יאללה
אין לי כוח להדגיש, סורי

משהו טוב שקרה השבוע: אתמול הכריזו על המועמדים לאוסקר
בסה"כ אני די מרוצה. חוץ מזה, חבר הכי טוב שלי התארס לפני כשבועיים והוא ביקש ממני להיות המלווה שלו לחתונה.. יאיי

משהו רע שקרה השבוע: אני הגעתי למצב שהחלטתי שאני עוזב את העבודה. האחראית שלי שמה עליי כזה זין, צינית בצורה מגעילה ולא מצחיקה, ממורמרת שחייבת לקבל זין (סליחה), מפילים עליי עבודות נוספות שאני לא אמור לעשות כי הערוץ קמצן, נמאס לי מהעובדה שאני מגיעה לעבודה בתחושה חרא. על הזין שלי שזה "קידום", קידום בתחת שלי. חוץ ממשהו פיצפון זה לא מרגיש לי כקידום בשום צורה, אני לא מקבל מספיק כסף כדי לאכול ת'חרא הזה. חלאס, מיציתי.

אה, כן, גם נשבר לי המסך של הפלאפון היום בצהריים. או הכיסוי זכוכית, לא ברור לי מה. אבדוק בראשון. כוס אמק.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מקווה שהאחראית שלי תמצא כבר זיון כי נראה לי שזה הדבר היחיד שירגיע אותה.

התחדשות השבוע: Gold Shadow, החדש של אסף אבידן. אחלה של דבר זה.

סרט השבוע: אתמול בערב ראיתי את "מת עליה", סרט חמוד ומשעשע.. הערב אולי אראה את "מלון גרנד בודפשט" שרציתי לראות כבר כשיצא.

סדרת השבוע: "גידי ואהרוני יוצאים לאכול" או איך שזה לא נקרא.. הם פשוט צמד שאין דברים כאלה

ספר השבוע: "מחפשים את אלסקה" של ג'ון גרין, חביב ביותר. קיטשי, אבל לא רע.

שיר השבוע: Only One של קנייה ווסט עם פול מקרטני. זה כל כך יפה.

אלבום השבוע: Gold Shadow של אסף אבידן. החרישה בדרך!

מאכל השבוע: שניצל (שנראה כפרגית) ממולא בפירות יבשים של אמא שלי.. זה מתכון חדש מחברה שלה שגורם לי רק לתהות - מתכון יקר, איפה היית כל חיי???

ציטוט השבוע: אם רק הייתי יכול לצטט לכם את כל הקללות שרצו בראש שלי על האחראית שלי השבוע היו צריכים לסגור את תפוז.

תמונת השבוע: נה, אין לי כוח להעלות משהו השבוע

תכניות לסופ"ש: חברה שלי עובדת עד חצות, הייתי אמור להיפגש עם החבר המאורס אבל הארוסה שלו "חולה" (או במילים אחרות, אין לה כוח לצאת
) אז הוא איתה וכבר מאוחר וסוקה בלאט.. קיצר, כנראה שהערב אני בבית חח.. ומחר הולך עם אמא שלי והחברה ל"שיער", מקווה שיהיה טוב.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אל תתנו לאנשים זבל לדרוך עליכם.