חג השבועות בפתח. מה נביא בטנא?

חג השבועות בפתח. מה נביא בטנא?

אז ככה...
מחר ערב חג השבועות. אחד משלושת הרגלים, שבהם היו עולים לרגל לירושלים.
עכשיו.. אנחנו לא עולים וכנראה לא לרגל (לפחות לא במקרה שלי
) אבל.. להביא טנא אפשר, נכון?

אז.. מה תביאו בטנא שלכם ולמי?
 
מתחילה


אני אביא בטנא שלי אופטימיות לי ולכולם.
וגם אמונה גדולה שדברים יהיו בסדר. וגם קצת צחוק, שמחה ואפילו כמה דמעות של התרגשות.

לעצמי אינ אביא בטנא שלי תקווה גדולה. שהדברים יסתדרו. שהרגל שלי תפסיק להציק לי בכאבים שלה, שהחיים יהיו יותר קלים קצת, שאמצא את כל הדברים שאני רוצה למצוא עכשיו, ובעיקר, אביא קצת שקט. נפשי ואישי. שיאפשר לי לעבור את שלושת ימי החג ואת החודש הקרוב בשלווה יחסית, בלי לאבד עשתונות ובלי להילחץ.
אמן
 
דווקא מתאים לי לעלות לרגל.

אני תמיד אומרת שיש לי אחת והשניה מיסינג אין אקשן כבר 5 שנים..

(אבל היא מתעוררת בקצב שלה)

בטנא שלי יהיה הרבה מתוק

ומוטיבציה להתקדם בכל התחומים
והמון כח וסבלנות להתמודד עם כל הבבונים בכבישים (ואיפה לא..)
וקבלה עצמית עם כל הטוב והרע
(מקדישה לכם שיר קיטשי שאני מאוד אוהבת ) http://www.youtube.com/watch?v=z8f2mW1GFSI

חג שמח לכם!
 

kikona126

New member
אני אחרי הפה והטלפיים

לא מביאה טנא לאף אחד...

חג שמח
 

annabell Lee

New member
רוצה בטנא

משכך כאבים שבאמת עובד כדי שאוכל ללכת לישון. לקחתי כבר כל דבר אפשרי היום החל מהקלים ועד לכבדים. הכאב צוחק לי בפנים ומתעלם מכל כלי הנשק.
 

bimbo.

New member
אנבל, אני מצרפת את הטנא שלי לשלך. ואוסיף רק -

גם להפטר מכל הסיבות לכאבים ולחיות כאדם "נורמלי".
אמן ואמן!!
חג שמח
 

kikona126

New member
נסי להשיג את מה שאני מקבלת

עד עכשיו מייבאים לי מצרפת - antadys או מה שזה לא יהיה, אני יודעת שאין לזה אישור בארה״ב תשיגי אישורים לזה.
 

kikona126

New member
זה משכך כאבים לאנדו

כל האנדואיות בצרפת מקבלות אותו...
 

annabell Lee

New member
הבעיה שאני לא בטוחה שזה ממש האנדו'.

הרי יושב לי שם אחד על עמוד השידרה שמקרין לגב תחתון ולרגל-ואלו הכאבים הקשים. אז לא יודעת מי הביצה ומי התרנגולת.
 

annabell Lee

New member
מעיר זה לא טוב, אני מחפשת כאלו

שירידמו אותי עד שהכאב נעלם. ואם המזל שלי קמתי עכשיו עם כאב גרון מהגיהינום. לא יכולה אפילו לבלוע רוק..מזל שיש פורום כאב כי אף אחד לא יבין. אשאל את הרופא לגבי הכדור ונראה לי שביום ג' אקבע תור לאורטופד ונראה מה קורה שם.
 

kikona126

New member
תורידי מהאינטרנט

את הגליון שלו...
בארץ ובהרא״ב זה לא קיים. הבנתי שאסור את החומר שנותנים בה. (זה משכך שפועל על חומר שלא אקטיבי בתרופות שיש בארץ, והוא ההבדל הקטן.)
אין צורך להרדם כדי שהכאב יעבור, הוא פשוט עובר.
הרופא בצרפת אמר לי לקחת 2 במכה שהכאב מתחיל ולא רק שאין כאב הוא גם לא חוזר לאחר מכן... מה שכן, אני ירדתי בכמות לכדור אחד בלבד...

אכן כן, טוב שיש פורום כאב! וגם כי בפורום כאב מדברים על עוד דברים חוץ מהכאב...
 

annabell Lee

New member
אם אין כאן אז אין ממי לבקש.

תדעי לך שלמרות שנראה שמאוד קלים כאן על מרשמים, הם לא יתנו כדורים כל כך בקלות. זה שאני VIP זה משהו אחר אבל אפילו כדורים נגד שפעת שהם מרדימים ו OTC נרשמים כאן. את צריכה להציג רישיון נהיגה ואין מצב שתקני במקום אחר כמות גדולה כי יש מעקב. קרציות.
 

kikona126

New member
הם יכוליםצלשלוח למרפאת כאב ולנסות לרקוח

משהו בסגנון, שווה ניסיון...
 

annabell Lee

New member
לא לא נתנו כלום.

מסתבר שזה כאב עיצבי..לא יודעת אם כתבתי כאן אבל חטפתי התקף קשה של כאב. לא יכולתי לדרוך על רגל שמאלית בכלל. הייתי בטוחה שזה אותו מוקד שישוב לי על עמוד השידרה אבל הפעם יצאתי עם תוצאות יותר טובות. מסתבר שזה התקף של פיברומיאלגיה הידועה. הגב תקין לחלוטין..כלומר המוקד עדיין שם אבל זה לא הוא. עשו לי בדיקות, קיפלו אותי לכל הכיוונים. מיכוון שאני מאוד גמישה הרופא התחיל לצחוק כאשר הוא ניסה לקפל לי את הרגל בזווית לכיוון הראש ומצא את עצמו מגיע עם כף הרגל עד לראש שלי מבלי להניד עפעף..הוא אמר שאם זה היה הגב או פריצת דיסק הייתי צורחת עד השמים.

ידעתי שיש אבחון של פיברו' אבל לא ידעתי שהכאב יכול להיות כל כך קשה. במשך 5 ימים לא הצלחתי לעמוד בלי לצרוח..ואני מהשקטות כאשר כואב להן. אז הוא אמר שהכדורים לא יעזרו לי ושלח אותי לנוירולוג שייתן לי משככים שעובדים על העצב כי דברים כמו ויקודין ופרקוסט פשוט לא יעזרו-זה היה ברור לי כי כבר ניסיתי בבית ונלחצתי שזה לא עבד.
 

kikona126

New member
חחח מי שיש לה אנדומטריוזיס

אני חושבת שאנחנו המצאנו את זה...
שאלה טובה!
 

שרון ל 1

New member
חג שמח!!!


אני אשים בסל הרבה אהבה ושמחת חיים.
עוצמה ויכולת להתקדם ולהתפתח למרות הכל ובגלל הכל.
ואני צמחונית, אז גם המווווןןןןן אוכל
זה לגמרי החג שלי...
 
למעלה