סקר סופשבוע...

סקר סופשבוע...

מי לדעתכם תהיה שלישית הגמר של המרוץ,

כוונה מהם שלושת הזוגות שיגיעו לגמר בארץ?

כמובן, אתם מוזמנים לכתוב גם למה בחרתם דווקא בם !

אז אני אתחיל

לדעתי הזוגות הם:

קובי וטליה- כי הם חזקים מאוד, גם בכוח (ריצות, וכו') וגם במוח. בנוסף יש להם אמביציה ענקית.

מעין ובת אל- כי פשוט יש להן 7 נשמות.. חחח.. וגם כי אני אישית מתה עליהן

וכמובן- רומי וקורל, שהן פשוט זוג חזק, ומגיעות ראשונות כמעט בכל סיום לג...

לדעתו של השועל לגמר יגיעו הזוגות הבאים

רומי וקורל - כי למרות כל הריבים ביניהן, הן זוג חזק
דוד ואלירן - כי מבחינה פיזית הם הכי חזקים
מעיין ובת אל - יש לשועל תחושה שגם הן יהיו בגמר

NP16

New member
לדעתי

רומי וקורל - כי חסר להן שלא , יש להן את כל התחומים ,גם את תחום המזל שהוא לצערי הכי חשוב

מור וליאור - נדמה שהם חיות שאי אפשר להפיל

דוד ואלירן - תקווה אישית שלי, אבל יכול להיות שדווקא לא , למרות הכל עוד קשה לי לראות את טליה וקובי /מעיין ובת אל בגמר כי הרבה פעמים נתקעים

choco2602

New member
לא יודעת אם זה מה שאני חושבת, אבל מקווה

רומי וקורל- מהרגע הראשון הבנתי שהן הולכות להיות פייבוריטיות שלי. למרות כל המלחמות והריבים, הן עושות הכל ומהר. מקווה שהן יגיעו רחוק.
דוד ואלירן- פשוט מגיע להם.
לגבי הזוג השלישי אני רציתי את רונית ולירן שלצערי עפו, עכשיו זה טליה וקובי, אבל לא נראה לי שזה יקרה.. בכל אופן אני מקווה שהזוג השלישי לא יהיה אלירן ואיציק/דנה ודבי/ מעיין ובת אל.

מעונות קודמות, תמיד האנדרדוג

איכשהו מגיע לגמר, כמו בר ואינה בעונה הקודמת שלמרות כל סיבובי הפרסה ששמו להם בסוף הן הגיעו לגמר
לדעתי העונה הזאת מעיין ובת אל הן בתפקיד הזה, ולמרות שהן נראות חלשות הן יגיעו לגמר
בנוסף אני חושבת שגם דנה ודבי יהיו שם. יש לי הרגשה שבאחת הפעמים הן אכן יגיעו אחרונות אבל יצילו אותן בכך שלא תהיה הדחה
וכמובן- רומי וקורל שהן מלכות

בקיצור אני רואה גמר נשי!

אני חושב , או מקווה, ש

מעיין ובת אל- כי יש להן חכנת רחוב חתולית כזאת וכי אני אוהב אותן; הסוורים- אחלה גברים, מגיע להם וההתנהלות שלהם באמת למופת עד עכשיו. אלו הפיבוריטים שלי.
הזוג השלישי, סביר להניח שיהיו רומי וקורל, אבל אני הייתי מעדיף את טליה וקובי, שהם זוג יותר איכותי ומגובש. אמנם לטליה יש נטיה להרים את האף גבוה לשמים, אבל לקובי יש נטיה להוריד אותו יותר מדי, אז זה מתאזן איכשהו...

למעלה