הכל מזוייף, אין שם שוב אהבה ובטח לא בחינם
ראינו את רמות ה"פרגון" של החבר'ה לשי מיקה (כל פעם שקיבלה מחמאות מהדיירים לשעבר ברק הערס ועומרי הקנאי התחילו להתמרמר).
ראינו את דודו הסטייק - כשהיה מועמד להדחה כל שבוע התקרב לשי חי כי ידע שהוא חזק אצל הקהל בחוץ. ברגע שקיבל חסינות הופה התהפך.
כנראה היה צריך להקרין לו את הסרטון שבו הוא אמר לשי מיקה שהוא מת לחזור לחברות עם שי חי אבל הוא מפחד מאור, ברק ועומרי שמרגלים אחריו.
ראינו את עומרי שהקנאה נשפכת לו מהאזניים ואפילו הודה בקול רם וצלול שכולו היה קנאה בשי חי - מקנא באור (איך היא מעיזה לקחת לעצמה קרדיט על העפת שי חי מהבית ולא נותנת לעומרי קרדיט??? אפילו אור באה והטיפה לו מוסר על זה), מקנא בשי מיקה, מקנא אפילו בקסניה.
ראינו איך קסניה יצאה מהבית ועומרי - החתן המיועד, המאהב הרומנטי - כולו שמח שסוף סוף הוא נשאר בגמר ולא צריך להתחלק איתה בהצבעות - כל היחסים ביניהם היו בשביל המצלמות והרייטינג.
ראינו את אור זורעת רעל בכאילו מחמאות ולוקחת לעצמה קרדיטים עבור התנהגות רעה, בזויה, אלימה ומכוערת.
ראינו את ברק מקלל, מאיים, אלים (זה שהוא ערס הומו מבית שמש ופורס נקניק לא עושה אותו ראוי לזכיה).
היחידה שלמעשה הודתה שיש לכל שישיית מי האפסיים חלק בעזיבת שי, תניה ואיציק היתה קסניה, שהרגישה רע בבוקר שהם עזבו. והיא - כמו שאמר איציק - היתה האופציה הנורמלית היחידה לעומת כל השאר, אבל היתה פרווה ושיחקה כל העונה במיטה עם עומרי בשביל הרייטינג (זה שירת אותה יפה, גם אם היא לא תודה בזה).
הייתי במקום יורם זק מושיבה את כל השישייה העלובה הזאת בחדר האח ומקרינה להם את מה ששודר בערוץ 26 ושרוב הצופים ראו (אני לא הייתי מחוברת לערוץ, גם לא סימסתי - יש לי דברים חשובים יותר לעשות עם הכסף - לכן צפיתי בקטעים הדוחים שלהם כאשר הועלו ע"י צופים לאינטרנט). שיתמודדו עם כל דבר ודבר שעשו לשלישייה (החבאת אוכל, חרם, כינויי גנאי, יריקה ודריכה על בגדיו של שי חי, קללות למשפחתו וילדיו ועוד ועוד).
העונה הזאת היתה העלובה והדוחה שאי פעם שודרה (למעשה הירידה ברמה התחילה בעונה של טהוניה, המשיכה עם העונה של טל וזה כבר שיא השיאים).