שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבת שלום וחג שמח

AndreiTR

New member
''הצד האחר של גן העדן'' הסתיימה בברזיל בממוצע 39

הטלנובלה של גלובו O Outro Lado do Paraiso זכתה לממוצע רייטינג ענקי לאחר שבשנים האחרונות רוב הטלנובלות של התשע זכו לממוצע נמוך מלבד הכוח לאהוב שהצליחה שהפריים טיים יחזור להצלחתו בחזרה.
בפרק האחרון של הסדרה, מעל 62 מיליון צופים צפו והתרגשו.

''הצד האחר של גן העדן'' מספרת על קלרה, אישה פשוטה שמתאהבת בגאל, ואותה מערכת יחסים שתיקח אותה לגיהנום שתשנה את חייה לעד, אמו של גאל, סופיה השאפתנית מגלה כי קלרה יורשת של אדמה שיש בה אזמרגד, סופיה רוקמת תכנית כדי לבודד את קלרה במרפאה פסיכיאטרית, עם חלוף השנים קלרה תהפוך לאישה נחושה וחזקה ותתחיל לתחקר את כל אויביה לקראת השיבה שלה בחיפוש אחרי צדק ונקמה. (מזכיר קצת את השיבה הביתה לא?- אבל רק בעלילה המרכזית... חוץ מזה הסדרה מעניינת וגראזי מאספרה פה במשחק חייה...)

הסדרה מציגה לנו אהבה אסורה בין הבדלי מעמדות, מה שגורם לנו לדון על גזענות, על הומופוביה, על נושא הגמדות, (נושא שפעם ראשונה מופיע בסדרות בויוה-אלא אם כן הופיע קודם) פדופיליה...ועוד.

הסדרה מצולמת גם בטוקנטינס, ובריו

פרומו/טריילר
ושיר הפתיחה

פעם ראשונה שאני נתקלת בטלנובלה שדוחפים שם פוליטיקה

למרות שנושא הטלנובלה הוא משהו אחר והוא רימייק לSeñores papis הארגנטינאית. זה התחיל בהערות הפוליטיות של פרננדו(פרנסיסקו מלו) וסוטו אבל עכשיו יש ביקורת נוקבת כלפי החברה והממשלה ואף הקצינו ואחת הדמויות אמרה שצ'ילה מדינה זבל. גם נכנס לאבאל'ה דמות שהגיעה מהולנד והעבירה ביקורת על צ'ילה והציעה לאחת הדמויות לעזוב את צ'ילה ולעבור יחד איתה. הטלנובלה הזאת מציגה את צ'ילה באור שלילי ואף מבזה אותה, יש מצב שהתסריטאים שם הם שמאלנים ואולי חלקם קיצוניים. כיהודייה אין לי מה לחפש שם זאת מדינה אנטישמית אבל מעניין אותי אם גם בגרסאות האחרות גם היו הערות וביקורות נגד המדינה שלה, במיוחד מקסיקו שהעתיקו מצ'ילה את העלילה.

snirf

Active member
ויוה התחילו לשים פרסומות במהלך הפרקים

אמא שלי רואה טורקיות בויוה...ופתאום אמרה לי במהלך צפייה אתמול ששמו פרסומות כמה פעמים בזמן שידור פרק.
הייתכן?! תמוה לי שלא דיברו על זה כאן ולא התלוננתם בפני ויוה.

השאלה אם זה רק בסופ"שים, או שזה התחיל מעכשיו...

evglev1

Well-known member
מנהל
לא נתקלתי בדבר הזה

אלא אם כן היא ראתה באינטנרט פרקים טורקים או בערוץ טורקי פרקים טורקיים שלמים שהם בדרך כלל שליש מפרק של ויוה והפרסומות בין הפרקים של ויוה נראים לה כמו פרסומות באמצע הפרק, כי ויוה עורכים את הפרקים מכיוון שפרק טורקי הוא בין שעתיים לשעתיים וחצי.

evglev1

Well-known member
מנהל
בעצם אולי באתר ויוה, שם יש פרסומות כל הזמן

ומניסיון זה בכל אתר וואלה.

faery18

New member
גם אני לא נתקלתי בכזה דבר

לפחות לא בויוה הרגיל(וטוב שכך
)אולי זה התחיל רק בויוה פלוס

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה פועלים בצורה מנוגדת למדיניות העבר

רסיסים לא רק תעלה לאתר, אלא גם תחליף את דילה.
https://www.facebook.com/vivatv.il/...ZgKWHIJO_UhAfUxxahwXX1ZXvAAFqwixzPe3hgLAsa9fA.

עד עכשיו ויוה נמנעו מלשדר באתר תכנים שמשודרים בערוץ בתשלום, והטורקיות והקוריאניות שודרו באתר אחרי סיומן בויוה פלוס, אפילו לכל הרוחות הקוריאנית תעלה לאתר רק לאחר שתסתיים בפעם השנייה בויוה פלוס. הפעם היחידה הייתה קרדאיי שהתחילה בויוה לפני החלוקה לז'אנרים ורצו לא לחייב את אלו שהתחילו בויוה להתחבר וגם העלו באתר אז היו צריכים לסיים, וגם אז הקפידו על פער של חודש בין האתר לטלוויזיה ולכן שידרו רק 4 פעמים בשבוע גם באתר. ברסיסים ב-20.6 היא עולה לטלוויזיה, וב-24.6 לאתר, פער קטן מאוד.

נראה שבגלל שסלקום TV ופרטנר TV נותנים את ויוה פלוס בחבילה הבסיסית והוט ויס נותנים אותם בחינם ללקוחות חדשים, וגם מן הסתם ללקוחות שעזבו אותם וחזרו אליהם, אז ויוה כבר לא רואים בכך מחסום. מי יודע אולי גם בבתי המלון בישראל יהיה גם ערוץ ויוה פלוס?

אז עכשיו ברור למה העלו את שורה וסאיט, גונול ובלב פועם, ועוד מעט גם איפט לאתר, כי עד שרסיסים תיגמר בפעם השנייה, תקדים מאז אהבה מנצחת כבר ייגמרו זכויות השידור שלהן ונראה שעוד הרבה סדרות, זאת הסיבה שלא שודר בטלוויזיה שידור חוזר של קרדאיי, אבל ברסיסים משנים מדיניות לגמרי. ונראה שכמו שורה וסאיט, למרות קיבאנץ' טטליטו גם יפה שלי, אם תחזור בכלל רק לאתר, כי אין מצב שזכויות השידור שלה ישמרו אחרי השידור החוזר של רסיסים.

למעלה