קצת קולטורה!
אז אני יכולה לספר שהיינו עכשיו חודש שלם באירופה, ונכנסנו לארבעה מוזיאונים סה"כ:
-גלרייה לאמנות שהייתה כלולה במחיר של משהו אחר שרצינו לעשות, אז מה, לא ניכנס?
-מוזיאון קומיקס שבמקרה הגענו אליו בסופ"ש של פסטיבל גדול
-מוזיאון השוקולד בפריז (מומלץ!)
-מוזיאון המכוניות בטורינו (נכנסתי לבד, קסם לא מתלהב ממכוניות כמוני)

אבל אל תראו אותנו ככה, בארץ אנחנו דווקא הולכים למוזיאונים. פשוט היה לנו חבל לבזבז על זה זמן שם, לראות אמנות במקום לראות את המקומות שהיינו בהם. עשינו סיבוב מסביב ללובר, ראינו כל מיני פסלים יפים דרך החלונות, לא היה תור, זה היה חינם וזה לגמרי סיפק אותנו

ועכשיו לשאלון:
האם אתם נוהגים ללכת להופעות, הצגות וכו'?
כן. להורים יש מנויים לבית לסין, לקאמרי והבימה, ואנחנו חופשי מנצלים את המנוי שלהם. בשנה האחרונה הייתי בשש הצגות לדעתי.
ממי הושפעתם תרבותית, אם בכלל
מההורים שלי, כמו כולם אני מניחה. מוזיקה, ספרות, קולנוע- הטעם שלי מאד דומה לשלהם.
האם אתם בוחרים ללכת להופעה/הצגה/סרט לפי מה שמתאים לשניכם או לפי מה שאוהב כל אחד ממכם- כל פעם לפי העדפה של מישהו אחר
הצגות אני בוחרת בד"כ. סרטים אני לא אוהבת, וגם קסם לא מת על זה. היינו בשנה וחצי האחרונות בסה"כ בשני סרטים, אפס ביחסי אנוש שהיה על הבסיס שלי אז חובה לראות ועוד אחד שאני לא זוכרת את שמו שקיבלנו אליו כרטיסים בחינם. הוא דווקא היה נחמד מאד. נו, זה עם מורגן פרימן, רוברט דה נירו ועוד כמה כוכבים, הם נוסעים לוגאס. תכף אזכר.
איזה ספר הכי עשה לכם WOW
ספרים אני קוראת הרבה. קשה מאד לבחור אחד ויחיד. "בת האיים הפלאית" השפיע עליי מאד בחיים, ממש שינה אותי ואת התפישה שלי, השפיע על מה שבחרתי ללמוד וכו'. "אהבה בימי כולירה", "אהבה ושדים אחרים" ובכלל גבריאל גרסיה מארקס הם ספרים שהולכים איתי ואני חושבת עליהם הרבה, גם שנים אחרי שקראתי אותם. "הזקן והים" של המינגוויי הוא כנראה הספר האהוב עליי. לא יודעת, קשה לבחור.
איזו הצגה זכורה לכם כהכי טובה
קשה לענות, אבל אני חושבת שב"אשכבה" היו התשואות הכי מרשימות שראיתי אי פעם. הקהל כולו עמד על רגליו כרבע שעה ופשוט סרב לתת לשחקנים ללכת. היה הרבה בכי וצחוק בקהל באותם רגעים. אני וחברתי שהייתה איתי ממש דמענו מהתרגשות רק מהתשואות! התרגשנו בשביל צוות ההצגה!

איזה סרט הכי נחשב אצלכם כמוצלח?
אוו, יש המון. האהוב עליי הוא "שיער". לא ממש טיפוס של סרטים כאמור, אבל כשאני מתאהבת בסרט אני ממש מתאהבת בו. חזקים ברשימה שלי- מגנולדיות מפלדה, עבגניות ירוקות מטוגנות, קולד מאונטן, עזעזאל, צלילי המוזיקה. לא יודעת, קשה לי לחשוב על סרטים ככה סתם מהראש, בגלל זה הרשימה כ"כ מפוזרת.