שיהיה כמה שיותר טרי.
אם אני מארחת-בד"כ מכינה מה שאפשר ערב קודם וכל השאר באותו יום ואז מחממת.
כשמתארחת-בד"כ מכינה מה שצריכה במהלך אותו יום אלא אם עובדת ואז ערב קודם אם אין ברירה...
גם אם אני מכינה מראש, מקפיאה, יום קודם, תמיד יש כל כך הרבה מה לעשות באותו יום, לסדר שולחן וגם לנקות אחרי....שאני בסוף על ארבע....
מעריצה את כולכן על היכולת המופלאה.
אמא שלי עוזרת עם משהו, אם גיסתי מגיעה היא מביאה סלט (שזו עזרה משמעותית כי סלט צריך להכין ברגע האחרון)!
תכף אלך לטגן בצל....כמות גדולה...שישמש לפשטידה כשאחליט איזו.....
אם הנסיכה לא תלך לאימון היום אולי נכין עוגה...או מחר.
מאחר ואני מארחת בחצר זה יותר מסובך
אבל בחגים השולחן עומד ערוך ומוכן כמה ימים מראש. . מכסה מעל הכל מפת ניילון גדולה.
זוכרת אצל אמי שלפני ראש השנה לא יכולנו לשבת בסלון . השולחנות היו ערוכים בצורת ח' סביב כל הסלון . ערב קודם היתה מסדרת את הפרחים, ביום האירוח היתה כמה ב4 בבוקר מסיימת הכל הכל |(אפילו פיסול הירקות לקישוט) עד שעה 11:00. והיתה אומרת מה שלא נעשה כבר לא יעשה ולא יהיה . מתקלחת והולכת לארבע שעות שינה.
כמה בסביבות חמש ומתחילה לערוך בצלחות לחמם.
הלוואי והייתי יודעת להתארגן כמוה. .
חייבת להתארגן עם אוכל חצי מוכן מאחר שאיני יכולה לדעת כמה אנשים יגיעו .
קבוע אנחנו בסביבות 25 איש אבל כל אחד מוזמן להגיע עם חברים . והרבה חברים מהמרכז הודיעו שאולי יגיעו. (לפני שנה הינו כ70 איש בכמה סבבים) רביולי עם גבינות ועם בטטה וגבינת רוקפור
הבורקסים מבצק עלים חמאה תוצרת בית ממתינים רק לאפיה .
עלי הגפן במילוי אורז וצנוברים במקפיא .
גבניות במקפיא
חצ'פורי במקפיא לפני אפיה
תחתיות הקשים האישים ממתינות למילוי.
כל שנותר
סלמון -יום קודם יכנס למשרה יצרב לפני הארוחה
שרימפס -הרוטב יוכן יום קודם לפני הארוחה יכנס לרוטב.
רוטבים לרביולי ולסלטים יוכנו מראש.
ד'לעת ערמונים במילוי צמחוני - המילוי יוכן מראש האפיה בבוקר יום האירוח
החסה והכרוב רוחצת חותכת מיבשת מראש בשקית אטומה נשמר מעולה .
העוגה יום מראש .
הטחינה , החומוס סלט מיונז, והחצילים . יומים מראש.
פיצות ביום האירוע לפי הצורך בבוקר אלוש 2קג קמח לבצק וזה יהיה עבור הילדים כשכל ילד מכין לעצמו . רוטב פיצה יש מוכן במקפיא.
בקיצור יש אוכל , יש שסק ותותים על העצים . יש אירוע ברחבה בבית העם . ואתם מוזמנים.