קרה לכם שהופתעתם מזה שייחסו לכם דברים?

einat162

New member
קרה לכם שהופתעתם מזה שייחסו לכם דברים?

שכביכול אתם מציגים כלפי חוץ בפני אנשים ולא ידעתם שנתפסים ככאלו?
יכול להיות רע - או טוב...

במקרה הרע Bitchy Resting Face
http://www.youtube.com/watch?v=3v98CPXNiSk

ebi83

New member
יאפ, כמה וכמה פעמים..

אבל במקרה שלי זה בעיקר לטובה

(אגב, סרטון אדיר
)

ebi83

New member
כי זה בנאלי...

זה לא שאמרו לי דברים מטורפים, רק מקרים האם או שאנשים שחשבתי שחוו אותי בצורה רעה הפתיעו לטובה או מקרים בהם לדעתי לא הצלחתי להביא את עצמי לביטוי בצורה טובה אך דעת הקהל הייתה חיובית ביותר
.

choco2602

New member
דבר שאף פעם לא חשבתי ששמים לב..

אני הרבה פעמים לוקחת על עצמי עבודה של אחרים כדי שלא יתקעו דברים. אם זה היה בצבא ואם עכשיו בעבודה. ואני מופתעת כל פעם מחדש ששמים לב לזה.. מסתבר שאנשים לא עד כדי כך עוצמים את העיניים..

לרעה? טוב אני חושבת שהרבה פעמים אנשים מגיעים מראש עם דעה עלי בגלל המוצא שלי, צבע עור.. מה שתרצו. ישר מסיקים מה אני לומדת, מה אני שומעת, מי אני.. לא אוהבת את זה כל כך.

einat162

New member
מה שכתבת מזכיר את מה שגרם לי לכתוב

את השאלה הזאת בפורום :
הייתי בחתונה של מישהו מהמחלקה והופתעתי (שוב) שבחרו לצוות אותי לשולחן של שותפי המחלקה (+2 מזכירות ותיקות של מעל 20 שנה) במקום לשולחן של העו"דים הצעירים והמתמחים. לא שזה ביאס, אבל זה מסוג הדברים הקטנים שכאילו "תופסים ממני" ואני ממש לא מרגישה ככה...
עוד דוגמאות- אנשים בטוחים שאני יודעת ה-כ-ל וכשאני לא אז הם באמת מופתעים מזה... באירוע אחר של המחלקה אשכרה אחד המתמחים אמר שהוא היה בשוק שבאתי לשבת בשולחן של המתמחים (!? WTF) וממש השתמש בביטוי (התייחס לאותן 2 מזכירות ותיקות) "תודה שבאתן לשבת איתנו" והשאר הסכימו... אבל מצד שני יכול להיות שזה היה בגלל שהיו חדשים ופעורים....

כנ"ל, הרבה פעמים אני מעדיפה לעשות דברים בעצמי כי אני רוצה שירוץ מהר יותר ואין לי סבלנות להסביר למישהו אחר מה לעשות או לתת הוראה למישהו לעשות משהו (אני לא בדרג ניהולי על אף אחד).

turangaleela

New member
אני די הופתעתי כשייחסו לי

שאני סנובית.
אף פעם לא חשבתי על זה, אבל בעצם זה נראה לי די הגיוני. הרבה פעמים אנשים בישניים נתפסים כסנוביים וכנראה זה מה שקורה גם לי לפעמים

littlerunaway

New member
גם לי זה קורה

מישהו אמר לי פעם שהוא טעה לגמרי ברושם הראשוני שלו לגביי כי הוא היה בטוח שאני סנובית ואני לגמרי לא. אבל לאנשים שלא מכירים אותי זה נראה ככה לפעמים.

נוש14

New member
קורה, בד"כ לטובה

מה שמעצבן זה שלפעמים נדמה לי שדיברתי מלא ואז בדיעבד אני מגלה שחשבו שאני נורא שקטה.

Blue Potion

New member
חח הרבה פעמים קולטים אותי לא כמו שצריך

זרים חושבים שאני סנובית... קרובים חושבים לפעמים שאני עצבנית או חסרת סבלנות...

מן הסתם יש שחושבים עליי דברים טובים שאני לא מודעת אליהם, אבל זה לא משהו כללי

למעלה