קפה פופולר
בימים אלו נפתח קפה פופולר, בבית המלון החדש "ג'ייקוב סמואל" בצומת הרחובות דיזנגוף-ארלוזורוב בתל-אביב.
 
המקום הוא בבעלות ארבעה מסעדנים תל-אביביים: עומר כצמן ותומר שפלר (יאסו, ז'ה פיקניו), השף אבי ביטון (אדורה, סוליקה, מזל טלה) ונדב לאור (טאיזו, צ'יקטי), אשר שאבו השראתם ממקומות הבילוי החמים ביותר בעולם.
 
קפה פופולר מתפרס על שתי קומות, ומציע שתי חוויות בילוי שונות; בקומת הכניסה המסעדה שתגיש תפריט ביסטרו שנבנה על-ידי השף והבעלים אבי ביטון. לעומת זאת, הקומה התחתונה, הממוקמת מתחת לאדמה, תתפקד כבר עם תפריט אלכוהול משובח ותפריט אוכל המותאם לאלכוהול.
 
המסעדה תפעל בשלושה סרוויסים: בוקר (11:00-8:00), צהריים (17:00-12:00) וערב (24:00-17:00). בין המנות בתפריט:
 
* קרפצ'יו תפוחי אדמה – תפוח אדמה צלוי עם קרם פרש בזיליקום, שמן זית ופרמז'ן (42 ש"ח)
* קיסר ישראלי – לב חסה צלויה, רוטב קיסר, שיפוד עוף ועשבי תיבול (54 ש"ח)
* טוסט סרטנים - חלה מתוקה, בשר סרטנים, שאלוט מקורמל, גבינת שברה (72 ש"ח)
* באקלווה כבד אווז – כבד אווז, פילו, דבש מתובל, פיסטוקים וקוקוס (78 ש"ח)
* מולים "פלפל צ׳ומה" – מולים שחורים, חמאה צהובה, פלפל צ׳ומה, קריספי שום, כוסברה (98/128 ש"ח)
 
הבר פעל, כאמור, בקומה 1-, ויציע תפריט אלכוהול ויין שיושתתו בעיקר על מותגים ישראלים (יין, ג'ין וערק), ואוכל שמתאים ללוות אלכוהול. בין המנות הבולטות בתפריט:
 
* פלפל חריף וטלה - פלפל חריף קלוי, בשר טלה קצוץ ורכז רימונים (36 ש"ח)
* סיגר פופולר - חלקי פנים מהגריל, טחינה, רסק עגבניות טריות ופלפל חריף (56 ש"ח)
* סופריטו תמנון – תמנון מקומי, תפוחי אדמה ועגבניות חריפות (58 ש"ח)
* נוקידס טריפוליטאי – ניוקי סולת, רוטב עגבניות חריף, דגי ים ובוטרגה (78 ש"ח)