חג חמישי!
S shmickey New member 8/12/16 #5 מגפונים!! איך אני אוהבת את הצבעים האלו עליך! אומנם הצעיף יפה וכיפי אבל נראה לי שהייתי שומרת אותו ללוק אחר ומוותרת עליו לטובת הנקיון של הלבן והאפור הזה
מגפונים!! איך אני אוהבת את הצבעים האלו עליך! אומנם הצעיף יפה וכיפי אבל נראה לי שהייתי שומרת אותו ללוק אחר ומוותרת עליו לטובת הנקיון של הלבן והאפור הזה
R Rosie52 New member 8/12/16 #6 איזה כיף שהוספת צבעוניות חמה ונהדרת עם הצעיף השילוב של המגפונים עם המכנסיים האלו והסוויטשירט הכי קז'ואלית שיקית וחתיכית. ועם הצעיף זה מוי מוי כיף
איזה כיף שהוספת צבעוניות חמה ונהדרת עם הצעיף השילוב של המגפונים עם המכנסיים האלו והסוויטשירט הכי קז'ואלית שיקית וחתיכית. ועם הצעיף זה מוי מוי כיף
ט טליונום New member 8/12/16 #9 סליחה, כן? עם כל הכבוד לסניקרס ויש כבוד, המגפונים משדרגים ומעלים אותך גבוה גבוה. מאוד, אבל מאוד חתיכי!!
סליחה, כן? עם כל הכבוד לסניקרס ויש כבוד, המגפונים משדרגים ומעלים אותך גבוה גבוה. מאוד, אבל מאוד חתיכי!!
S shmickey New member 8/12/16 #3 חג שמיייח!!!! כל הצבעים כרגיל יצאו מעוותים.. בסוודר כחול (עם קישקושים צבעוניים), מכנסיים בבורדו ומגפונים חומים. את הגיטרה הייתי צריכה להקפיץ לאחותי בדרך לעבודה
חג שמיייח!!!! כל הצבעים כרגיל יצאו מעוותים.. בסוודר כחול (עם קישקושים צבעוניים), מכנסיים בבורדו ומגפונים חומים. את הגיטרה הייתי צריכה להקפיץ לאחותי בדרך לעבודה
H Happy Goth New member 8/12/16 #4 אני גיטרה מישהו פורט עליי אוח כמה שאני אוהבת את מה שאת לובשת על השפתיים
R Rosie52 New member 8/12/16 #7 ממש מסכימה עם האפי השפתיים שלך נראות מושלמות היום ושילוב הצבעים של הבורדו עם הסוודר הכחול והקשקושים (אם אביב גפן והתעויוט יכול להיות שם של להקה אז גם הסוודר הכחול והקשקושים יכול)
ממש מסכימה עם האפי השפתיים שלך נראות מושלמות היום ושילוב הצבעים של הבורדו עם הסוודר הכחול והקשקושים (אם אביב גפן והתעויוט יכול להיות שם של להקה אז גם הסוודר הכחול והקשקושים יכול)
ט טליונום New member 8/12/16 #8 אחלה שם ללהקה! שמיקי והסוודר הכחול עם הקשקושים. רוק איט גירל.אוהבת את מה שיצא לך.
H Happy Goth New member 8/12/16 #11 איזו אתלטית חטובה את מה זה למעלה? צעיף? צווארון נופל כזה? אני הייתי שמה את החותלות עם שורטס או אפילו בגד גוף למקסימום אפקט אני מאד אוהבת את האפורים עם הורודים-סגולים (אפילו התאמת לטלפון )  
איזו אתלטית חטובה את מה זה למעלה? צעיף? צווארון נופל כזה? אני הייתי שמה את החותלות עם שורטס או אפילו בגד גוף למקסימום אפקט אני מאד אוהבת את האפורים עם הורודים-סגולים (אפילו התאמת לטלפון )