינתי כתוב בסוף הספר בלבן

"חהחהחה, עבדתי עליכם, כל דבר שקראתם עכשיו היה סתם דרך לבדוק את סף העצבים שלכם!
"

shaharEB

New member
jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואני חשבתי שפספסתי משהו חשוב מאוד >< \!

אני אישית מתארת לעצמי

שיהיה להם מצד אחד יום של זיכרון לכל אלה שנהרגו במשחקי הרעב, לזכר כל הסבל והדיכוי שעברו תושבי כל המחוזות - ומצד שני יום של שמחה וחגיגות על ההקמה-מחדש של פאנם חופשיה ועצמאית.
אולי זה מושפע מכך שגדלתי בארץ, עם יום הזיכרון לחללי צה"ל ולעומתו יום העצמאות השמח.
אני בטוחה שהם ימצאו ימים סמליים, כמו תאריך ה"אסיף" והיום בו הסתיימה המלחמה, כדי לציין את כל אלה.

[
לMJ?]
בכלל, זה משהו שמאוד חסר לי בסוף הספר השלישי - איך נראית פאנם בשלב הזה? איך פועלת מערכת השלטון? מי נמצא בשלטון? איך השתנה כל מחוז באופן ספציפי? אנשים מרגישים יותר נאמנות למחוז שלהם או לפאנם כולה? הכלכלה שלהם נוטה לקפיטליזם או סוציאליזם? ועוד המון שאלות. ניסיתי לדמיין את זה כי בספר עצמו לא היו תשובות ובקושי הייתי התייחסות לזה. מאוד אהבתי את העולם שקולינס יצרה ולכן ממש הפריעה לי ההתמקדות בחיים האישיים של קטניס בלבד.

N o R i K o

New member
זהירות, חצי
ל-MJ מעליי

רק יותר אנטרים בפעם הבאה, כדי שלא ניתקל בזה בטעות

ונראה לי שכולנו יכולים להסכים איתך על החלק הזה בסוף... לכולנו זה חסר

אוקי קבלו במחיאות כפיים את פאנם המאוחדת

אז אחרי שסנואו נפל ,התחילו לעשות סדר. הוחלט להקים ממשלה ,בהתחלה חשבו להציע בן ובת מכל מחוז אבל זה הזכיר להם יותר מידי את המשחקים אז הם החליטו לוותר.

העם בפנאם התייצב לבחור ראש ממשלה וקטניס אוורדין נבחרה , אבלבגלל שהיא לא מסוגלת לקבל שום החלטה רצינית לבד ובאמת הוחלט שגייל יהיה ראש הממשלה .לקטניס הם נתנו תפקיד של כבוד. היא שם אבל מילא היא לא מחליטה באמת כלום אז זה בסדר..
הוא ישר מינה שרים - פרים הייתה שרת הפנים , כי היא מכירה את כווולם וכולם אוהבים אותה והיא אמינה וכאלה ..
פיטה שר החוץ כי הוא טוב בשיווק והוא מתנסח מאוד טוב בתקשורת
ביטי שר הבטחון ו כי הוא יודע להמציא דברים מגניבים
הייטמיץ שר המשקים (העיקר שאני משעשעת את עצמי).
ואפי,היא דואגת שכווולם יגיעו בזמן לכל מקום.
הצמרת הבטחונית שכוללת גם את פיניק בתפקיד חשוב כלשהו (אולי עוזר לפיטה בקשרי חוץ ,הבנתם,פיניק,קשרים נווו אני מתפגרת פה מרגע לדודלי) את אנני (שרת הרווחה) את ג'והאנה (שרה ללא תיק,לא היה להם מה לעשות איתה אבל הם היו חייבים אותה שם) קייטו (יו"ר האופוזיציה) קלוב (היא שם בגלל קייטו
) התכנסה והחליטה כמה החלטות מאוד מאוד חשובות לעתיד פאנם המאוחדת :
קודם כל שינוי השם מפאנם לפאנם מאוחדת. ביטול המחוזות וחלוקה שווה של כל התוצרות בין כל המחוזות כך שלא יהיה מחוז נורא עשיר ומחוז נורא עני.
הוחלט לייצר דגל חדש למדינת פאנם המאוחדת,כולם החליטו שמי שיעצב אותו יהיה הסטייליסט הממשלתי,סינה. וכך יצא שיש להם דגל מהמם בצבעים של כתום ולהבות ואבנים מהממות שנוצצות באור מוזהב
ואה, אם מסתכלים על הדגל מהצד רואים את סיכת המוקינג'יי

התאריך של יום העצמאות הוא ביום האסיף ולא כי הם רוצים לעשות דווקא, הם פשוט ממש גרועים בתאריכים ויום האסיף זה משהו שגם ככה כולם זוכרים תמיד .. הוחלט גם שלא יהיו זיקוקים,זה מזכיר מידי את הזירה והם לא מוכנים לזה.
בגלל שאף אחד לא רצה לקחת על עצמו את העניין באמת,הוחלט שאפי תוביל את החגיגות ותרכיב כל שנה צוות לפי צרכיה

N o R i K o

New member
וחשוב לציין

שאין זיקוקים גם כי באטרקאפ ממש מפחד מהם.
הרגת אותי עם פיניק והקשרים

Billy Shirs

New member
קשרי חוץXDDDD

אבל מצחיק שיש להם שר חוץ בהתחשב בזה שאין להם שום קשר עם שאר העולם

למעלה