סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

סופ"ש קריר ונעים לכולם

dahoe

New member
האלו

טוב: יציאות טובות מאוד שהיו השבוע, הרבה הידוק קשרים. ובאופן כללי, מתחילה שוב תחושה של רצון לעשות קצת יותר, למצוא דברים חדשים, לשנות שגרה, לאמץ תחביבים.
רע: תקופה לחוצה בטירוף ומלאה משברים בלימודים. לא תמיד קל. המשברים קצת גלשו לדברים אחרים והפכו אותי למאוד רגשי למשך השבוע האחרון.
שיר: להקה ישראלית שפתאום גיליתי ברדיו ועוד טרם שמעתי, אפרקו:
https://aperco1.bandcamp.com/releases

...וזהו היום!

Elle992

New member
Mine

1. קיבלתי אתמול חבילה ממש מפנקת. וכל זה בהפתעה מוחלטת

2. לא מצאתי משהו מסויים שחיפשתי בסופר וזה עיצבן אותי

3. Iggy Azalea - Team - אני לא מעריצה אותה בכלל או משהו, אבל לבחורה
יש את זה לגמרי. פעם ראשונה שאני מתחברת לסגנון כזה..או פעם שניה.
מי זוכר

4. גלידה, טבעונית

5. סוף כל סוף! The Purge Anarchy - היה ממש טוב.

6. קיבלתי מחמאה שממש עזרה בנושא

מלומאן

New member

משהו טוב שקרה לכם השבוע? גם אצלי, חבילות שהגיעו בדואר... כולל אחת שנשלחה לפני שלושה חודשים וחשבתי שאבדה לנצח. אז בתוך החבילות היו ספרים, ובאמת, אני כל פעם מתאהב מחדש עם כל ספר שמגיע אליי.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע? התעוררתי מסיוט הלילה. זה היה מאוד מוזר. זה לא היה בדיוק סיוט, אבל מין חלום חולני כזה ומטריד שנשאר לי בראש הרבה אחת שהתעוררתי. הפעם האחרונה שאני זוכר דבר כזה הייתה לפני שנים.

מה שגם מעניין הוא שאחד הדברים שאני זוכר מהחלום הגיע מתוך תמונה שראיתי באחד הספרים שקיבלתי אתמול. אז זה המחיש לי את הדרך שבה יופי ואימה יכולים להתערבב בצורה הכי אינטימית שיש.

יש עוד הרבה דברים מבאסים, האמת. אבל אחד מהם הוא שאני מאבד עניין ב(לנסות) לשתף את התחושות שלי עם אחרים. או לעשות את המאמץ ולשים את עצמי במקום שיש בו אנשים ואפשר לדבר איתם והכל. וזה כולל פורומים כמו זה.

אז בדרך כלל, אני סתם שמח לשים פה שיר או שניים ולחשוב שאולי יש מישהו שישמע קצת מוסיקה טובה בזכותי, אבל... מתחיל להגמר לי קצת הדלק, ואני לא יודע איפה ממלאים.

dory141

New member
סיכום

משהו טוב? הלחץ המקצועי ירד לכמה ימים, עד יום ראשון.
משהו פחות טוב? נפצעתי קלות בברך באימון פיטבולאטיס (פילאטיס עם כדור פיטבול). את תרגיל הבאלאנס הזה אני עושה שנים. הפציעה כאמור לא הייתה חמורה, אבל מוזר לי שלמרות הניסיון הרב נפצעתי. כנראה שלא הייתי מרוכז מספיק או שלא אמדתי את המרחק ביני לבין הקיר.
מאכל- כנפיים עם אורז.
סרט או סדרה- ראיתי אתמול את "עליית הביטקוין", בשידור מוקלט. התרשמתי לטובה מחלק א' על היסטוריית המטבע האלקטרוני.

Outer Space

New member
אני

משהו טוב שקרה לכם השבוע?
נפגשתי עם הרבה אנשים השבוע. התחלתי לחבב אנשים יותר בהשוואה לפעם :) שזה סימן חיובי מבחינתי.
משהו מבאס שקרה לכם השבוע?
הרכיבו לי גשר, בגיל 22. נו טוב, אתרגל לזה בסוף...
שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?
Sia - Unstoppable

מלכה האישה הזו

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?
אבטיח!!! אין כמו אבטיח קר ומתוק ביום שרב מגעיל.
סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?
לא ממש היה זמן לצפות במשהו, לשמחתי הרבה (כן כן, שמחה מזה)
האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?
לא ממש

אוקיי

1. חברה שלי ניסתה את הדף ישועות אחרי הרבה שכנועים מצידי והיא קיבלה את הישועה הראשונה שלה של הפתאום היא קיבלה בונוס 2500 שקל בלי מאמץ מעבר למאמץ הרגיל שלה בעבודה זה מאוד יעזור לה ואני מקווה שהיא תמשיך להתמיד גם אני צריכה להתמיד בדף ישועות כי הזנחתי אותו קצת.

2 רציתי פירה ואחותי מצאה מתכון של פירה עם חמאה ולא אהבתי שטעם החמאה כל כך נוכח פעם הבאה פירה טבעוני.

3 ראיתי את המוות של קגורה מכשפת הרוח מאינויאשה והזלתי דמעות כמים זה סחט אותי כמו לימון היטב היטב ובכיתי גם כשראיתי את הקטע לפחות 3 פעמים

למעלה