"הכל אני יכול בחופש הגדול.."

spaysi8

New member
"הכל אני יכול בחופש הגדול.."

מה קורה חברים?
אז נכון שבתכל'ס "החופש הגדול" כפי שהכרנו בעבר עומד להסתיים,
אבל אנחנו בפורום 20+ ויש לנו הרבה סטודנטים שרק לאחרונה התחילו את החופש שלהם (ויש כאלו שעדיין לא התחילו אותו..)
בכל מקרה..

מה התוכניות לחופש?
איזו שנה סיימתם, ואיך היא עברה?
מה אתם לומדים?
מה קורה וזה?

יום קסום!

Puskas

New member
לא מכיר מושג כזה לצערי

יש לי שני פרו"סים להגשה עד ה-1.9 ועוד כתבה מגזינית גדולה לאמצע ספטמבר ואז יהיה לי חודש חופש נטו ושוב לימודים.. בעע!

התוכניות לחודש הזה זה לעבוד יותר, לטוס לחו"ל ולגרבץ ללא הפסק.. אבל ואולי עוד קפיצה לסחנה למרות שהייתי לפני שבוע.
סיימתי שנה ב' (אסיים עוד שלושה שבועות רשמית), הייתה קשה, אינטנסיבית ועמוסה הרבה יותר משנה א'.
לומד תקשורת במסלול עיתונאות כתובה.
סבבה וזה :)

spaysi8

New member
לאן אתה מתכנן לטוס?

איזה באסה שיש רק חודש.. אבל עדיף מכלום :p

Puskas

New member
האמת בעיה..

המקומות הכי חזקים באתרי הקופונים ובכלל בדילים הם מקומות שכבר הייתי בהם אז עכשיו אני מתלבט בין טיול טבע ברומניה או בסלובקיה לבין טיול עירוני באמסטרדם :)

spaysi8

New member
אני ממליצה על סיציליה,

היא מדהימה, הייתי שם עכשיו :p

Puskas

New member
החברה מסרבת חח

היא לא רוצה לחזור למדינה שכבר הייתה בה..
תאמיני לי שחשבתי על דרום איטליה בעצמי אבל נתקלתי בסירוב נחרץ :)

spaysi8

New member
האמת שחבר שלי גם רצה..

והעדפתי מקום שלא הייתי בו,
אבל בתכלס אם בסוף היינו הולכים על פראג או משהו שהייתי בו- עדיין הייתי נהנית כי זה איתו :)

Puskas

New member
הייתי בסלובניה לפני שנתיים

מקום מדהים באמת! רק שווייץ ואולי אוסטריה יפות יותר לטעמי.
אבל זה בדיוק הקטע.. אחרי שווייץ, אוסטריה, צפון איטליה, סלובניה ואגמי פליטוויצה בקרואטיה, קשה למצוא עוד יעד איכותי כל כך..
הבנתי שגאורגיה מדהימה אבל יש כבישים גרועים ואני תמיד עם רכב והבנתי גם שמחוץ לערים המרכזיות יש בעיית שפה רצינית..
סלובקיה היא בהחלט אופציה :)

Light18m

New member
נמצא בחופש גדול כבר חודש וקצת

(לא כולל הטיול של הארבעה חודשים וחצי)

משתדל לעשות דברים שאי אפשר בתקופות עבודה/לימודים אינטנסיביות;
הולך הרבה לים, אתמול גם צנחתי קצת עם מצנח הרחיפה שלי, נפגש עם חברים כמה שיותר...

אבל מתחיל להטריד אותי שלא נכנס כסף בסוף כל חודש שעובר, לכן אני "מבזבז" חלק מהזמן על שליחת קו"ח.

אם מתאים לך לעבוד בתמיכה טלפונית למדפסות אז תמיד אפשר לתת לך את הפקס אצלי בעבודה שתשלח אלינו קו"ח ..
רק תדאג להשאיר את הציפיות הגבוהות בבית (ביחד עם העצבים , השכל והתקווה למשכורת שפויה
)

לצערי מאחר ואומרים שאין מנוחה לרשעים אז זה ההסבר היחיד שיש לי לסיבה למה אני עסוק עד הראש ולא יכול לקחת חופש ...

Palindrome

New member
משעמם בעבודה, אז הנה:

מה התוכניות לחופש?בעיקר לעבוד P: לנגן, לסיים כבר את a song of ice and fire, להתחיל איזושהי סדרת ספרים חדשה (חשבתי על ה engineer trilogy, אבל אשמח להמלצות).

איזו שנה סיימתם, ואיך היא עברה? א', לא משהו, אבל הגעתי ללא מעט תובנות ושנה הבאה תלך משמעותית יותר טוב.

מה אתם לומדים? ביולוגיה חישובית - "מדעי המחשב עם קצת ביולוגיה", אני אומר לאנשים רנדומליים ברחוב.

מה קורה וזה?

raptor89

New member

מה קורה חברים? סבבה והכל, אבל משעמם לי.
אז נכון שבתכל'ס "החופש הגדול" כפי שהכרנו בעבר עומד להסתיים,
אבל אנחנו בפורום 20+ ויש לנו הרבה סטודנטים שרק לאחרונה התחילו את החופש שלהם (ויש כאלו שעדיין לא התחילו אותו..)
אני בחופש כבר חודש ומרגיש שמיציתי

בכל מקרה..

מה התוכניות לחופש?
כל מיני...
לרכוב על האופניים כמה שיותר בכמה שיותר איזורים בירושלים (ובתקווה בעתיד גם מחוצה לה).

לנגן מידי פעם.

לטייל (גיאורגיה עם האחת והיחידה בעוד חודש).

לקבל אבטלה כי לא בא לי לעבוד עד שכבר יש לי טיפה חופש...

לישון מלא (אם כי אני מתחיל לקבל הרגשה של מיצוי).

לא למות מחום (לא הצלחתי לעמוד בזה).

איזו שנה סיימתם, ואיך היא עברה? שנה א' עברה חלפה לה, עברה יותר טוב מהמצופה עם מועד ב' אחד בלבד אי שם בסוף סמסטר א'

מה אתם לומדים? פיזיקה ומדעי המחשב.

מה קורה וזה? הכל טוב, מה איתך?

יום קסום!

החיים משעממים

מה התוכניות לחופש? עובד במשרה חלקית ולא יודע מה לעשות בימים הפנויים. יש למישהו רעיון????
איזו שנה סיימתם, ואיך היא עברה? שנה שנייה, עברה כמו גהינום, לא נשמתי

מה אתם לומדים? כלכלה חשבונמות

מה קורה וזה? חיכיתי לחופש הזה מלא זמן ועכשיו שהוא כאן משעמם לי. מה עושים עכשיו?

spaysi8

New member
ליביייייייייייייייייייייייייייי

תראי מה הוא כתב עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

choco2602

New member
בוטל

הלך החופש הגדול בגלל הדבר הזה שנקרא סמסטר קיץ+הגאונות שלי לחשוב שזו הזמן למשרה מלאה.
אם זה לא מספיק האריכו את סמסטר הקיץ בחודש. במקום תחילת ספטמבר, תחילת אוקטובר.
אין חופש גדול. יש אחד קטן, החמשו"ש הקרוב, וזה הכל

בתקווה מאוד גדולה שזה גם סוף התואר (מדעי המחשב אם עוד לא אמרתי, וכנראה שאמרתי).

למעלה