יאאאאאאאאאאאאאאלה, מסכמ"ש
משהו טוב שקרה השבוע: אז סוף סוף הייתה את מסיבת הרווקים שאירגנתי מזה כחודש, ופאקינג איי, איזה כיף היה!! שתינו בכמויות, אכלנו טונות של בשר, פירקנו כל דבר שהיה שם.. כמעט החרגבנו את המקום חח.. אבל היה סופר כיף! באמת, אחרי כל הכאב ראש שהיה ועוד בלאגנים, היה סופר שווה, כולם נהנו והחתן.. טוב, הוא לא זוכר יותר מדי מאותו ערב

משהו רע שקרה השבוע: מסיבת הרווקים ההיא? כל הכיף? כמעט ולא קרה. הגענו ללופט שסגרנו איתו והבנאדם שקרן ורמאי. דיברנו איתו על לופט גדול והביא לנו לופט קטן שלא דיברנו עליו בכלל. מפה לשם, ברחנו ממנו וסגרנו בהתרעה של דקה בערך לופט אחר וטוב בהרבה שהתאים בדיוק למה שחיפשנו. היה שווה את כאב הראש והלחץ. בקיצור, לכל מקרה, תיזהרו ממקום בשם "סקיי לופט" בראשל"צ

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: קצת נחת כי אין לי לעשות ארגונים למסיבת הרווקים, סוף סוף חח

התחדשות השבוע: האמת שכלום

סרט השבוע: השבוע לא ראיתי סרט אבל יותר מאוחר כנראה ואלך ל"עדיין אליס", אז אשמור אותו לשבוע הבא

סדרת השבוע: "הבחורה החדשה". הוי ג'ס, את כזאת.. ג'ס

ספר השבוע: ):

שיר השבוע: אממ, לא נראה לי שהיה משהו ספציפי

אלבום השבוע: Origin Of Symmetry של מיוז, איזה אלבום מטורף

מאכל השבוע: כל הבשר ממסיבת הרווקים.. הח הח, היה בשר אש!

ציטוט השבוע: האמת שזה משבוע שעבר אבל פשוט הייתי חייב להזכיר את זה.. הייתי בתור לרופא ולידי ישב בחור צעיר, נראה בערך בן 24-25, ודיבר בטלפון בקולי קולות. סופר גבר, כי אחרת אין לי סיבה להבין למה הוא התחיל לדבר עם חבר שלו בטלפון ולספר כמה הוא כזה גבר-גבר: "שכבתי איתה, בטח שכבתי איתה! מה, אחרי חודש וחצי ולא אשכב איתה? מה אני אפסססססססססס?".
כן, אתה אפס. ואידיוט.

תמונת השבוע: נאדה

תכניות לסופ"ש: אתמול התאוששתי ממסיבת הרווקים ובערב הלכתי לארוחת ערב אצל אבא של חבר שלי (והוא מתחיל לעלות לי על הסעיף בזמן האחרון אבל זה כבר עניין אחר לגמרי), היום בבית ובערב אולי יוצא לסרט עם החברה ועוד זוג. וזהו, מטורף שכזה

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני יודע שהיה לי אחלה שבוע אבל אני לרגע לא שוכח את החיים עצמם. האתגר הגדול ביותר לחיינו כעת הוא התחמשות איראן בנשק גרעיני.
די נו, הבנאדם לא אמיתי