פתחו יומנים, יש תאריך: מפגש חג האסיף!

N o R i K o

New member
פתחו יומנים, יש תאריך: מפגש חג האסיף!

אז ההתלבטות הייתה בין יום שלישי ליום רביעי, ואז גברת נוי הגאונה נזכרה שהיא בכלל לומדת ביום רביעי...

אז...
אפ על הרגליים!

המפגש יערך בפסטיבל אייקון, אשכול פיס ת"א, רח' שפרינצק 4, ביום שלישי, ה-2.10, בשעה 16:00 אחר הצהריים!

למה ארבע? כי זו שעה מצוינת להתאספות, וכך גם נוכל לחרוג קצת מהגבולות שלנו ולקבל את המאחרים של חמש

איפה בדיוק? מאחורי המתחם ישנו קיוסק קטן ולידו עץ וכמה ספסלים - תמצאו אותי שם
למי שחושש להתקע אבוד לבדו, שיצור איתי קשר

מה בתכנון? נשב לנו, נערוך היכרות והתאמה בין הפנים לשם ולניק, נשחק בכמה משחקים בהשראת המשחקים... ובגדול נעשה את מה שאנחנו תמיד עושים כאן
פשוט בריל לייף! How cool will that be?

כווווווווולם מוזמנים! גם הסמויים, גם הקבועים, גם החוששים...
אנחנו מקבלים את כולם בברכה. הדרישה היחידה היא לדעת שקטניס היא הדמות הראשית... D:
אז יאללה, מי בא? סמנו

ושהסיכויים תמיד יהיו לטובתנו

N o R i K o

New member
שרון?

שרון תחטוף הלם תרבות באייקון...

אבל מה זה! זה כבר המפגש השני ברצף שאת מבריזה ממנו. לזה בחנוכה את באה, גם אם זה דורש שאסע לרעננה ואגרור אותך עצמאית!

pennylane11

New member
היא תחטוף שוק תרבות?

את צריכה לראות את מי אני גוררת

סתםסתם. כמו שאני אומרת לכולם, אנחנו אנשים ולא חייזרים (וחבל שכך!)

Sharonmxx

New member
בחנוכה אני באה!

ואת יותר ממוזמנת לגרור אותי עצמאית, רצוי באוטו או חד אופן או כלי תחבורה אחר שימנע ממני לשלם לאוטובוס

Sharonmxx

New member
כל היום תפוס לי בענייני צופים/הופעה/יום הולדת

לאחותי.
יש סיכוי, די קטן אבל קיים, שאני אבוא באחד הימים. אני לא יודעת את התאריך וזה ממש לא בטוח אבל אולי!

pennylane11

New member
אז אם יוצא ואת בכנס דברי איתי

או שפשוט תחפשי אותי שם עד שתמצאי, כי אלא אם זה יהיה בשעות הלילה המאוחרות (מ11 והלאה, בערך) אני אמורה להיות שם, איפשהו D:

pennylane11

New member
!

מבקשת לציין שהמשמרת שלי נגמרת באחת שזה מוקדם להפליא ואז אין לי כלום עד המפגש, ולכן אם מישהו שם מוקדם חפשו ילדה שהולכת בשמלה כחולה ובכובע של הטארדיס, ותעשו לי את המוות כמו שאתם יודעים להפליא עם משפטים כמו "את זאת מהפורום!" או "pennylane11 זאת את?!" או סתם תקראו בשם שלי ואני ארגיש ממש נבוכה כי אני אחשוב שאני אמורה לזכור אתכם גם אם לא נפגשנו עדיין. יעלסי ונוי ועוד רבים אחרים עשו את זה לפניכם, וזה היה מצחיק מאוד (NOT)
אשתדל גם לזכור לשים בתיק את הוואנס שהבאתי למפגש הקודם, וככה יהיה לנו המון כיף. לאלא, יהיה לנו המון שולחן מהאגוני

Ayelet 363

New member
הממ...

אני בטוח באה, אבל עם חברה... אני לא חושבת שאוכל לגרור אותה ממש למפגשים. אבל אשמח לקבל טלפונים מכמה שיותר אנשים ולנסות להיפגש גם אם לא אז, ולפחות לומר שלום (או שאנסה למצוא אתכם במסגרת הזמן של המפגש אבל יש סיכוי גבוה שאגיע רק לרגע (דרך אגב- אנחנו מתכננות להגיע לכל הימים, וביום שני גם נישן שם... אז אפשר למצוא אותי גם בעוד ימים).

pennylane11

New member
אתן באות להקמה וישנות שם?

איזה נסיכות אתן! אפילו לי אין כוח נפשי להתחיל את הכנס בשני בערב...
תהנו! ותחפשי אותי, אנחנו גם ככה נפגשות בכנסים בלי קשר למפגשים בטעות לגמרי

Ayelet 363

New member
אה חח התבלבלתי. התכוונתי יום שלישי

התכוונתי לשני לחודש ומשום מה אני כל הזמן חושבת שהשני לחודש הוא גם יום שני. לול. אין לי מושג למה.
באות בשלישי, ישנות, עוזבות ביום רביעי אבל מתכננות לחזור בחמישי.

ואני באמת חייבת להפסיק להתבלבל בימים כל חצי שניה.

pennylane11

New member
אה, זה בסדר, באמת לרגע לא הבנתי...

אז אני מניחה שנתראה בשלישי בבוקר!
(בואו! בואו בבוקר לקופות! אני בכלל לא משחדת אתכם לבוא לבקר אותי במשמרת)

Ayelet 363

New member
בכיף

אני מקווה שנגיע ישר לקופות... קיוויתי לשאול את חברה שלי על זה, כי אני מסכימה שזה עדיף קודם.

pennylane11

New member
אני אהיה בקופות עד אחת,

אבל בתכלס אני שם כל היום, ובגלל שראיתי את משחקי קרוסאובר כבר אתמול (והיה נהדר!!! אומייגאד איילת את תמותי על זה. זה ממש גאוני) יש לי רק עוד הרצאה אחת אחרי המשמרת והיא בשש. אז אני שם, מסתובבת, משחקת מנצ'קין או משהו~ D:
יש לך את המספר שלי, נכון? אז נדבר כבר D:

Ayelet 363

New member
יאפ, יש לי את המספר שלך

תודה על ההמלצה. מקווה שאוכל ללכת. כבר ביקשתי מהחברה שבאה איתי לבוא איתי להרצאה אחת שהיא לא מבינה כלום בכל מה שקשור אליה, ואני גם לא בטוחה שבזה היא תתעניין.

טכנית גם אין לי מושג מתי נגיע, אבל אנחנו מתכננות להיות שם הרבה, אז זה לא נורא.

למעלה