יום שני
S shmickey New member 19/12/16 #5 יום שני את יודעתתתתתתתתתת יש בעיר סוכריההההההההההההההה יפה יפה יפה. המכנסיים שחורים? החיוך מימין
H Happy Goth New member 19/12/16 #8 אני רואה שאת במוד כרוז מאמש תודה שמיקי, זה ג'ינס כחול כהה (מידי מסתבר )
R Rosie52 New member 19/12/16 #9 טוב אז ככה... ככה בדיוק ככה תחייכי ותהיי מבסוטה כל יום. ג'ינס כחולים, סריג וורוד (זה בול משתלב עם הסניקרס). הסריג נראה ממש נעים
טוב אז ככה... ככה בדיוק ככה תחייכי ותהיי מבסוטה כל יום. ג'ינס כחולים, סריג וורוד (זה בול משתלב עם הסניקרס). הסריג נראה ממש נעים
H Happy Goth New member 19/12/16 #7 מהממת במונוכרומטי ככה נקי ובלי התאמצות יצא לך לוק משובח, חתיכי, ועדכני! אני חושבת שכדאי לך לקנות עוד טייצים, זה מאד מחמיא לך ונכון שזה הכי נוח בעולם?  
מהממת במונוכרומטי ככה נקי ובלי התאמצות יצא לך לוק משובח, חתיכי, ועדכני! אני חושבת שכדאי לך לקנות עוד טייצים, זה מאד מחמיא לך ונכון שזה הכי נוח בעולם?  
S shmickey New member 19/12/16 #13 בהחלט הכי נוח בינתיים אני מסתדרת עם השניים שיש לי, אולי מתישהו אקנה עוד אחד
R Rosie52 New member 19/12/16 #10 יא אלללה שלך כמה שיפה לך הטוניקה נהדרת ומפתח הצוואר שלה יחד עם אורך הטייטס מאריכים אותך עוד קצת
H Happy Goth New member 19/12/16 #6 טל ברודי החמודי! אנחנו על ה ונשאר על ה חחח החלפת לסוודר צהוב אמיתי, למרות שיכלת להישאר עם השמלה