דיון: לאיזה לוחם עבר היה את הסיכוי

AmitNHB

New member
דיון: לאיזה לוחם עבר היה את הסיכוי

הטוב ביותר להצליח כיום ב MMA אילו היה בשנות ה 20 לחייו

לדעתי ההבדל המשמעותי ביותר בספורט של היום לעומת שנות ה 90 ואפילו תחילת שנות ה 2000 הוא אתלטיות . אני חושב שלוחמים כמו סאקורבה ורויס גרייסי היו מתקשים להתשלב, גם במשקלים נמוכים כמו 170 (תשוו אותם לאתלטים כמו GSP או קושצ'ק) על אחת כמה וכמה בעידן בו כמעט בלתי אפשר לשים על מישהו באמות הגבוהות משולש או לנעול אותו בארמבאר בלי גראונד אנד פאונד מקדים.

מצד שני לוחמים כמו מארק קר ומארק קולמן שהיו אתלטים ברמות גבוהות - אני לוהה, האם לא היו שריריים מידי בשביל המשקל הכבד ב MMA היום כאשר קרבות נמשכים מעבר ל 20 שניות

טוב, נו... HW, אני בטוח שהיה להם מקום גם היום אבל שני הלוחמים שהכי היתי רוצה לראות אותם היום בשיא כושרם הם ריקסון גרייסי ופרנק שמרוק ב LW. ריקסון היה אתלט גדול וכמובן שהיה לו BJJ מצוין. שיטת ה"רגל קדימה" לא הייתה עובדת היום אבל אני בטוח שבעידן הנוכחי הוא היה מתאמן אחרת ומשלב כלים נוספים ואם דמאיין מאיה הגיע עד לאן שהגיע בלי איגרוף, אני חושב שריקסון היה יכול להיות טופ 10 לכל הפחות.

פרנק שמרוק היה הלוחם הראשון שהיה לו משחק שלם ב MMA ובגיל 26 היה המס' 1 P4P הראשון של הספורט. עשר שנים מאוחר יותר עם שלל פציעות ולעיתים נגד לוחמים גדולים ממנו הוא נראה קצת אחרת אבל בשיאו הפיזי וב LW של היום, היה מעניין מאוד לראות אותו.

מה אומרים, אתם

fatnoam

Active member
צ'אק לידל

לא יודע עד כמה הוא נכנס לקטגוריה הזו של "לוחמי עבר" כי סה"כ הוא פרש לא מזמן, אבל צ'אק בשיאו היה מתחמק מכל דבר, היתה לו אנטי-האבקות נפלאה (אי אפשר היה להוריד אותו לקרקע). סוג של משידה, רק עם סטייל.

תוסיפו לזה את ה-KO POWER המפחיד שלו, ותקבלו לוחם אימתני שאף אחד לא רוצה לפגוש.

מרקו בי

New member
לדעתי גם היום

לידל עם סנטר טוב, מאמן טוב כמו גרג ג'קסון, מח שיבצע את הגיים פלן ולא ירוץ קדימה כמו זומבי = ניצחון על ג'ונס

welterweight

New member
איתך כמעט עם כולם

אולי למעט קר שמעולם לא תפסתי אותו כמתאים לספורט הזה.

הייתי מוסיף גם את ריקרדו ארונה - אני בהחלט יכול לראות אותו משתלב טוב.

danielmo1

New member
ריקרדו ארונה, איזה לוחם יאללה

חבל שנעלם ככה אחרי פרייד

2המרפא

New member
השאלה כמה ארונה היה מסתדר

בתקופת בדיקות הויטמנצ'יק כי זה די ברור שהוא ישב לא רע על זה.

מרקו בי

New member
קר מושלם לספורט

הוא גיי מוצהר, איזה ספורט יותר טוב מזה יש בשבילו

2המרפא

New member
קרו קופ בשיאו יכול היה למשוך בLHW

בזמנים שעוד היה לו סנטר סביר ועוצמה מפחידה והוא היה זז.
מצד שני אני לא רואה אף אחד אי פעם שמנצח ג'ונס במשקל הזה ככה שזה לא באמת משנה.

YardenBu

New member
אני יכולה לחשוב על כמה לוחמות עבר

שהיום לא היה להן סיכוי, אבל זה לא חוכמה... למצוא מישהי שלא הצליחה פעם ואולי הייתה מצליחה עכשיו זה אתגר.

מה לגבי ריקסון גרייסי? יש סרטונים שמציגים

אותו כאגדה אבל לזירה רצינית נגד יריב רציני בקנה מידה של היום הוא לא עלה אף פעם

bret24

New member
גם נגד יריב רציני בקנה מידה של אז הוא לא עלה.

הוא סירב לקרב מול סאקורבה, והניצחונות הכי גדולים שלו אם אני לא טועה זה מול טאקאדה {ההוא מהבושידו} ופונאקי.
לפי דעתי איגור ווצנצין יכל להצליח גם היום, קשוח ביותר עם הרבה לב ועמידה מצוינת.

AmitNHB

New member
בזמנו לא היו זירות רציניות כמו היום.

בקרב האחרון שלו מול פונאקי ביפן ב 2000 הוא היה כבר בן 42.

למעלה