שרשור שאלות לסוף השבוע!

סוכריה|אמא שלי תטוס בשבוע הבא לאיטליה

הם יהיו בוונציה ובעוד מקומות. השאלה היא: איזה לקים ניתן למצוא שם, שבארץ אין? כמה הם עולים בערך, והכי חשוב: אם אתן מכירות מקומות ספציפיים אני אשמח לרשום לעצמי איפה הם נמצאים ואיך הם נקראים כד שאוכל לכוון את אמא בדרך עד לאוצר :]
אז אשמח גם להמלצות על אפילו על גוונים מעניינים שאתן יודעות שיש שם... [אני מניחה שיש שם זויה וקיקו... אז נגיד.. תכתוב לי את שם הלק כדי שאסתכל בו באינטרנט ואבחר.
הכי הכי חשוב לי זה להשיג את ההולוגרפיים בשלל צבעים,
ובכלל כל מה שמיוחד, מנצנץ, מעניין, לקים דאוכמטים [איך אומרים את זה?] - ז"א כמה צבעים בלק אחד.

אם ההודעה יצאה מוזרה אני מתנצלת. פשוט אני כותבת תחת השפעת כדורי השינה וזה קצת מערפל הכל...

ממש אשמח אם מי שיודעת משהו תתרום לי מידע :]

denush

New member
באתר של קיקו יש רשימת חנויות ומפה

את יכולה להסתכל שם על מיקומים ספציפיים + גוונים....
לצערנו הקולקצייה ההולוגרפית של קיקו כבר לא נמכרת (אני גם שלחתי את חבר שלי לנסות למצוא לי לא מזמן ולא מצא)
אני לא היתי באיטליה אז אני לא מכירה עוד חברות שיש שם - אז אתן למומחיות לענות! בהצלחה!

נכנסתי לאתר וחיפשתי סניפים והוא נתן לי תוצאות רק מבריטניה [
], וכשכתבתי בחיפוש חנויות באיטליה הוא לא נתן בכלל שום תוצאות...
מה נסגר? :/
וגם לא מצאתי שום רשימה של הגוונים שלהם, חוץ משל קולקצית החול שאני לא מתחברת אל הטקסטורה שלה...

fire witch

New member
לסניפים באיטליה צריך להכנס לאתר האיטלקי

שימי לב שבכניסה לאתר יש כמה אופציות (בריטניה/ספרד/איטליה/בלגיה) כי זו רשת שיש לה סניפים בכמה ארצות - כדי להבין מה כתוב את יכולה לבחור את האתר האנגלי , בשביל המחירים העדכניים באיטליה תיכנסי לאיטלקי

באתר האיטלקי תיכנסי בסרגל העליון לmake up , ברשימה שנפתחת תבחרי mani (ידיים) וזה יעביר אותך לחלון חדש

בחלון הזה את בוחרת בצד שמאל של המסך את הקטגוריה smalti (keho( ואז תוכלי לראות את הלקים בחלוקה לפי הסוג (גימור פנינה/קרמי/ייבוש מהיר/מגנטי וכ"ו)
אין רשימה של גוונים - את לוחצת על הקוביה של הלק שמעניין אותך ואז עוברת לחלון שבו אפשר לראות את כל הצבעים מהסוג הזה

פיגרו1

New member
אשמח לדעתכן לגבי לקים של Nfu מבחינת

עמידות ומבחינת המחיר. הבנתי שניתן למצוא אותם בארץ במחיר 60 ש"ח- זה נחשב סביר או יקר לעומת כאלה הניתנים להזמנה מחו"ל?
אשמח לדיעות ובעיקר המלצות אם אתן מכירות לק מיוחד שלהן או צבע מומלץ . תודה רבה מראש.

עונה

הסדרה שאני הזמנתי, סדרת האופל עולה בארץ 70. שאר הלקים עולים באמת 60 כפי שציינת, וזה לא כולל משלוח 12 שקלים.
בסדרת האופל משתמשים לאפקט, מעל הלק הרגיל שאת שמה. אני בינתים השתמשתי רק ב- Nfu 42 מעל לק של אורלי, ובאמת מפתיע שבמקום להתקלף אחרי יום-יומים זה התקלף אחרי שלושה (אורלי גרועים עלי, מתקלפים בשניות). בארה"ב המחיר 10$ ללק.
אשמח לספר לך על שאר ההתנסויות שלי ברגע שאשתמש.
את יכולה לראות תמונות בטוויטר ובאינסטגרם שלי, קישורים בחתימה.

Bonushkie

New member
זה רק באינטרנט?

באתר nfuoh.co.il או שיש חנות שאפשר להיכנס אליה ולראות את כל הלקים האלה במציאות? אני ממש רוצה לק פלייקי כזה אבל אני חושבת שעדיף לי לראות אותם במציאות לפני שאני קונה אם בכלל.

באתר החו"לי

אם את לוחצת על הלק ונכנסת לדף שלו, יש בתחתית הדף סווצ'ים.
מה שכן, לא תמיד מראים שם את הסווץ' של סדרת האופל על צבע בסיס, אלא איך שהוא נראה בפני עצמו במריחה ישירה על הצפורן, וזה מתפספס כי אי אפשר לראות את היופי האמיתי שלו.
הפלייקים ממש מקסימים, את יכולה ללכת על בטוח על הגוונים הפופולרים: 51, 59, 38,
מצאתי לך קישור נחמד שמראה כמה סוגים שונים של nfu ואיך הם נראים בסוף.
בנוסף את יכולה לקרוא אצל דנרה פוסט מהמם נרחב ומפורט עד מאוד.

danra

New member
אז ככה...

כתבתי על המותג בהרחבה פה.
לטעמי שווה יותר לקנות מהם את הסדרות המיוחדות מאשר את הקרמים הרגילים כי אותם אפשר למצוא גם במותגים אחרים במחירים נוחים יותר.

Bonushkie

New member
לקנות בארץ?

איפה קונים? לא יודעת אם אני ממש אוציא 60 שקל על לק אבל אני חייבת לפחות לראות את זה.

דרך האתר שצרפת קישור בעצמך

עם יד על הלב, לו הייתי קונה פה הייתי קונה לק אחד בלבד.
70 שקל ללק + 12 שקלים דמי משלוח, עושה את העניין יקר למדי. אז לק 1 בשביל להתפנק ממש בכיף, אבל יותר מזה... כל אחת וההוצאות שלה.

Bonushkie

New member
כמובן שלא הייתי קונה הרבה

אולי אחד או 2 גג. אני לא אוהבת הרבה מהם וחלקם גם מאוד דומים אז אפשר לוותר על חלק.

עכשיו כתוב שם שהמשלוח חינם אבל יש מעמ שזה בעצם יוצא כמו 60 חלק ועוד משלוח. לא משהו שהייתי מוציאה בד״כ אבל תכנית זה יהיה מתנה כל עוד זה מתחת ל150 שקל(״פרס״ על זה שאני גם עושה דיאטה וגם עושה כושר למרות שנפצעתי חחח).

ניסיתי לעשות הזמנה דרך האתר והכנסתי כתובת אבל זה עבר למסך שכתוב שהם יצרו איתי קשר לגבי תשלום. זה נראה לי ויפה מוזר אבל אם יש בנות שכבר הזמינו... קראתי שהם ממש נדירים ושהפסיקו לייצר את סדרת האופל אז אני מקווה שיהיה במלאי.

כן, זה בדיוק 2 לקים

כי האופל עם מעמ יוצא 70. למה שלא תתקשרי אליהם? אחלה מתנה!!

Bonushkie

New member
מסתבר שיש להם חנות בראשון

והייתי באזור אז קפצתי לשם.

לקחתי את 54 ו52 והם ממש יפים אבל אולי אני לא משתמשת בהם נכון.

אבל יש מצב שזה פשוט בגלל שכשהציפורניים שלי כאלה קצרות זה יראה כמו עבודות יצירה של ילדים בגן לא משנה איזה לק אני אנסה לשים. ממש לא מתאים לי קצר חחח.

נכון, החנות בראשון. יא איזה כיף --

תתחדשי!
איך החנות? אפשר לנסות את הלקים במקום?

Bonushkie

New member
לגבי החנות

חנות קטנה יחסית, בתוך בניין חור כזה וצריך גם לחפש בפנים...

יש שם כמה לקים בתצוגה ונראה לי שרוב סדרת האופל נמצאת מאחורה במחסן אצלהם. לא ניסיתי לקים שם אבל עשיתי הזמנה ובאתי לאסוף משם, המוכר שם הלך לחדר האחורי והביא.

סה"כ יש שם לקים חמודים אבל עם המחיר הזה אני מעדיפה לקנות משהו זול יותר אם זה לא משהו ממש מיוחד.

איך מתקנים ציפורן שבורה?

לציפורניים שלי יש נטייה להיסדק מהצד לאט לאט עד שהן נשברות לגמריי.
קראתי פעם באיזה מדריך שאפשר להדביק עליהן אם אני לא טועה שכבה דקה של נייר אפיה או משהו בסגנון? וזה הופך להיות שקוף ומחזיק את הציפורן שלא תמשיך להסדק?

נמאס לי לגדל ציפורניים ואחרי חודש הן נשברות לי בלי סיבה. מישהי מכירה את המדריך הספציפי הזה או יכולה לתת לי טיפ אחר.
גם למניעת סדק וגם לטיפול בסדק שכבר נוצר.

תודה

yaelsn

New member
ככה:

http://www.youtube.com/watch?v=G0y-R_1qq7M

לא ניסיתי אישית אבל שמעצי מבנות שזה הצליח להן
יש עוד המון מדריכים דומים ביוטיוב, תצפי בכמה ותחליטי מה מתאים לך

למעלה