אני לא חושבת שיש כאן תשובה מוחלטת
זה איזשהו ציר ארוך שאנשים נעים בו.
מאוד קל להגדיר מישהו שאינו בעל ניסיון- אחד שלא התנסה מעולם בזוגיות או לחלופין שכב עם אישה/גבר.
אך גם בחוסר ניסיון יש איזשהו ציר- יש כאלו שיצאו לדייטים, יש כאלה שהתנשקו אך לא שכבו, ולעומת זאת יש אנשים שמעולם לא יצאו לדייטים או מעולם לא התנשקו עם אדם אחר.
אני חושבת שגם הצד שני של המתרס הוא ציר מאוד ארוך- יש לדוגמא כאלו שהתנסו במספר קשרים עם אנשים שונים.
האם זה הופך אותם ליותר בעלי ניסיון מאשר בן אדם שיוצא עם אותה בחורה מאז גיל 15? (ומתחתן איתה, ומביא ילדים והכל...).
איך אפשר בכלל להגיד מישהו שיש לו ניסיון רחב? יש כאלה שנמצאים על ציר בכך שהם שכבו עם הרבה אנשים, ולעומת זאת, יש גם אנשים שיצאו מספר אנשים לטווח זמן רחב.

אני חושבת שבאיזשהו שלב אנחנו כולנו נעים על הציר הזה, גם מבחינה מינית וגם מבחינה זוגית.
אני לדוגמא שכבתי עם 3 גברים (אני לא מדברת עם מספר הפעמים אלא על מספר הגברים). יתכן שלעומת הרבה אנשים בפורום הזה, זה יחשב ניסיון רב וענף. לעומת זאת, יש לי חברה ששכבה עם מספר תלת ספרתי של גברים (כן כן... לא טעיתי במספר). לעומתה, למשל, אני נחשבת לניסיון דל מאוד.

כל העניין של ניסיון או חוסר ניסיון הוא עניין השוואתי לחלוטין בחברה.

האם ניסיון הוא מטרה?
אני חושבת שיכול להיות ויכול להיות שלא.
יש כאלה שהם כמו ברני מהסדרה "איך פגשתי את אימא"- שהמטרה שלהם היא כמות האנשים שהם שוכבים עימם.
יש גם כאלה שהם חסרי ניסיון ומוכנים לשכב עם נערת לווי רק בשביל "להיפטר מזה".

בגלל שאני לא נמצאת שם או שם, אני יכולה לומר שמבחינתי מה שחשוב לי כרגע זה ממש לא עניין הניסיון או ההישגים שהגעתי אליהם עם גברים. מה שחשוב לי זה להיות עם בחור שאני אוהבת ורוצה לחלוק איתו את חיי.