טופ 5

DAN1EL

New member
טופ 5

והפעם - מהם חמשת השירים הכי אהובים עליכם של...

ליידי גהגה

אני מזכיר:
אם קשה לכם לבחור חמישה שירים, אפשר לבחור גם עשרה.
אם קשה לכם לדרג, אפשר גם בלי סדר מסוים.
אני משתדל לבחור באמנים שכל חברי הפורום מכירים בשביל הפינה הזו.
או במילים אחרות: אין סיבה לא להשתתף!

RTur

New member
Well...

לפני שאני מתחיל בדירוג, ציינתי כבר כמה פעמים כאן שאני פחות נהנה מגאגא בשני האלבומים האחרונים שלה ודי ירד לי ממנה.
אבל, אני חייב לציין משהו שלא קשור לדירוג. אתמול נתקלתי בוידאו שלה מבצעת את Bang Bang (My Baby Shot Me Down) מתוך כנראה איזשהי הופעה שהיא עשתה עם טוני בנט (הוא עצמו לא נמצא בביצוע השיר הזה ספציפית אבל בכותרת הוידאו שמו כן מופיע אז אני מניח שזה בגלל שזה קשור לחלק מהאלבום המשותף שהם אמורים להוציא יחד או שכבר יצא) - https://www.youtube.com/watch?v=-huNrHAou-E - ו... וואו זה היה מצויין! ביצוע נהדר שלה! הרבה זמן לא נהניתי ככה מלשמוע אותה.
&nbsp
ולדירוג:
1. Bad Romance - אני לא חושב שזה יפתיע מישהו וכנראה שהוא גם יהיה בטופ של כולכם. הברקה מטורפת שלה. כל החבילה שהיא עשתה לשיר הזה פשוט מדהימה. השיר עצמו, ההפקה, הקליפ, ההופעות איתו. אייקוני ואדיר.
2. Poker Face - כשהיא שחררה את פוקר פייס אני דווקא חשבתי שJust Dance יותר טוב ממנו, כנראה בגלל שמבחינה הפקתית הם די דומים ברמת הסאונד (רד וואן לא היה יותר מדי מגוון באלבום הראשון שלה) ובגלל שפוקר פייס יצא אחרי ג'אסט דאנס זה הרגיש לי כמו גרסה פחות טובה של אותו השיר. אבל ככל שהזמן עבר, פוקר פייס נהיה יותר אפי גם אצלי וגם נראה שבדעת הקהל הרחב.
3. Telephone - השיר טוב ומגניב + ביונסה פה (והשת"פ שלהם כאן יצא מגניב ותרם מאוד לשיר. בניגוד לוידאו פון הדי מעפן) + הקליפ משוגע ומטורף. קשה לעמוד בזה.
4. G.U.Y - לא שמעתי את האלבום ארטפופ ועדיין אין לי ממש חשק כי ירד לי ממנה לאחרונה וגם לא אהבתי את הסינגל הראשון ממנו. G.U.Y הוא אמנם לא איזשהי הברקה מטורפת ברמה של באד רומנס אבל משהו בו פשוט עושה לי את זה. שיר פופ נהדר שבנוי מה"נוסחה" הגאגאית עם מלא הוקים מגניבים בלחן והקטעי דיבור האלה שממש כיף לי לשמוע, השיר מופק טוב ומבוצע טוב שאני פשוט נהנה ממנו מאוד. הוא מרגיש לי כמו הגרסה המקבילה (והמשופרת) של "LoveGame" מהאלבום הראשון. מה שמוביל אותי ל..
5. LoveGame - אז כמו שאמרתי על G.U.Y - הוא לא הברקה גאונית אבל הוא פשוט עשוי טוב וממש כיף לי לשמוע אותו.
&nbsp
מעבר לזה יש כמה שירים שלה שמדי פעם צצים להם ויש לי שוונג עליהם ואני שומע אותם אבל ה"אהבה" שלי אליהם לא מספיק עקבית ובגלל זה לא הכנסתי אותם לדירוג אבל אני רוצה לציין אותם בכל מקרה: Speechless, You and I, Beautiful Dirty Rich, Alejandro, Venus.
&nbsp

ערן1987

New member
מסכים מאוד לגבי מה שכתבת על Bad Romance

שיא הקריירה שלה, בעיניי. מדהים לחשוב שבסוף החודש השיר הזה יחגוג 5 שנים!
&nbsp
LoveGame

DAN1EL

New member
שלי :)

1. Paparazzi - המנון פופ נפלא. אני אוהב את איך שהשיר בונה מתח.
2. Just Dance - אני ממש לא נמנה על אלה שגילו את גהגה מאוחר, או עם הזמן, אני אהבתי אותה כבר מהסינגל הראשון. אני ממש זוכר איך ראיתי בפעם הראשונה את הקליפ של זה בטלוויזיה, ושני דברים עברו לי בראש: שזה נראה כמו קליפ של דייויד לה שאפל (זה לא) ושהקול שלה מזכיר את כריסטינה. ועד היום אני חולה על הסינגל הראשון הזה. הוא פשוט שיר כייפי ומוצלח.
3. LoveGame - מאוד צמוד למקום השני מבחינתי. חולה על זה.
4. Beautiful Dirty Rich - עוד יציאה מעולה מאלבום הבכורה!
5. Telephone - לא התלהבתי ממנו בהתחלה, וכשיצא הקליפ התאהבתי. והבית של ביונסה, כפי שכבר ציינתי בפינה של שבוע שעבר, מעולה!

עוד שירים אהובים עלי:
Dope
Bad Romance
Poker Face
Alejandro
Speechless
Bloody Mary
ועוד.

כמו ארתור, גם אני פחות אוהב את שני האלבומים האחרונים שלה.
אני זוכר ש-Born This Way (הסינגל) יצא כשהייתי בדרום אמריקה והשמיעו אותו המון שם, וממש התאכזבתי, כי נורא ציפיתי ל-era הזה.
גם הסינגל הראשון של האלבום האחרון, וכל הסינגלים שבאו אחריו (ורוב האלבום עצמו, בעצם) אכזבו אותי.

אני עדיין מאוד בעדה - אני חושב שהיא מוכשרת, מאתגרת, מגניבה, כייפית, ושהיא עדיין מוסיפה המון צבע לעולם הפופ.
אני ממש לא הייתי ממהר להספיד אותה, גם אם לא אהבתי את האלבום האחרון שלה בכלל.
היא יודעת מה היא עושה, היא מוכשרת, היא ממשיכה להתנסות ולהפתיע (ע"ע האלבום עם טוני בנט) והיא כאן כדי להישאר.

Drunk in Love

New member
Mine:

1.Government Hooker

2. Venus

3. Heavy Metal Lover

4. Aura
5. Bad Romance
6. Judas
7. G.U.Y.
8. Sexxx Dreams
9. Bloody Mary
10. So Happy I Could Die
11. Dance in the Dark
12. Paparazzi
13. Marry the Night
14. Do What U Want
15. LoveGame
16. Mary Jane Holland
17. Applause
18. Scheisse
19. Alejandro
20. MANiCURE

DAN1EL

New member
וואו, הטופ 4 שלך מורכב בעצם

דווקא משירים מתוך שני האלבומים האחרונים והדי מושמצים שלה.
בכלל, נראה שאתה ממש אוהב את האלבום האחרון.
&nbsp
המקום ה-12 הוא הפעם הראשונה בדירוג שלך בה אנחנו פוגשים שיר מהאלבום הראשון שלה.
מעניין. :)
אתה פחות אוהב את האלבום הראשון? או שהוא יחסית נמאס עליך?

Drunk in Love

New member
אני חושב שלאנשים שאהבו אותה מההתחלה היה תהליך הפוך איתה.

הם אהבו מאוד את תק' The Fame (יחד עם מפלצת התהילה כמובן) ואז התבאסו מ- Born This Way, וזה נמשך עד תק' ARTPOP הנוכחית. זהו למעשה המצב בו נמצאים רוב חברי הפורום הזה כשזה נוגע אליה. פה יש קיצוניות מהבחינה הזאת, מאהבה נורא גדולה שרכשו כלפיה למצב בו הם בקושי אוהבים מה שהיא עושה. המקרה שלי הוא הפוך - לא התלהבתי ממנה בתקופת אלבום הבכורה The Fame, אני חושב ש- Just Dance הוא שיר פופ שבלונה בינוני והיה לי איתו חיבור אפסי, השירים היחידים שאני אוהב מתוכו הם שלושת הסינגלים הבאים והסופר-נפלאים (Poker Face שכמעט נכנס לדירוג שלי, LoveGame ו- Paparazzi) ו- Beautiful, Dirty, Rich. אני חושב שזה לחלוטין אלבום סינגלים, רוב השירים מתוכו לא עושים לי משהו. ואז הגיע The Fame Monster שהוא עד היום כמעט לכל הדעות האלבום הכי אחיד ומהודק שהיא הוציאה. שמונה שירי פופ נפלאים, trend-setters לחלוטין, כל אחד מצוין בדרך שלו. אפשר לומר שב- Bad Romance התאהבתי בה, אבל החיבור הממשי קרה לי איתה בתקופת Born This Way. שיר הנושא שכידוע היה הסינגל הראשון מתוך האלבום הזה לא ממש עשה לי את זה, אבל עצם ההמתנה והציפיה לאלבום חדש ממנה (באותם ימים היא הייתה כוכבת הפופ הכי גדולה בעולם וכולם רצו ממנה רק עוד ועוד ועוד!) גרמו לי לפתח ציפיות לקראת האלבום הזה ואני היום יכול להגיד בלב שלם שזה אחד מאלבומי הפופ שאני הכי נהנה לחזור אליהם, אי פעם. מבחינתי רוב האלבום הזה נהדר - Marry the Night, Government Hooker, Judas, Bloody Mary, You and I, The Edge of Glory, Hair, Scheisse, Heavy Metal Lover, Electric Chapel, פשוט שירים אדירים אחד אחד. ARTPOP זה האלבום בו האהבה שלי כלפיה הייתה בשיאה, וזאת הכוונה שלי כשאני אומר שהתהליך שאני עברתי איתה הוא הפוך. אני חושב שאו שבאמת אותם אנשים איבדו עניין בנסיון של גאגא לקחת את הפופ למקום אדג'י, מוקצן ומחוספס יותר, או שפשוט באמת לא מתחברים למוזיקה. מבחינתי זה אלבום פופ מבריק ונפלא באופן מיוחד, ההופעה שלה פה בארץ גרמה לי רק להבין כמה שהוא חזק וכמה שאנשים פספסו אותה בסיבוב הזה - שירי ARTPOP היו נשמעים מדהים לצד שירי העבר שלה ואפילו יותר. יש באלבום הזה הרבה פופ הומואי אבל גם את גאגא בשיאה, משוחררת וחסרת רסן יותר מאי פעם, אני אישית מתחבר ואוהב. Venus ו- Aura הם שני השירים הכי טובים באלבום והם גם בטופ 5 של גאגא מבחינתי, ללא ספק.
ועכשיו בנימה יותר אישית ופחות טכנית ומתייחסת לאלבומים ולמוצר עצמו: היא הפכה עם הזמן לזמרת השנייה האהובה עלי ביותר. אני חושב שהיא עוף מוזר אמנם אבל נחוץ ובולט בהחלט בנוף הפופ הבינלאומי והמיינסטרים בכלל, היא מקורית, צבעונית ולא ''עוד אחת מאותו דבר''. אין ספק שהעולם צריך את ליידי גאגא.

ערן1987

New member
זה די קל

תקופת 2 האלבומים הראשונים שלה היא השיא מבחינתי שיהיה לה אי פעם.
&nbsp
Just Dance - אני זוכר שאהבתי את השיר הזה הרבה לפני שכולם התחילו לעוף עליה. אני זוכר שהוא התחיל לתפוס מחדש רק אחרי ההצלחה של "פפראצי".
LoveGame - הפקה אדירה! אולי אחת הטובות ביותר של גאגא.. קצת אנדררייטד לטעמי
Bad Romance - שיא הקריירה שלה, by far. כנראה שהיא לעולם לא תצליח להתעלות עליו.
Telephone - שיר אדיר! כיפי לגמרי, ביונסה נותנת המון והכימיה ביניהן מעולה וגם הפזמון מדבק פצצות.
The Edge of Glory - יחסית פשוט אבל ככה טוב. פשוט מוצלח.

2Dirrty4U

New member
פיס אוף קייק

1. Just Dance
2. Poker Face
3. LoveGame
4. Beautiful, Dirty, Rich
5. Paparazzi
&nbsp
אין לי אפילו כ"כ מה לפרט.. כל השירים ברשימה חרושים שבא להקיא אבל אי אפשר להשוות את השירים מהאלבום הראשון שלה לזבל שהיא מייצרת עכשיו בכמויות..
מה גם שאני לא הכי סגורה על הדירוג אבל פלוס מינוס זה זה

למעלה