שרשור משוב כללי

גולי233

New member
פורום סרטים וקולנוע נמצא בדעיכה

היי,
מסיבה שאינה ידועה (לפחות לא לי), הפורום איבד בחודשים האחרונים ממש בבת אחת כמעט את כל כותביו, למעט 2-3 משתתפים. הפעילות בו דלה וכמות התגובות אפסית.

כמה הצעות:
1. לפנות למשתתפים שעזבו כדאי לאסוף פידבק ולהבין את הסיבות. לא להיות אגרסיבים ולבקש מהם לחזור, פשוט להיות חברה טובה ולהראות שאכפת לכם ושאתם מנסים לשפר ככל שניתן.
2. לשקול איחוד בין פורום סרטי מתח ואימה ופורום הקולנוע הכללי. סרטי מתח ואימה הוא בערך חצי מהסרטים בעולם אז לא נראה לי שהמשתתפים בפורום הראשון או השני יפגעו. להיפך.
3. לשים דגש על לחזק אי אילו פעילויות שיווקיות שתפוז מבצעים ע"מ לקדם את הפורום. עזיבה של משתתף אחד נוסף משמעותה שהפורום הגיע לסוף דרכו.

עופר D

New member
פתיחת הודעות בפורומים

אני סקרן לדעת של מי הרעיון הגאוני לקבוע שכשפותחים הודעה בפורום בלחיצה על שורת הכותרת, השורה נצבעת בשחור ולא ניתן לראות היטב את שם המגיב.
ככה לפחות זה בפיירפוקס, ואני מנחש שגם באחרים, אם כי לא הצלחתי לבדוק כי התפוז לא עולה כלל בכרום..

faery18

New member
הוסרו יותר מידי אייקונים חדשים(אני לא מדברת על הפרצופים)

היו אייקונים חדשים ממש יפים בעיקר בקטוגריית צומח כמו פרחים שהוצאתם. גם בקטגוריית אוכל ומשקאות היו דברים יפים, חבל שמההתחלה לא הוספתם את האייקונים החדשים לצד הישנים. עיקר התלונות היו על הפרצופים התפוזיים שהוצאתם. אבל חלק גדול מהאייקונים החדשים לא כולל הפרצופים היו ממש יפים וחידשו את הפורום בצורה שונה ויפה.

יש עדיין בעיה עם הויזואליות של הכינויים. אומנם את הדבר הכי חשוב שזה הדגשת המשתמש החזרתם. אבל המשתמש רואה את שאר הכינויים קטנים דהויים לא מודגשים וכשפותחים את ההודעות הכינויים בכלל נבלעים בשורה הכהה של הכותרת.

לגבי האייקונים הישנים שהחזרתם, אם כבר החזרתם אז החצים האדומים המעוגלים שסימנו "למעלה" "למטה" חסרים מאוד. אשמח אם תחזירו גם אותם. הם היו מאוד שימושיים. כי ראיתי שאת כל החצים האחרים כן החזרתם.

ודבר אחרון שאשמח שתתקנו זה סימני ההתראות והמסרים. הם דומים וקל להתבלבל, יהיה נוח יותר וברור יותר אם כשמקבלים מסר המעטפה תהבהב בכתום. לגבי סמן ההתרעות, הוא לא שימושי אם כשקוראים הודעה הודעה המספור לא יורד. בהתחלה כשהסמן רק יצא עוד כשהוא היה באדום, מספר ההתראות כן ירד עם קריאת ההודעות. מקווה שתתקנו את זה ואיך שנלחץ על הודעה מספר ההתראות יירד.

מקווה שתקחו לתשומת לבכם:)

היי

1. האייקונים הוסרו עקב בקשות שלכם.
2. לגבי הכינויים - תקלה זו מוכרת לנו והיא תטופל בשבועות הקרובים
3. חזר

4. סימני ההתראות והמסרים אינם דומים, כשמקבלים מסר המעטפה מהבהבת שיש התראה מופי מספר ליד הכוכב

faery18

New member
ממש תודה!:)

נזכרתי בבעיה נוספת ששכחתי להעלות,
כשמעלים יותר מתמונה אחת, התמונות הופכות להיות ממוזערות בשורה - דבר
שבגרסה הקודמת היה קורה רק אם מעלים הרבה תמונות. אבל אם היינו מעלים שתיים/שלוש תמונות הן היו מופיעות אחת מתחת לשנייה. זה הרבה יותר יפה ונוח. בבקשה תשקלו להציג את זה כך.
&nbsp
בנוגע לאייקונים, לדעתי רוב התלונות היו על האייקונים הפרצופיים. יהיה נחמד אם לפחות תחזירו את הפרחים שהוצאתם ואת קטגוריית מזון ומשקאות. אבל זו רק הצעה שאשמח אם תתקבל.
&nbsp
בכל אופן תודה:)

בעית טרול כפייתי בפורמי מזג אוויר למנהם פה

כבר מספר פעמים שיש ניק שמשיהו בלי סוף מציף עם הרבה קללות וכו, ונחסם לא פעם ולא פעמים על ידי המנהלים ובוסף מחליף ניקים יותר מאשר מחליפים גרבים וממשיךך להציף בדברי הבל וקללות, אני הבנתי מהמהנליםע צמם שחסמו אבל זה לא עוזר והוא מחליף ניקים וחוזר בניקים חדשים,אבל הבחור עד כדי כך טרול שאפילו את סגנון הכתיבה לא משנה ככה שבקלות אפשר לזהות שזה אותו, אחד הגיע הזמן שטפלו בזה כי אוטוטו העונה הפעילה שלנו כחובבי מזג אויר מתחילה ולא יהו חסרים גם טרולים רגילים, אז עדיף להעיף את המטרד הזה כבר כעט תודה

איננו דנים בנושא זה על גבי הפורום, אתה מוזמן לשלוח לנו מסר אישי בצירוף שם המשתמש המדובר ונדאג להדביר את הפורום מטרולים :)

FlameAngel

New member
הוספת קובץ במסר אישי

למה זה לא נותן להוסיף קובץ במסר אישי? הוספתי בפורמט המתאים, ניסיתי גם PDF וגם JPG, JPEG. כל פעם זה רושם לי שזה לא הפורמט, אבל יש אותם ברשימה.

למעלה