שאלות, דעות והגיגים

חנצה 13

New member
דבי ודנה הסתומות והמעצבנות

לא מפריע לכם שעוזרים להם?זה כל כך שקןף שהם מקבלים עזרה מההפקה שזה מעצבן ברמות. מה ההפקה חושבת שהצופים טיפשים ולא שמים לב? למה הם לא עשו את משימת התפוחים כמו כולם? למה האריכו את הסיום כדי שהן תתקדמה במיקום? פתאום דבי השמאלית הצליחה לקלוע עם הכדור ולהפיל את הבת שלה? שקןף שקוף המרוץ מכור

לא קשור להדחתם אבל הקריינות של מעיין

ותיאור המהלכים של א''א בפוטבול, הפיק של הפרק! הרגה אותי מצחוק הילדה

רומי וקורל מזכירות -שרלי בבשוף ואת ג'ין ברקמן

שירלי בבשוף הייתה שחיינית אולימפית (מינכן 72) וגם ג'ין ברקמן .

השליחות 4X100
אאל"ט התמונות עם הכיתוב היו נפוצות בשנות ה 79 ונשלחו באמצ' לווין (יש לי כמה כאלה מקוריות של פריץ החתול ומחגיגה בסנוקר, אני לא מוצא אותן

שולטת

always be me mc

New member
מי הזוג הבא שמקבל עצור/פרסה?

זה מעניין.
(אפילו יש קצת דיבורים על פרסות וזה בסירטון שהערוץ של המירוץ העלה של רומי/קורל, מעיין/בתאל, דבי/דנה
http://www.youtube.com/watch?v=qPSUtz_aDMc)

יש מהמרים?

מעיין/בתאל -> בטח דבי ודנה
רומי/קורל -> יש אופציית סוורים ויש אופציית קובי/טליה (היחידים שהם לא מסוכסכים איתם נראה שזה זוגות הבנות).. אני רואה הצבעה לסוורים.
אני רואה גם את דבי ודנה הולכות עם זה

סוורים -> דבי ודנה? רומי וקורל? רומי וקורל
קובי/טליה -> דבי ודנה? רומי וקורל? דבי ודנה

ממש מעניין נהיה עכשיו עלי להודות

לפי הפרומו שראיתי עכשיו

עוד פרק "ריגשי" שוב מותחים את הזמן עם מאמצים לרגש את המתמודדים.
את מי מעניין כל השטויות האלו? איפה המשימות? איפה המתח?
אני מתחילה לחשוב שאולי אפסיק לראות עד תוכנית הגמר וזהו.

JAMES DEAN

New member
אילו שירים מתאימים למתמודדים?

כל מתמודד הוא אישיות בפני עצמו אז איזה שיר הייתם מתאימים לו?

מתאים לי להמר על זה....

הסגולות-דנדבה
הגיקים- הסגולות!
האחיות-הסוורים
הסוורים-האחיות!
דנדבה יכריעו מי יפורסס/יעצור, הסגולות או הסוורים!

always be me mc

New member
חתיכת הימור נתת ;)

לא נראה לי שלגיקים באמת יש בעיה עם סכי ושטי.

אני חושבת יצביעו לדבי ודנה (שכבר עם רגל אחת בחוץ) או רומי וקורל... הלכתי עם דבי ודנה אבל לא אתפלא אם האחיות יקבלו הצבעה (הפרק שהיה גורם לי לחשוב ככה).

ההבדל בין הפרסה האחרונה לאלה שלפניה...

כבר לא עוד לג שכמעט סיימו אחרונים ויתקנו בלג הבא, זה קרב על מיקום בלג הגמר! נשארו הזוגות החזקים במירוץ( פשלה של ההפקה שדבי ודנה עדיין שם), אם לגיקים יש עניין להגיע לפרונט(מניח שכן) הם יפעלו אסטרטגית ולא רגשית. לדעתי, יפרססו את המקומות הראשונים, הסוורים או הסגולות.

always be me mc

New member
נקודה טובה

באמת רגע לפני הגמר.. אולי סופסוף ישנו את ההצבעה שלהם ויפעלו אסטרטגית.. אם אסטרטגית פועלים נראה לי הכי חכם לפרסס את הסוורים שממש חזקים ותמיד נראה שמובילים/איפהשהוא בטופ ואם לא הסוורים אולי רומי/קורל? אני יודעת שמעיין+בתאל כרגע מובילות (יש!) אבל לא יודעת.. רומי/קורל אין להן גבולות ויעשו הכל כדי לנצח (חוץ מזה הן לא התנגשו טיפה עם קובי/טליה בפרק של שטיפת מכוניות?)

יאללה טליה וקובי הלוואי תעזבו את הסגולות בשקט. תצביעו לחלשים (ד"ד) או להכי חזקים (סוורים) או להכי תחמנים (רומי/קורל)

Jason2

New member
מה שכתבת זה די בטוח

מעיין ובתאל תמיד הצביעו דבי ודנה וכך גם קובי וטליה. רומי וקורל מצביעות אסטרטגית לזוג הכי חזק שאלה הסוורים. סוורים יצביעו רומי וקורל כנקמה. אלא אם יהיה תיאום הדחה ואז הכל משתנה.

Jason2

New member
הנה כמה

לדבי את השיר הזה
לרומי השיר הבא
למעין ובתאל את זה

למעלה