סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
יאאאאאאאאאאאאאאלה, מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: אז סוף סוף הייתה את מסיבת הרווקים שאירגנתי מזה כחודש, ופאקינג איי, איזה כיף היה!! שתינו בכמויות, אכלנו טונות של בשר, פירקנו כל דבר שהיה שם.. כמעט החרגבנו את המקום חח.. אבל היה סופר כיף! באמת, אחרי כל הכאב ראש שהיה ועוד בלאגנים, היה סופר שווה, כולם נהנו והחתן.. טוב, הוא לא זוכר יותר מדי מאותו ערב

&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: מסיבת הרווקים ההיא? כל הכיף? כמעט ולא קרה. הגענו ללופט שסגרנו איתו והבנאדם שקרן ורמאי. דיברנו איתו על לופט גדול והביא לנו לופט קטן שלא דיברנו עליו בכלל. מפה לשם, ברחנו ממנו וסגרנו בהתרעה של דקה בערך לופט אחר וטוב בהרבה שהתאים בדיוק למה שחיפשנו. היה שווה את כאב הראש והלחץ. בקיצור, לכל מקרה, תיזהרו ממקום בשם "סקיי לופט" בראשל"צ

&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: קצת נחת כי אין לי לעשות ארגונים למסיבת הרווקים, סוף סוף חח
&nbsp
התחדשות השבוע: האמת שכלום
&nbsp
סרט השבוע: השבוע לא ראיתי סרט אבל יותר מאוחר כנראה ואלך ל"עדיין אליס", אז אשמור אותו לשבוע הבא

&nbsp
סדרת השבוע: "הבחורה החדשה". הוי ג'ס, את כזאת.. ג'ס

&nbsp
ספר השבוע: ):
&nbsp
שיר השבוע: אממ, לא נראה לי שהיה משהו ספציפי
&nbsp
אלבום השבוע: Origin Of Symmetry של מיוז, איזה אלבום מטורף
&nbsp
מאכל השבוע: כל הבשר ממסיבת הרווקים.. הח הח, היה בשר אש!
&nbsp
ציטוט השבוע: האמת שזה משבוע שעבר אבל פשוט הייתי חייב להזכיר את זה.. הייתי בתור לרופא ולידי ישב בחור צעיר, נראה בערך בן 24-25, ודיבר בטלפון בקולי קולות. סופר גבר, כי אחרת אין לי סיבה להבין למה הוא התחיל לדבר עם חבר שלו בטלפון ולספר כמה הוא כזה גבר-גבר: "שכבתי איתה, בטח שכבתי איתה! מה, אחרי חודש וחצי ולא אשכב איתה? מה אני אפסססססססססס?".
כן, אתה אפס. ואידיוט.
&nbsp
תמונת השבוע: נאדה
&nbsp
תכניות לסופ"ש: אתמול התאוששתי ממסיבת הרווקים ובערב הלכתי לארוחת ערב אצל אבא של חבר שלי (והוא מתחיל לעלות לי על הסעיף בזמן האחרון אבל זה כבר עניין אחר לגמרי), היום בבית ובערב אולי יוצא לסרט עם החברה ועוד זוג. וזהו, מטורף שכזה

&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני יודע שהיה לי אחלה שבוע אבל אני לרגע לא שוכח את החיים עצמם. האתגר הגדול ביותר לחיינו כעת הוא התחמשות איראן בנשק גרעיני.
די נו, הבנאדם לא אמיתי

ערן1987

New member
סרט חביב.. מדכא אבל במידה הנכונה

מרגש במידה הנכונה אבל לא קורע לב, משחק טוב של כל הקאסט ובמיוחד של ג'וליאן שהאוסקר שלה יותר ממוצדק. זה תפקיד מאוד קשה, דווקא בגלל שהוא פשוט: אישה די רגילה שחייה משתנים בענק מקצה לקצה ואיך היא מתמודדת עם זה. תפקיד שמאוד לא קל לבצע, גם אם זה לא נראה כך.
&nbsp
וחוץ מזה, הוא גרם לי לרצות לעבור בדיקת לגילוי הגן שגורם לאלצהיימר (גיליתי לפני כמה חודשים שסבא שלי, שנפטר לפני כ-15 שנים, חלה באלצהיימר לקראת סופו).

DAN1EL

New member
ג'וליאן מור תותחית, זה ידוע. :)

כמעט בכל סרט וסרט שלה היא מרשימה אותי.
גם ב"מפות לכוכבים", סרט שלא עפתי עליו בכלל, המשחק שלה היה אדיר בעיניי.
ובכלל - הדמות שלה שם

&nbsp
לגבי האלצהיימר - שלא נדע.
אולי עדיף לא לדעת באמת?

ערן1987

New member
אני ממש רוצה לראות את "מפות לכוכבים", אבל רק בגללה

לגבי המחלה, אני מעדיף לדעת. אם זה גנטי אז למה להוריש את זה לילדים שלי אם אפשר למנוע את זה מראש?
&nbsp
בכל מקרה, קודם צריך לבדוק אם הגן הזה קיים.. אחר כך נראה מה נעשה

ערן1987

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה, סורי חח

אני כן אעשה ילדים אבל אם אני לא טועה אפשר "לסנן" את הילדים על ידי זיהוי של הגן בשלב מאוד מוקדם. אבל שוב, יש עוד זמן לדברים האלה חח

2Dirrty4U

New member
אין לי כ"כ מה לסכמ"ש

הייתי בלונדון.
היה מדהים.
חזרתי עם 2 מזוודות מפוצצפות בקניות.
ראיתי רכבים מהחלומות שלי.
טיפסו עליי סנאים.
היה לי שבוע נדיר.
נחתתי בארץ - קיבלתי הלם תרבות רציתי למות.
&nbsp
זהו בגדול

DAN1EL

New member
הבאת שוקולד?

תרחיבי יותר

איפה היית? (לפחות מספר מקומות)
ראית הצגות/הופעות?
+ לפחות תמונה אחת.

2Dirrty4U

New member
בזבזתי על שוקולד איזה 100 פאונד

כשהייתי קטנה טסתי ללונדון עם המשפחה והחברה שטסה איתי עכשיו בכלל לא הייתה בחו"ל אף פעם אז החלטנו שנעשה את האטרקציות התיירותיות שהן סוג של מאסט למי שמבקר בעיר.

אז היינו כמובן באיזור הביג בן, בית הפרלמנט, עשינו את הלונדון איי, היינו בכנסיית ווסטמניסטר, ארמון בקינגהם, קתדרלת סנט פול, כיכר פיקדילי, לסטר וטרפלגר סקוור, טיילנו באיזור צ'לסי, הלכנו לקניון ההרודס, עשינו קצת שופינג ברחוב הראשי של קנסינגטון, היינו במגדל לונדון ובטאוור ברידג' (עם הרצפה השקופה), מדאם טוסו (שקצת איכזב כי היו ממש מעט מפורסמים), הסתובבנו בפארקים (רייג'נט, סנט ג'יימס, הייד פארק, גרין פארק וכל האלו שם באיזור
), יום אחד נסענו מחוץ לעיר לטירת ווינזדור (שווה כל רגע), ואת היום האחרון הקדשנו לשופינג מאסיבי ברחוב אוקספורד, בונד ורייג'נט - מיותר לציין שלא הספקנו רבע מהקניות שרצינו

הא וכמובן שכל ערב סיימנו בפאב מקומי, אכלנו לובסטרים, פיש אנד צ'יפס ואפילו טעמנו מהמקדונלדס שלהם

הצגות לא ראינו למרות ההמלצות הרבות שקיבלנו ואמרנו אולי בפעם הבאה וגם לא הסתובבנו במוזיאונים כי החלטנו שזה משעמם נורא.

קשה לי גם לבחור תמונה כי יש לי 3,335 תמונות שצילמתי (13 וחצי ג'יגה
)
והאמת היא שלא עברתי על רבע מהן עדיין אז אני מצרפת כמה תמונות מהפייסבוק

(אם תרצו אעלה עוד בהמשך)

2Dirrty4U

New member
וואי תקשיב הם נדירים!

ראיתי כמה סנאים פה וכמה סנאים שם ברחבי לונדון אבל ספציפית במקום הזה בהייד פארק היו מאות של סנאים במקום אחד והם כאלה חמודיייים!

פשוט התיישבתי על הריצפה והתחלתי "לשחק" איתם. עכשיו הם גם פחדנים אז הם ניגשים ובורחים, ניגשים ובורחים

DAN1EL

New member
איזה כיף!

התמונות מעולות (ואת מדהימה כרגיל
)
&nbsp
כמה קר היה?

2Dirrty4U

New member
תודה

היה מזג אויר כמו שאני אוהבת.. לא קר מידי ולא חם (לא רלוונטי לחנויות ומסעדות
)
במלון ישנו עם טיפה חלון פתוח ובלי מיזוג אויר והיה מעולה!

DAN1EL

New member
אני, באיחור (כי אף אחד לא סכמ"ש וזה עצבן אותי)

משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכר משהו ספציפי, אבל נראה לי שהיה נחמד באופן כללי.
משהו רע שקרה השבוע: לא קרה.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה פנאן.
התחדשות השבוע: לא זכור לי כזה דבר.
סרט השבוע: התחלתי מרתון טרנטינו
- אני משתדל לעשות כזה פעם בשנה. בינתיים ראיתי שוב את "כלבי אשמורת", "ספרות זולה", "ג'קי בראון" ו"קיל ביל 1". מה אני אגיד לכם שלא אמרתי לכם כבר אלף פעם? ה' יברך את קוונטין טרנטינו הגיבור. אמן.
ראיתי גם את "צלף אמריקאי" בקולנוע. הממ...חמוד אך לא מדהים בכלל. ארוך מדי, ולא אהבתי את המשחק של אשתו של ברדלי קופר. ברדלי קופר לעומתה, שיחק ממש טוב. באופן כללי ציפיתי להרבה יותר מהסרט הזה.
סדרת השבוע: ---
ספר השבוע: התחלתי את "לא כזאת" של לינה דנהאם. במקביל אני ממשיך עם "צורות" של יונה וולך. וספר ויקרא.
שיר השבוע: כל השירים מהסרטים של טרנטינו וגם Don't Worry Baby של הביץ' בויז.
אלבום השבוע: קרולינה - זוהר
מאכל השבוע: ---
ציטוט השבוע: "תמכור לה את השוקולד, יא זבל! מה היא ערביה?" - המציאות עולה על כל דמיון. אי אפשר היה לכתוב את הסצינה הזאת טוב יותר. אם חושבים לעומק על כל האירוע אז זה סופר-דופר עצוב ואף מחריד, אבל עדיין:

תמונת השבוע: טוב, נו, ניתן שוב את הכבוד לטרי ריצ'ארדסון.
תכניות לסופ"ש: כבר היה הסופ"ש, אם לא אכפת לכם! *שיעול*. ראיתי את "צלף אמריקאי".
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לא סיכמ"שתם. אתם מגעילים אותי. *יוצא בדרמטיות מהחדר*

ערן1987

New member
"אשתו" של ברדלי קופר בסרט הייתה בסדר לדעתי

לא וואו, לא גרועה. בסדר. היה לה פוטנציאל לעשות את זה גרוע יותר אבל גם טוב יותר והיא קצת פיספסה במובן מסוים. ברדלי היה מעולה בעיניי, המועמדות שלו לאוסקר הייתה מוצדקת.
&nbsp
הציטוט שלך!
אין דברים כאלה

&nbsp
"*יוצא בדרמטיות מהחדר*"

למעלה