ריפבליק בהוד השרון
מסעדת ריפבליק מצטרפת לסצנה הקולינארית בהוד השרון, לאחר חודשים של תכנון ובנייה.
ריפבליק מסעדת בראסרי מודרני באזור התעשייה של הוד-השרון, היא פרי של שיתוף פעולה בין אורי רז (ממקימי ובעלי ה"סושיאל קלאב", "פיאצה", "פאפא'ס" והבר "223"), קיקו (עמיקם) בלוקו (מבעלי מסעדת "קלמטה" ביפו), רונן שמש (איש ניהול ושיווק בכיר ואושיית "פודסטגראם") ואלי בן הרוש (מסעדן בעל ניסיון עשיר בניהול בעולם המסעדות).
השף שמוביל את המטבח של ריפבליק הוא אבי כהן שהיה שף במסעדות "אונמי", "טפאו", "סושיאל קלאב" ו"צפון אברקסס".
המסעדה מציעה תפריט בראסרי מודרני במחירים נגישים, לצד תפריט אלכוהול רחב הכולל מגוון קוקטיילים מרעננים ויינות בקטגוריות שונות מיקבים בארץ ובעולם.
בשלב הראשון המסעדה תפעל בשעות הערב בלבד (החל מהשעה 18:00) בכל ימות השבוע, ותציע תפריט המחולק לכמה קטגוריות: ראשונות, סלטים, פירות-ים ודגים, בשר, לחם ופוקצ'ות, פסטה וקינוחים, אשר מחיריו ינועו בין 22 ש"ח ל-140 ש"ח.
בין המנות הבולטות בתפריט:
- כרובית מושחמת בתנור אבן חמאת אורגנו ופרמז'ן (42 ש"ח)
- סלט טונה אדומה צרובה עם איטריות צלופן, מלפפונים, אצות ווקאמה ושומשום (58 ש"ח)
- פאייה עם פירות ים, זעפרן, סלסיצ'ה ועגבניות אש (92 ש"ח)
- שוק אווז בבישול ארוך קרם תפוחי אדמה עשיר ועלי תרד (88 ש"ח)
- לינגוויני שחור עם קלמרי, שום, צ'ילי ויין לבן (78 ש"ח)
בין הקוקטיילים:
- White Sangria אגסים מבושלים בריזלינג, קינמון וקאווה (42 ש"ח)
- Cancun Special טקילה סאוזה גולד, פירות יער, מיץ אננס ותבלינים חריפים (42 ש"ח)
- Viva Fidel בקרדי, ליים, מלפפון, נענע, סוכר וסודה (42 ש"ח)
- House Martini פינלנדיה, ליים סחוט, נוילי פרט וקליפת תפוז (42 ש"ח)
ריפבליק
WWW.REPUBLIC.REST
הנגר 24 הוד השרון (אזור התעשייה)
09-8878800