מילקי בננה
New member
ב"ה ילדתי תאומים לפני שבוע, ילדתי בקיסרי ולא התחלתי להניק מיד, ניסיתי אחרי יומיים שלושה והתאומים לא כל כך תפסו ואני גם הייתי מאד כאובה, יותר מאוחר התחלתי לשאוב אבל בגלל האינטנסיביות של הטיפול בהם גם לשאוב בקושי יש לי זמן
אני מנסה להציע לפחות לאחד מהם קודם את השד ורק אח"כ בקבוק הבעיה שאני לא יודעת אם בכלל יוצא לי משהו ואם כן אז אילו כמויות יוצאות, כיוון שהם במשקלים קטנים 2174 ו 2345 אני צריכה להאכיל כל שלוש שעות ובו זמנית, או פחות או יותר בו זמנית, אני לא מניקה את שניהם במקביל, אני פשוט לא יודעת איך עושים את זה, אני גם פיזית לא חזקה וגם ככה להניק אחד נראה לי כבד, אני מניקה כרגע על כרית הנקה רגילה כשאני יושבת על כורסת הנקה, אבל כל פעם רק אחד וכאמור לא הרבה פעמים ביום אולי פעמיים שלושה וגם זה בהנחה שהם לא שומטים מיד את הציצים ואז זה רק לאחד ולשני נותן בעלי בקבוק אחר כך אני משלימה בבקבוק, לפי הכמות שאני משלימה נראה לי שמה שיוצא לי מאד שולי, אני חושבת ככה כי הנקה + בקבוק מבחינת כמויות של הבקבוק זה כמעט או שווה לבקבוק לבד
יש לי משאבה דו צדדית של לקטינה אני שואבת כאמור פעם פעמיים ביום ומצליחה לשאוב רק משהו כמו 40-50 מ"ל, אתמול הצלחתי אפילו 80 אבל הבוקר שוב הצלחתי רק 45, חוץ מהבוקר כל יום שאבתי מכל שד לחוד ואז שואבת 7-5-3 מכל צד לסירוגין , הבוקר שאבתי משניהם בו זמנית משהו כמו חצי שעה
כיוון שאני מאכילה וכל האכלה לוקחת איזה שעה ואז יש החתלה ועוד מעט דברים יוצא שהשאיבה שלי דיי קרובה להאכלה הבאה הם אוכלים כל 3 שעות
איך מגבירים ייצור חלב ?
אשמח ליועצת הנקה טובה באיזור פ"ת
האם בכלל יש עוד טעם לנסות להניק ?
רוצה לציין שבעבר הנקתי פעמיים ואף פעם לא היו לי בעיות של חוסר חלב