הטוב ביותר להצליח כיום ב MMA אילו היה בשנות ה 20 לחייו
לדעתי ההבדל המשמעותי ביותר בספורט של היום לעומת שנות ה 90 ואפילו תחילת שנות ה 2000 הוא אתלטיות . אני חושב שלוחמים כמו סאקורבה ורויס גרייסי היו מתקשים להתשלב, גם במשקלים נמוכים כמו 170 (תשוו אותם לאתלטים כמו GSP או קושצ'ק) על אחת כמה וכמה בעידן בו כמעט בלתי אפשר לשים על מישהו באמות הגבוהות משולש או לנעול אותו בארמבאר בלי גראונד אנד פאונד מקדים.
מצד שני לוחמים כמו מארק קר ומארק קולמן שהיו אתלטים ברמות גבוהות - אני לוהה, האם לא היו שריריים מידי בשביל המשקל הכבד ב MMA היום כאשר קרבות נמשכים מעבר ל 20 שניות
טוב, נו... HW, אני בטוח שהיה להם מקום גם היום אבל שני הלוחמים שהכי היתי רוצה לראות אותם היום בשיא כושרם הם ריקסון גרייסי ופרנק שמרוק ב LW. ריקסון היה אתלט גדול וכמובן שהיה לו BJJ מצוין. שיטת ה"רגל קדימה" לא הייתה עובדת היום אבל אני בטוח שבעידן הנוכחי הוא היה מתאמן אחרת ומשלב כלים נוספים ואם דמאיין מאיה הגיע עד לאן שהגיע בלי איגרוף, אני חושב שריקסון היה יכול להיות טופ 10 לכל הפחות.
פרנק שמרוק היה הלוחם הראשון שהיה לו משחק שלם ב MMA ובגיל 26 היה המס' 1 P4P הראשון של הספורט. עשר שנים מאוחר יותר עם שלל פציעות ולעיתים נגד לוחמים גדולים ממנו הוא נראה קצת אחרת אבל בשיאו הפיזי וב LW של היום, היה מעניין מאוד לראות אותו.
מה אומרים, אתם