20 בלילה-12.10.14-ב-22:00 ערוץ 20
ד דינה128 New member 12/10/14 #2 צפייה ישירה בערוץ 20 http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-11558,00.html
א אליזבת 10 New member 13/10/14 #3 ערב טוב אלירז וכולם מחכה לאלירז בשעה 10.... תוכנית ייחודית ומעניינית
ל לאה133 Well-known member 13/10/14 #4 התחילה תוכנית חדשה בערוץ 22, אם הריאליטי היה גועל נפש עד עכשיו אז הסידרה הזו היא הכי נמוך שריאליטי ירד אליו עד היום, הפעם התוכנית מתבהמת בצורה קיצונית בנושא הישראלי המכוער בחו"ל, לא שווה צפיה
התחילה תוכנית חדשה בערוץ 22, אם הריאליטי היה גועל נפש עד עכשיו אז הסידרה הזו היא הכי נמוך שריאליטי ירד אליו עד היום, הפעם התוכנית מתבהמת בצורה קיצונית בנושא הישראלי המכוער בחו"ל, לא שווה צפיה
ל לאה133 Well-known member 13/10/14 #8 צלמו את אלירז איזה חולצה מיוחדת יש לו היום והוא נראה מקסים מנטה, סימוש, שיר, כל אחת שיודעת לצלם מסך, שילחו תמונה, אלירז בסוכה
צלמו את אלירז איזה חולצה מיוחדת יש לו היום והוא נראה מקסים מנטה, סימוש, שיר, כל אחת שיודעת לצלם מסך, שילחו תמונה, אלירז בסוכה
ד דינה128 New member 13/10/14 #14 אמירם טובים על תגובת הילדים לפאנצ'ים הבן שלו מבין הבת שלו , צריך להכין אותה לזה.
ד דינה128 New member 13/10/14 #16 דינה מראה בקיאות במה שקורה במחוברים זוכרת שיש לאמירם 40 זוגות נעליים אלירז: לי יש כמה זוגות ואני זורק... אני לא שומר..
דינה מראה בקיאות במה שקורה במחוברים זוכרת שיש לאמירם 40 זוגות נעליים אלירז: לי יש כמה זוגות ואני זורק... אני לא שומר..
ד דינה128 New member 13/10/14 #17 לינה בסוכה דינה ישנה בסוכה אמירם קישט את הסוכה עם הילדים "שלושה ילדים מה כבר תעשה איתם" אמירם: את יודעת כמה סיפורים הוא עבד עלי? סיפר לי שהיה בשייטת רק כששאלתי אותו שאלות לעומק הבנתי שהוא עובד עלי
לינה בסוכה דינה ישנה בסוכה אמירם קישט את הסוכה עם הילדים "שלושה ילדים מה כבר תעשה איתם" אמירם: את יודעת כמה סיפורים הוא עבד עלי? סיפר לי שהיה בשייטת רק כששאלתי אותו שאלות לעומק הבנתי שהוא עובד עלי
ד דינה128 New member 13/10/14 #18 אלירז": פגשתי את אשתו ונראה שהוא חופר יותר מאשר אשתו דינה: למה אתם תמיד מתמרמרים על האישה הילדים? אלירז: הוא חייל של אשתו. היא מדברת איתו עם העיניים. אמירם מתחייב לכמה שיותר ילדים, הוא אוהב ילדים.
אלירז": פגשתי את אשתו ונראה שהוא חופר יותר מאשר אשתו דינה: למה אתם תמיד מתמרמרים על האישה הילדים? אלירז: הוא חייל של אשתו. היא מדברת איתו עם העיניים. אמירם מתחייב לכמה שיותר ילדים, הוא אוהב ילדים.
ד דינה128 New member 13/10/14 #19 שיחה על צוק איתן אמירם עבר בין בתי החולים ועשה הופעות שלמות. דינה שאלה את אלירז אם התמונות שהעלה זה התנדבות או עבודה אלירז אמר שזו התנדבות והיא התפעלה.
שיחה על צוק איתן אמירם עבר בין בתי החולים ועשה הופעות שלמות. דינה שאלה את אלירז אם התמונות שהעלה זה התנדבות או עבודה אלירז אמר שזו התנדבות והיא התפעלה.