השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.
השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע טעים,
החתולית
 

החתולית

New member
ריפבליק בהוד השרון

מסעדת ריפבליק מצטרפת לסצנה הקולינארית בהוד השרון, לאחר חודשים של תכנון ובנייה.

ריפבליק מסעדת בראסרי מודרני באזור התעשייה של הוד-השרון, היא פרי של שיתוף פעולה בין אורי רז (ממקימי ובעלי ה"סושיאל קלאב", "פיאצה", "פאפא'ס" והבר "223"), קיקו (עמיקם) בלוקו (מבעלי מסעדת "קלמטה" ביפו), רונן שמש (איש ניהול ושיווק בכיר ואושיית "פודסטגראם") ואלי בן הרוש (מסעדן בעל ניסיון עשיר בניהול בעולם המסעדות).

השף שמוביל את המטבח של ריפבליק הוא אבי כהן שהיה שף במסעדות "אונמי", "טפאו", "סושיאל קלאב" ו"צפון אברקסס".

המסעדה מציעה תפריט בראסרי מודרני במחירים נגישים, לצד תפריט אלכוהול רחב הכולל מגוון קוקטיילים מרעננים ויינות בקטגוריות שונות מיקבים בארץ ובעולם.

בשלב הראשון המסעדה תפעל בשעות הערב בלבד (החל מהשעה 18:00) בכל ימות השבוע, ותציע תפריט המחולק לכמה קטגוריות: ראשונות, סלטים, פירות-ים ודגים, בשר, לחם ופוקצ'ות, פסטה וקינוחים, אשר מחיריו ינועו בין 22 ש"ח ל-140 ש"ח.

בין המנות הבולטות בתפריט:
  • כרובית מושחמת בתנור אבן חמאת אורגנו ופרמז'ן (42 ש"ח)
  • סלט טונה אדומה צרובה עם איטריות צלופן, מלפפונים, אצות ווקאמה ושומשום (58 ש"ח)
  • פאייה עם פירות ים, זעפרן, סלסיצ'ה ועגבניות אש (92 ש"ח)
  • שוק אווז בבישול ארוך קרם תפוחי אדמה עשיר ועלי תרד (88 ש"ח)
  • לינגוויני שחור עם קלמרי, שום, צ'ילי ויין לבן (78 ש"ח)
בין הקוקטיילים:
  • White Sangria אגסים מבושלים בריזלינג, קינמון וקאווה (42 ש"ח)
  • Cancun Special טקילה סאוזה גולד, פירות יער, מיץ אננס ותבלינים חריפים (42 ש"ח)
  • Viva Fidel בקרדי, ליים, מלפפון, נענע, סוכר וסודה (42 ש"ח)
  • House Martini פינלנדיה, ליים סחוט, נוילי פרט וקליפת תפוז (42 ש"ח)

ריפבליק
WWW.REPUBLIC.REST
הנגר 24 הוד השרון (אזור התעשייה)
09-8878800
 

החתולית

New member
קמפאי באר שבע - שבוע חגיגות סושי

חגיגות יום הסושי הבינלאומי הפכו במסעדת קמפאי הבאר שבעית למסורת והשנה יקיימו חגיגות במסעדה בין התאריכים 25-29/6 (ימים א' עד ה') ולא יום אחד בלבד!

את הפסטיבל ילווה תפריט סושי של השף דרור שושן.

בכניסה למסעדה יגישו לבאים טעימות של סוגים שונים של סאקה, והצוות והמסעדה ילבשו בגדי ודקורציה חג.

סושי רולים מיוחדים לפסטיבל:
  • סאקורה רול -במילוי טורו טונה בלופין קצוץ , בצל ירוק, אבוקדו ומלפפון עטוף באינטיאס, יוזו-קושו, עירית וטוביקו שחור – 54 ש''ח
  • טאטאקי טונה רול- במילוי טמאגו, אבוקדו, אספרגוס, במעטפת טונה צרובה, מלח ים, פרוסות לימון דקיקות, רוטב מיסו ובצל ירוק 54 ש''ח
  • ספייסי וולקנו רול- רול במילוי ספייסי טורו סלמון, אבוקדו, בצל ירוק, שבבי טמפורה עטוף בסלמון צרוב וחם עם צ'ילי אדום, מיקרו כוסברה ורוטב צ'ילי-יוזו חריף -52 ש''ח
  • אטלנטיק סלמון רול- במילוי סלמון חם בטמפורה, אספרגוס, מלפפון ובצל ירוק, עטוף באבוקדו, צ'יפס בטטה עדין ורוטב טריאקי- 48 ש''ח

מנות מיוחדות מהסושי בר לפסטיבל:
  • טמארי סושי- כדורי אורז סושי עם פטריות שיטאקה קצוצות, בצל ירוק וסומסום קלוי במעטפת סלמון, טונה, דניס, ילוטייל ואבוקדו על רוטב גומאדרה וקרם סומסום שחור- 65 ש"ח
  • טרטר טורו בלופין טונה – קצוץ עם בצל סגול, ג'ינג'ר, עירית, לימון, צ'ילי אדום, סויה, איולי וואסבי וטוביקו שחור ברוטב פונזו דאשי- 64 ש''ח
  • סשימי סלמון טמפורה – סשימי סלמון במעטפת נורי מטוגן בטמפורה על סויית הדרים יפנית פלחי לימון, ג'ינג'ר ודייקון - 59 ש''ח
  • סוזוקי אוסוזוקורי - סשימי בר-ים בפריסה דקיקה עם מלח ים, ג'ינג'ר, ויניגרט וואסבי וליים, סלטון של שיסו, צנוניות, מלפפונים וטוביקו -65 ש''ח
  • צ'יראשי סושי - מבחר נתחי סשימי, ירקות, טמאגו ובייצי סלמון. מוגש בקערית אורז סושי מתובל עם שבבי נורי, בצל ירוק, שיסו, ג'ינג'ר כבוש וואסבי, סויה קלה ,יוזו וג'ינג'ר כתוש - 94 ש''ח
 

החתולית

New member
טייגר לילי - עסקיות צהריים

מסעדת טייגר לילי-שרונה מרקט מציעה עסקיות צהריים אשר יוגשו בימים א' – ו' בשעות 12:00-16:00.

הארוחות העסקיות כוללות מנה עיקרית מהתפריט בתוספת מנה ראשונה עסקית, במחיר העיקרית.
המנות הראשונות מהן יוכלו הסועדים לבחור:
  • אגרול – 2 אגרולים במילוי אטריות שעועית, נבטים וירקות;
  • סאטה – 3 שיפודי עוף ברוטב קארי תאילנדי, חלב קוקוס ובוטנים;
  • פי גאי – כנפי עוף פריכות בתבלינים תאיים;
  • יאם וון סן – סלט אטריות שעועית עם בצל סגול, בצל ירוק, סלרי, עגבניות שרי, כרוב סיני, כוסברה, בוטנים ומיץ לימון עם עוף או טופו;
  • יאם טואה – סלט שעועית ירוקה עם בצל סגול, משחת צ'ילי, שבבי קוקוס קלוי, נענע, קריספי שאלוט, חלב קוקוס, ביצה קשה מעל ועוף או טופו.
את שאר המנות הראשונות מהתפריט, ניתן יהיה להזמין בעלות של 22 ₪.

במסגרת הארוחה העסקית ניתן יהיה גם ליהנות מקינוח של בננה לוטי או טפיוקה במחיר של 25 ₪ בלבד.

בנוסף, מזמיני הארוחה העסקית יוכלו ליהנות מכוס בירה טובורג מהחבית (1/3) או מבקבוק קרלסברג וינטג' בסך של 15 ₪ בלבד, מכוס יין שרדונה (לבן) או כוס יין קברנה סוביניון (אדום) של יקב עמק האלה בסכום של 20 ₪ בלבד, ומקוקטייל הבית של מוחיטו אננס (25 ₪).

ב'טייגר לילי-רמת החייל' ימשיכו במבצע עסקית הצהריים שבו ניתנת הנחה של 10% על כל התפריט.

ימים א' – ו', 12:00-16:00; טייגר לילי שרונה מרקט – קלמן מגן 3, ת"א
 

החתולית

New member
אדון שיפון - סניף חדש בשרונה מרקט

אורן חג'ג', המוכר בכינו "אדון שיפון", פותח מאפיית בוטיק כשרה ב"שרונה מרקט". המאפייה שמתפרסת על פני 36 מ"ר וממוקמת בכניסה המזרחית של המרקט.
&nbsp
לצד מגוון הלחמים יוצאי הדופן המוכרים של חג'ג' (כמו לחם סלק מעושן ופלפל שחור, לחם שיפון שחור או לחם כוסמין עם אגוזים ותאנים) - הוא מציע גם סנדביצ'ים בשריים בתוך בגט טרי ענק באורך של שני מטרים, ממנו נחתכים סנדביצ'ים קטנים אל מול עיני הסועדים.
&nbsp
כל הלחמים מוצעים ב-25 ש"ח (לחם סלק, לחם תרד, לחם מולוחיה, לחם דגנים, לחם שיפון 70%, לחם שיפון 100%, לחם כוסמין, לחם שיפון אגוזים, לחם אגוזים ותאנים, לחם לבן ארוך, לחם עגבניות ולחם זיתים, אורגנו וזרעי כוסברה). הבאגטים מוצעים בטווח מחירים של 10-13 ש"ח (באגט לבן, באגט שיפון, באגט זיתים, באגט אגוזים ותאנים, באגט שיפון אגוזים ובאגט דגנים). הלחמניות ב-10 ש"ח (שעורה, שיפון, כוסמין, סלק, בטטה) וסנדביצ'ים – בטווח מחירים של 20-25 ש"ח.
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
Eat With בלילה הלבן

לילה לבן יתקיים בתל-אביב ב- 29/6 והפעם מצטרף לאירועים הליליים מיזם Eat With, המציע אירוח בבתים או סטודיואים של טבחים ובשלנים.
&nbsp
אלה חלק מהמארחים שיבשלו ב- 29/6:
&nbsp
ארוחה תאילדית אצל גיא וענבל בלופט תל אביבי
https://www.eatwith.com/offering/13869/?eventId=48546
&nbsp
ארוחת ארבעת היסודות אצל אסף ביפו - חוויה שלוקחת את האורחים להיבט עמוק ורוחני על האוכל המוגש.
https://www.eatwith.com/offering/13984/?eventId=47261
&nbsp
אורי וברנע במרכז תל אביב - מהחקלאי לשף לשולחן
https://www.eatwith.com/offering/16389/?eventId=48468
&nbsp
אור ועינת - יפו העתיקה לובשת לבן (עינת עבדה אצל גורדון רמזי)
https://www.eatwith.com/offering/14046/?eventId=47177
&nbsp
התחדשות קולינרית בנס ציונה - רעות ושני
https://www.eatwith.com/offering/14711/?eventId=46814
&nbsp
סדנת אפייה וטעימות שמן זית של יקב פטורה בלבונטין עם שף קונדיטור ליאור משיח:
https://www.eatwith.com/offering/16894/?eventId=48540
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 
למעלה